Netflix
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Netflix
par ludom ani po rokoch nezacali chodit konces poplatky. niektorym prisiel kumulativ za niekolko rokov (cize nic moc zaplatit naraz par stovak). proste pokial mas elektrinu nevyhnes sa tomu. je to nefer, ale je to tak..deal with it
v CR to mas tak, ze das cestne prehlasenie, ze nemas radio a tv a nemusis platit.. tu mame smolu, musis platit a nijak sa tomu vyhnut neda..
Zas bacha, čestné prehlásenie je vymáhateľné na súde.
a? Vsak len vravim, ze v CR sa to da danym sposobom obist, tu nie..
-
mirak2
Hardcore addict
pripomienka: zajtra vychadza nova seria Daredevila a nova seria dokumentu Making a Murderer
Ako to momentalne vyzera s titulkami či už CZ alebo SK,vyrábajú ich ? môžem si už zvoliť CZ titulky ?
A čo sa týka obsahu pomaly sa približuje k US ? alebo všetko stagnuje?
asi nijak to nevyzera, na sk nemas cz titulky ani dabing.. ale hlavne ze Polsky(ano, ten dementny Polsky dabing jednym daberom) a ukrajinsky mas..(fakt ko*ot, kvoli tomu je to pre rodicov nepouzitelne)!
Len v Cechach mas cz titulky.. a SK titulky som videl doteraz len pri jednom seriali, inak nic..
a obsah neviem, par ludi mi rozpravalo o serialoch z netflixu, ktore som nemal dostupne, takze asi tam stale daco chyba, ale konkretne co neviem...
a obsah neviem, par ludi mi rozpravalo o serialoch z netflixu, ktore som nemal dostupne, takze asi tam stale daco chyba, ale konkretne co neviem...
Netflix sa oficiálne vyjadril, že s podporou aj titulkov končí. Stade už vietor nezafuka.tyler91 napísal:Ako to momentalne vyzera s titulkami či už CZ alebo SK,vyrábajú ich ? môžem si už zvoliť CZ titulky ?
k*rva fakt by som chcel vedieť dôvod prečo si na slovenskom účte nemôžem zvoliť CZ titulky...prečo nespoja cz a sk trh,, fakt nechápem ich logike...
lebo netflix musel tie ceske titulky kupit od niekoho, respektive prava k tym titulky a najskor sa tie prava vztahuju iba na cesku republiku.tyler91 napísal:k*rva fakt by som chcel vedieť dôvod prečo si na slovenskom účte nemôžem zvoliť CZ titulky...prečo nespoja cz a sk trh,, fakt nechápem ich logike...
logicky ked su tam polske ci madarske titulky dostupne pre slovenskeho zakaznika, tak hacik s ceskymi asi nebude v tom ze niekde v netflixe sedi zly pan ktory si mydli ruky o seba a diabolsky sa smeje ze "slovaci nebudu mat ceske titulky aj najpriek tomu ze staci jeden klik na to"...
pravdepodobne by vedeli prava dokupit (mozno, kto vie za kolko) a pravdepodobne si vypocitali ze sa im to neoplati.
hbo go mi uz pride lepsie a nedavno ho zlacnili na 5 eur mesacne
Ja sa nebojím. Netflix už dosiahol v USA kritickú hranicu a ak chce rásť musí sa rozrastať inde. Disney teraz trošku urobí vietor a v Netflixe začnú zisťovať ako sa rozširovať s minimálnymi nákladmi. Otázka je , či budú v tej dobe schopný presadiť sa na úkor zabehnutého HBO.
Konkurencia je sviňa.
Konkurencia je sviňa.
ja platim aj hbo go aj netflix. a sice hbo go ma titulky a dabing ceske, po technickej stranke je o 3 urovne nizsie nez netflix.
dabing nie vzdy sedi (rozumej zvuk je posunuty kludne aj o sekundu dve voci obrazu) a aplikacia je dost bieda (nehovoriac ze napriklad na android tv proste aplikacia nie je vobec).
no a samozrejme stoji o polovicu menej ako netflix aj preto lebo mozes pozerat len na jednom zariadeni, nie na dvoch.
preto je hbo go neberiem ako konkurenciu netflixu ale ako doplnenie. chapem ze pre niekoho kto potrebuje cesky dabing ci titulky je netflix nanic, ale to moj pripad nie je.
dabing nie vzdy sedi (rozumej zvuk je posunuty kludne aj o sekundu dve voci obrazu) a aplikacia je dost bieda (nehovoriac ze napriklad na android tv proste aplikacia nie je vobec).
no a samozrejme stoji o polovicu menej ako netflix aj preto lebo mozes pozerat len na jednom zariadeni, nie na dvoch.
preto je hbo go neberiem ako konkurenciu netflixu ale ako doplnenie. chapem ze pre niekoho kto potrebuje cesky dabing ci titulky je netflix nanic, ale to moj pripad nie je.
Áno aplikáciu majú horšiu o tom žiadna debata. Ale jednoducho treba si priznať a pochopiť, že pokiaľ neprinášaš lokalizovaný obsah, tak nemáš šancu ovládnuť ten trh. HBO sa to z dlhodobého hľadiska podarí.
Ide o to, že angličtine rozumie prevažne len mladšia generácia a aj to nie v takej miere, ako by sa mohlo zdať. A teda bez lokalizovaného obsahu nie je možné, aby mal Netflix u nás výraznejší úspech. Áno, aj mne stačí pozerať to po anglicky a rozumiem, ale napr. frajerka je s angličtinou na tom o čosi slabšie a tak ak chcem s ňou pozerať filmy, tiež predplatím radšej HBO, kde zapnem titulky a vec je vyriešená.
Viem si celkom dobre predstaviť, že napr. aj moji rodičia by využili takúto službu, keby tam mali dabing, keďže však ani slovu po anglicky nerozumejú a na čítanie titulkov už napr. otec nemá ani zrak, sú odkázaní na naše televízie.
A potom sú tu takí, ktorí by aj tak pozerali len produkciu markízy a jojky, tým to je samozrejme jedno, lebo si pustia farmy a čo ja viem, čo všetko sa vysiela a sú radi ako sú, ale čo som chcel povedať je, že lokalizácia by im určite zvýšila predplatiteľov. Či sa im to oplatí, je už iná vec, asi to majú narátané. Neverím však, že poplatky za titulky, ktoré už existujú by boli neviem ako nákladné.
Viem si celkom dobre predstaviť, že napr. aj moji rodičia by využili takúto službu, keby tam mali dabing, keďže však ani slovu po anglicky nerozumejú a na čítanie titulkov už napr. otec nemá ani zrak, sú odkázaní na naše televízie.
A potom sú tu takí, ktorí by aj tak pozerali len produkciu markízy a jojky, tým to je samozrejme jedno, lebo si pustia farmy a čo ja viem, čo všetko sa vysiela a sú radi ako sú, ale čo som chcel povedať je, že lokalizácia by im určite zvýšila predplatiteľov. Či sa im to oplatí, je už iná vec, asi to majú narátané. Neverím však, že poplatky za titulky, ktoré už existujú by boli neviem ako nákladné.
https://ekonomika.sme.sk/c/amp/20960064 ... nikov.html
Čo sa týka prepočtov, že sa im to neoplatí ,môže byť veľký bullshit. Tí dvaja ľudia , čo sedia v prahe a majú pod palcom celý región mozu byť tak radi, že majú teplé miesto ale nikto ich reálne neberie. Jednoducho Netflix to zapol pre naše trhy a prdi na to.
A keď nebude lokalizovať, neporastie nikdy. a pár hipsterov/elitarov sa bude pod každou diskusiou chváliť ako oni to nepotrebuju a stačí anglictina. Muffi to napísal na parádu.
Čo sa týka prepočtov, že sa im to neoplatí ,môže byť veľký bullshit. Tí dvaja ľudia , čo sedia v prahe a majú pod palcom celý región mozu byť tak radi, že majú teplé miesto ale nikto ich reálne neberie. Jednoducho Netflix to zapol pre naše trhy a prdi na to.
A keď nebude lokalizovať, neporastie nikdy. a pár hipsterov/elitarov sa bude pod každou diskusiou chváliť ako oni to nepotrebuju a stačí anglictina. Muffi to napísal na parádu.
Treba spísať petíciu že chceme aby sa naše trhy spojili a že to môže mať prínos pre samotný Netflix 
slovensko je uplne maly a bezvyznamny trh... s nizkou kupyschopnostou a tak sa necudujem firmam ked kaslu na slovensku lokalizaciu. preto ceskoslovensko nemalo byt nikdy rozdelene na zaklade rozhodnutia dvoch ludi ale to je uz ina tema...
netflix si predplatim na mesiac ked vydaju novu seriu stranger things. inac sa mi nechce platit za sluzbu rovnaku cenu ako v USA kde obsah je na slovensku ovela mensi ako v USA a na lokalizaciu kaslu.
netflix si predplatim na mesiac ked vydaju novu seriu stranger things. inac sa mi nechce platit za sluzbu rovnaku cenu ako v USA kde obsah je na slovensku ovela mensi ako v USA a na lokalizaciu kaslu.