Politika
Re: Politika
Baránek na ta3 ako vyplakával, že ako je to veľmi zlé, že uspelo toľko nezávislých kandidátov. Je to vraj veľmi zlé.
Ta3 čistá komunistická propaganda aj s tým Baránekom, čo vyzerá ako bezdomovec a vyjadruje sa ako nejaký idiot, že každé tretie jeho slovo je "hej?", to sa nedá počúvať keď rozpráva. Hej-Baránek. Bolo by zaujímavé zrátať koľko krát za 10 minút povie "hej?", sprostý idiot.
Nie, že by moderátori na ta3 boli na úrovni, tie politické debaty sú na úrovni relácie "Čo dokáže ulica?" neviem tí moderátori či majú aspoň nejakú strednú školu, skôr len základnú vedia čítať a písať a to do ta3 aj stačí.
Ta3 čistá komunistická propaganda aj s tým Baránekom, čo vyzerá ako bezdomovec a vyjadruje sa ako nejaký idiot, že každé tretie jeho slovo je "hej?", to sa nedá počúvať keď rozpráva. Hej-Baránek. Bolo by zaujímavé zrátať koľko krát za 10 minút povie "hej?", sprostý idiot.
Nie, že by moderátori na ta3 boli na úrovni, tie politické debaty sú na úrovni relácie "Čo dokáže ulica?" neviem tí moderátori či majú aspoň nejakú strednú školu, skôr len základnú vedia čítať a písať a to do ta3 aj stačí.
inac k tym ficovym slovam o uspechu smeru, ich strukturach a podobne. poznam starostu jednej mensej dediny. naozaj dobry chlap, ktory nie je hlupy a chce pomoct svojej dedine. v roku 2010 kandidoval ako nezavisly, o 4 roky neskor uz ako kandidat smeru. ked som sa ho pytal, co tak obratil(lebo to bol byvaly podnikatel, ktoreho vzdy tahalo do prava), tak mi hovori(parafrazujem): pozri, ja som spravil co sa dalo. ale pri hocijakej ziadosti o dotaciu, zapojenie do programu a podobne sme boli vzdy prehliadani. ak chcem spravit ...(vymenovanie veci) tak sa inac neda. a vazne, od roku 2014 idu naplno renovacie, kopanie kanalizacie a podobne. takze tolko k ich strukturam a clenom..
to je obrovsky problem komunalnej politiky, tu nestaci chciet a makat. nestaci pripravit projekt, podat ziadost. tu sa musi "vybavovat" a mat spravne znamosti. preto som rad, ze sa ten trend obracia a vyhrava menej politickych nominantov. aj ked by ma zaujimalo na kolko je to realne, aspon co sa tyka poslancov z okolitych miest, tak tam bude zasadat rovnaky hnoj, preto tie nadsene reakcie novinarov az tak nechapem.
to je obrovsky problem komunalnej politiky, tu nestaci chciet a makat. nestaci pripravit projekt, podat ziadost. tu sa musi "vybavovat" a mat spravne znamosti. preto som rad, ze sa ten trend obracia a vyhrava menej politickych nominantov. aj ked by ma zaujimalo na kolko je to realne, aspon co sa tyka poslancov z okolitych miest, tak tam bude zasadat rovnaky hnoj, preto tie nadsene reakcie novinarov az tak nechapem.
V televízii sú mimo reality, v obciach a mestách nikoho nezaujíma kto a v akej strane je ale či spravil niečo pozitívne alebo či si len napĺňa vrecká a všetci okolo neho.
M142: No áno, presne, preto je celá tá bublina ohľadom NEKA len bublina, ktorá v realite moc nefunguje.
to len potvrdzuje zverskost SMERackeho rezimu, co si samozrejme nevies uvedomit, pripadne pripustit
Bureš je zrelý dať to na Fica = aby zachovali koalíciu.
Fico do svojich kšeftov aspon zatiaľ nezatiahol Svetlanu a svojho syna. Babiš to je iné psycho. Hodiť kšeftíky na svoje deti a potom povedať, že sú psychicky narušené a všetko si vymysleli (jeho syn tvrdí, že ho zavliekli babišovi ľudia na Krym, aby nemohol vypovedať v kauze čapí hnízdo).
Starého ŠTBáka novým kúskom nenaučíš.
Ak Češi nechajú Babiša vládnuť zopár rokov, tak tam budú mať to isté, čo sa deje teraz u nás.
Starého ŠTBáka novým kúskom nenaučíš.
Ak Češi nechajú Babiša vládnuť zopár rokov, tak tam budú mať to isté, čo sa deje teraz u nás.
- Prílohy
-
- 46096509_10215693431002134_6426719032845533184_n.jpg (21.14 KiB) 1353 zobrazení
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mal som za to, že aj najvačší grázli a gauneri tak nejak dbajú na rodinu, na svoje decka.
Ale v prípade psychopatov to asi neplatí.
Síce no, v histórii už bolo pár arcidiablov, ktorí sa vyje*** na svoje decká a nechali ich na pospas osudu.
Ale v prípade psychopatov to asi neplatí.
Síce no, v histórii už bolo pár arcidiablov, ktorí sa vyje*** na svoje decká a nechali ich na pospas osudu.
Pán Bureš bude mať veľmi kvalitný genetický materiál
.
Blaha dennodenne prská nenávistnú žlč, ale pri čítaní jeho dnešného príspevku mu musím dať za pravdu. Ak Danka položí jeho plagiátorstvo, a je to teda verejný činiteľ, mali by sme zaujímať aj o iných politikov či političky, nie? Bolo by to fér a spravodlivé. Len aby potom nemusela odstúpiť polovica parlamentu.
Aj Kiska je inžinier, aj Matovic má titul... aj mnohí iní. O Radičovej profesúre tiež idú chýry.
Ako sa hovorí, otvorila sa Pandorina skrinka. Som zvedavý.
o Radicovej to vymyslel prave ten mastny cerveny brav, na co ona reagovala ziadostou na agenturu SITA, aby sa jej ospravedlnili a informaciu opravili, kedze sa jej na to nikto nepytal.
ale aspon vidno ako ide komunistom o emancipaciu zien. ked nie je cervena ako oni, tak musi ostat pri sporaku a nemoze mat profesuru. to je skutocne na grcanie.
ale aspon vidno ako ide komunistom o emancipaciu zien. ked nie je cervena ako oni, tak musi ostat pri sporaku a nemoze mat profesuru. to je skutocne na grcanie.
Ten mastňák takto isto dva týždne vyplakával ako nikto nevidel Nicholsonovej vysvedčenie a odkedy ho pre jeho blaho ukazala, tak má potrebu v každom druhom svojom výplode to spomenúť...
A to je druhy priklad ako si komunisti defukuju do dutiny ustnej:
Ludia s VS vzdelanim podla nich nemaju byt spolocensky nad ludmi s maturitou, alebo bez, mohli by zarabat menej ako oni... ale akademik sudruh Mastna ofina sa z maturineho vysvedcenia vysmieva.
A ako sa hovori “zlodej krici: chytte zlodeja”, tak by nebolo zle zistit ci Lubos vo svojej spisbe pouziva myslienky vlastne, alebo len preklada napr. Slavoja Žižeka a inych no opomina ich citovat.
Ludia s VS vzdelanim podla nich nemaju byt spolocensky nad ludmi s maturitou, alebo bez, mohli by zarabat menej ako oni... ale akademik sudruh Mastna ofina sa z maturineho vysvedcenia vysmieva.
A ako sa hovori “zlodej krici: chytte zlodeja”, tak by nebolo zle zistit ci Lubos vo svojej spisbe pouziva myslienky vlastne, alebo len preklada napr. Slavoja Žižeka a inych no opomina ich citovat.
Z môjho pohľadu to je úplne jednoduchá situácia, ktorú netreba ďalej analyzovať a rozumejú tomu všetci ľudia / voliči bezohľadu na vzdelanie alebo intelekt. Podvádzať a klamať sa nemá. Ak necháme povodníka, ktorý posledné 2 mesiace v priamom prenose neustále oje***, ďalej riadiť tento štát a riešiť tendre za miliardy eur, tak sa v tejto krajine nikdy nebudeme mať dobre. A ak sú pre niekoho miliardy eur príliš abstraktný pojem, tak sa ho opýtajte, či by Dankovi dal kľúče od svojho bytu.
Radicovej profesura? Vies o tom, ze na profesuru sa ziadna praca nepise, ci nie? Kiska chodil na normalnu skolu, nie do pravnickych tlaciarni titulov. Z tych troch co si vymenoval chodil na skolu s pochybnou povestou akurat Matovic, aj ked neviem ako FMUK fungoval v 90. rokoch. No ja som za to, aby sme z parlamentu hnali kazdeho cloveka, co ziskal titul podvodom. Richter, Zmajkovicova, a ine hviezdy Smeru co studovali za klobasky na UMB mi tam chybat fakt nebudu.hughito napísal:Blaha dennodenne prská nenávistnú žlč, ale pri čítaní jeho dnešného príspevku mu musím dať za pravdu. Ak Danka položí jeho plagiátorstvo, a je to teda verejný činiteľ, mali by sme zaujímať aj o iných politikov či političky, nie? Bolo by to fér a spravodlivé. Len aby potom nemusela odstúpiť polovica parlamentu.Aj Kiska je inžinier, aj Matovic má titul... aj mnohí iní. O Radičovej profesúre tiež idú chýry.
Kazdopadne Blahova obhajoba Danka je totalne smiesna, hlavne ked to ide z ust samozvaneho akademika a intelektuala. Typek okopiruje 20 stran z ucebnice a Blaha napise "Realita: chalan využil málo kníh a zle odcitoval." No nechcem vediet ako vyzeraju tie jeho traktaty, ktorymi sa tam vystatuje, pripadne ako vyzera jeho pedagogicka kariera. Viem o pripadoch na STU, ktoru radim na Slovensku medzi kvalitnejsie skoly, kedy za prelozeny jeden odsek student z obhajoby letel s FX. Necudujem sa, ze vyskum a veda tu vyzera ako vyzera, ked su pri kormidle takito dementi bez chrbtovej kosti.
Tých kandidátov na "vyhadzov" je, samozrejme, viac, aj z radov SMERu. Len som zvedavý, či potom odstúpia. Ak Danko zmizne, čo dúfam, že áno, tak ak sa napr. potvrdí plagiát Matoviča.. zmizne aj on? Mal by, nie?
Áno, viem, že profesúra sa nezískava "prácou," nie je to malý ani veľký doktorát = veď práve o to ide. Že sú pochybnosti o jej profesúre som čítal už dávno pradávno. Ale uznávam to, že na Slovensku sú aj v tomto smere také nízke štandardy, že Radičová v tomto smere nie je žiadna výnimka. Je známe, že profesúry a docentúry sa tu doslova vyrábajú, aby mal kto garantovať tie nespočetné odbory na rôznych pseudoškolách.
Skôr pôjde o tých aktívnych politikov. Ako som napísal, som zvedavý. Dúfam, že zmiznú všetci, čo takto sprosto získali titul.
Áno, viem, že profesúra sa nezískava "prácou," nie je to malý ani veľký doktorát = veď práve o to ide. Že sú pochybnosti o jej profesúre som čítal už dávno pradávno. Ale uznávam to, že na Slovensku sú aj v tomto smere také nízke štandardy, že Radičová v tomto smere nie je žiadna výnimka. Je známe, že profesúry a docentúry sa tu doslova vyrábajú, aby mal kto garantovať tie nespočetné odbory na rôznych pseudoškolách.
Skôr pôjde o tých aktívnych politikov. Ako som napísal, som zvedavý. Dúfam, že zmiznú všetci, čo takto sprosto získali titul.
opravte ma ak sa mylim, ale nebol prave hugov oblubenec Chmelar rektorom dakej pseudoskoly? 
Radicova je profesorkou sociologie a o.i. prednasala na UKF. ine by bolo, ak by mala profesuru zo stredoeuropskych ci genderovych studii.
Radicova je profesorkou sociologie a o.i. prednasala na UKF. ine by bolo, ak by mala profesuru zo stredoeuropskych ci genderovych studii.
Zabávam sa na súdruhovi Blahovi, ktorý sa smial z Radičovej v štýle, že píše nejaké pseudoštúdie, ktoré nemajú žiaden prínos pre svetovú vedu a vraj akáže je ona len profesorka. Ehm...nehrá sa náhodou aj on sám na veľkého akademika? K akým svetovým objavom sa dopracoval počas svojej vedeckej kariéry?
Tiež zabúdate na to, že profesor nie je len čestný titul, ale je to dôležitý post z pohľadu našich zákonov o vysokom školstve. Profesori a profesorky sú garanti celých akreditovaných programov jednotlivých škôl. Bez garantov by nebolo možné otvoriť program a prijímať študentov.
Zaujímavý je prípad z pred niekoľkých rokov, kedy za profesora bol vymenovaný jeden smerák (odpustite, že si nepamätám jeho meno). Profesúru získal vraj kvôli ohromnému prínosu v odbore. Jeho odbor sa na Slovensku ani nevyučuje. A za roky tento pán profesor nebol schopný publikovať jednu jedinú štúdiu.
Radičová má tých štúdii a publikácii kopu. Vyučovala kurzy aj na zahraničných univerzitách. Za profesorku ju vymenoval smerák poľovník Ičko. Tak v čom je akože problém? Prečo Ficovi leží aj po 7 rokoch stále v žalúdku?
Ja jej ďakujem napríklad za to, že za ten krátky čas svojej vlády stihla schváliť ústavný zákon o dlhovej brzde. A tým ochránila miliardy z verejných zdrojov pred rabovaním Fica a jeho kriminálnej bandy.
Tiež zabúdate na to, že profesor nie je len čestný titul, ale je to dôležitý post z pohľadu našich zákonov o vysokom školstve. Profesori a profesorky sú garanti celých akreditovaných programov jednotlivých škôl. Bez garantov by nebolo možné otvoriť program a prijímať študentov.
Zaujímavý je prípad z pred niekoľkých rokov, kedy za profesora bol vymenovaný jeden smerák (odpustite, že si nepamätám jeho meno). Profesúru získal vraj kvôli ohromnému prínosu v odbore. Jeho odbor sa na Slovensku ani nevyučuje. A za roky tento pán profesor nebol schopný publikovať jednu jedinú štúdiu.
Radičová má tých štúdii a publikácii kopu. Vyučovala kurzy aj na zahraničných univerzitách. Za profesorku ju vymenoval smerák poľovník Ičko. Tak v čom je akože problém? Prečo Ficovi leží aj po 7 rokoch stále v žalúdku?
Ja jej ďakujem napríklad za to, že za ten krátky čas svojej vlády stihla schváliť ústavný zákon o dlhovej brzde. A tým ochránila miliardy z verejných zdrojov pred rabovaním Fica a jeho kriminálnej bandy.