Strana SaS
Re: SaS - Strana Richarda Sulíka
Svedkovia sa vždy budú ozývať Hugo, to by sme inak neboli Svedkovia.Aj mňa vždy poteší aké infantilné veci dokážeš zdieľať len aby si si pohladil ego, že si to Sulíkovcom natrel. Človek by už povedal, že hlbšie sa klesnúť nedá, ale ty to každým takýmto postom prekonáš. 
Pozrel som si Zomri. Danko a jeho rigorózka na každom druhom obrázku. Rišo zatiaľ ani jeden.
Ideológia nepustí.
Odporúčam pozrieť random, hoc aj bakalárske práce v centrálnom registri záverečných prác, ktoré sa venujú Daňovej reforme na SK.
Odporúčam pozrieť random, hoc aj bakalárske práce v centrálnom registri záverečných prác, ktoré sa venujú Daňovej reforme na SK.
Preco je na Zomri plno obrazkov o Dankovi a jeho praci, to je vsetkym jasne. Preco nie o Sulikovi? No skus porozmyslat, ty paskvil.
toto si hovorím vždy, keď pridáš nejaký obrázok do tejto témyhughito napísal:Ideológia nepustí.
Opýtam sa ťa. Čítal si celú Sulíkovú prácu? Alebo ju ideš hodnotiť len na základe, ten má málo zdrojov, to bude pi*****, ten má veľa zdrojov to bude súúúper?
Dankova rigorozka je všade už asi mesiac odkedy to začali rieši média, Danko o Sulíkovej práci klamal, keď povedal, že tiež tam nemá žiadne zdroje. Je Sulíková práca plagiát? Zatajil ju tak ako Danko? Prečo by mala byť Sulíková práca na zomri a podobných stránkach? Aby mohol Hughitko dobre spinkať? Pozrel si sa na práce iných politikov a ľudí (Fico, Blaha, Chmelár), či zase ideš riešiť len toho koho z duše nenávidíš a budeš o tom spievať teraz tri roky?
Dankova rigorozka je všade už asi mesiac odkedy to začali rieši média, Danko o Sulíkovej práci klamal, keď povedal, že tiež tam nemá žiadne zdroje. Je Sulíková práca plagiát? Zatajil ju tak ako Danko? Prečo by mala byť Sulíková práca na zomri a podobných stránkach? Aby mohol Hughitko dobre spinkať? Pozrel si sa na práce iných politikov a ľudí (Fico, Blaha, Chmelár), či zase ideš riešiť len toho koho z duše nenávidíš a budeš o tom spievať teraz tri roky?
Hughitovi lezi v zaludku, ze je vysoka sanca ze v najblizsich volbach bude Sulik hlavou umiernenej pravice, takze ako "spravny" ultralaviciar sa ho snazit zosmiesnit za kazdu cenu, kazda zbran sa mu rata, nech je to akakolvek podpasovka..
Ktosi sa tu pýtal na moju prácu. Môžem povedať len toľko, že moja diplomka bola navrhnutá na cenu rektora (žiaľ, nakoniec mi tento "titul" vyfúkol jeden kolega, keďže za katedru ho mohla získať len jedna práca).
heker: No ja som porozmýšľal, na rozdiel od teba. A dôvod je, samozrejme, ideologický.
Sulík by si nezaslúžil toľko priestoru, keďže nezískal titul za plagiát, ale zopár obrázkov by si zaslúžil.
mLuks: Blahovu prácu, resp. práce som videl (vyšli knižne, vieš, to sa Sulíkovi veru nestane, ak nerátame tie insitné brožúry), Fico detto, od Chmelára som videl a čítal plno textov, ale priamo jeho záverečné práce nie.
Prezrel som si ju, viac nie je potrebné. Nie som odborník na daňové reformy, ale hento je skrátka trestuhodné, výsmech. Niečo ako Dankových päť či šesť kníh. Ten regál z Mobelixu bude frčať aj na diplomky.
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2018, 21:06)
Podpásovku si vytvoril sám tým paškvilom. Za to ja nemôžem.
heker: No ja som porozmýšľal, na rozdiel od teba. A dôvod je, samozrejme, ideologický.
mLuks: Blahovu prácu, resp. práce som videl (vyšli knižne, vieš, to sa Sulíkovi veru nestane, ak nerátame tie insitné brožúry), Fico detto, od Chmelára som videl a čítal plno textov, ale priamo jeho záverečné práce nie.
Prezrel som si ju, viac nie je potrebné. Nie som odborník na daňové reformy, ale hento je skrátka trestuhodné, výsmech. Niečo ako Dankových päť či šesť kníh. Ten regál z Mobelixu bude frčať aj na diplomky.
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2018, 21:06)
Sulík je umiernená pravica? To možno Progresívne Slovensko alebo Spolu, ale určite nie Sulík.gogo956 napísal:Hughitovi lezi v zaludku, ze je vysoka sanca ze v najblizsich volbach bude Sulik hlavou umiernenej pravice, takze ako "spravny" ultralaviciar sa ho snazit zosmiesnit za kazdu cenu, kazda zbran sa mu rata, nech je to akakolvek podpasovka..
Podpásovku si vytvoril sám tým paškvilom. Za to ja nemôžem.
Hugo je úsmevné, ako si vyberáš otázky, na ktoré odpovieš a ktoré nie
Pýtal som sa na viac vecí a odpovieš len na jednu vetu, na ktorú vieš odpovedať, tak aby si vyznel v pozitívnom svetle. Tak ti zopakujem.
Na tvoju prácu som sa pýtal ja. A kolko zdrojov si mal ty vo svojej práci (ktorá mala dostať cenu rektora), nech aj ja môžem zhodnotiť,či tvoja práca je hodná titulu alebo je to len paškvil, ktorý nemal prejsť cez komisiu? ....vidíš v tom ten primitivizmus? Tak v tom vidíš seba.
a to ani nie je podpásovka, to je primitivizmus na úrovni kotlebovcov.Čítal si celú Sulíkovú prácu? Alebo ju ideš hodnotiť len na základe, ten má málo zdrojov, to bude pi*****, ten má veľa zdrojov to bude súúúper?
Na tvoju prácu som sa pýtal ja. A kolko zdrojov si mal ty vo svojej práci (ktorá mala dostať cenu rektora), nech aj ja môžem zhodnotiť,či tvoja práca je hodná titulu alebo je to len paškvil, ktorý nemal prejsť cez komisiu? ....vidíš v tom ten primitivizmus? Tak v tom vidíš seba.
toto je ta praca? https://diplomovka.sme.sk/zdroj/3431.pdf
nechapem preco by to za kazdu cenu malo mat viacej pouzitej literatury, za druhe nikto si nemysli ze je Sulik ekonomicky genius, on je manazer ktory ma odbornikov riadit a usmernovat..
Laviciary uz musia byt naozaj zufali, ked vytahuju taketo nepodstatne veci.
nechapem preco by to za kazdu cenu malo mat viacej pouzitej literatury, za druhe nikto si nemysli ze je Sulik ekonomicky genius, on je manazer ktory ma odbornikov riadit a usmernovat..
mLuks: Príspevok som editoval, treba pozrieť poriadne.
Moja práca mala:
päť archívnych fondov zo štyroch rôznych slovenských archívov
dva kusy dobových periodík
stenozáznamy zo snemu Slovenského štátu
šesť edícií dokumentov, z toho jeden v nemeckom jazyku
59 kusov literatúry, z toho osem v angličtine
Spokojný?
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2018, 21:34)
Robíme pokroky súdruhovia... 
Moja práca mala:
päť archívnych fondov zo štyroch rôznych slovenských archívov
dva kusy dobových periodík
stenozáznamy zo snemu Slovenského štátu
šesť edícií dokumentov, z toho jeden v nemeckom jazyku
59 kusov literatúry, z toho osem v angličtine
Spokojný?
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2018, 21:34)
Sulík nie je ekonomický génius?gogo956 napísal:toto je ta praca? https://diplomovka.sme.sk/zdroj/3431.pdf
Jasné spokojný. Ale u mňa by si to bez obálky aj tak nedal
(joke
)
Tak nie si odborník na ekonomiku, ale vieš, že je to trestuhodné a výsmech? To je opak výroku neviem sa vyjadriť k holokaustu, lebo nie som historik. Ľudia ti tu ukázali, že aj s menej zdrojmi sa dá vypracovať práca, a keby som veľmi chcel tak ti v registri aj dohladam také práce, ale ty si naďalej pôjdeš svoje, zosmiešňovať niekoho len preto, lebo nepoužil 60 zdrojov pri svojej práci. Rozumieš pointe? Že je to na hlavu?
Tak nie si odborník na ekonomiku, ale vieš, že je to trestuhodné a výsmech? To je opak výroku neviem sa vyjadriť k holokaustu, lebo nie som historik. Ľudia ti tu ukázali, že aj s menej zdrojmi sa dá vypracovať práca, a keby som veľmi chcel tak ti v registri aj dohladam také práce, ale ty si naďalej pôjdeš svoje, zosmiešňovať niekoho len preto, lebo nepoužil 60 zdrojov pri svojej práci. Rozumieš pointe? Že je to na hlavu?
ved dobre. na historii zozbierate pohlady roznych historikov, archivny material a potom napisete stanovisko. preto mate desiatky zdrojov.
na geografii na Slovensku stacilo rozdat dotaznik a potom sa mu venovat. takze citacii by bolo minimum.
na GIS v Skotsku sme dostali limit na minimum prac v navrhu diplomoveho projektu a v konecnej praci.
btw, pocas vymenneho pobytu v Slovinsku bola ta georafia na humanitnych vedach
na geografii na Slovensku stacilo rozdat dotaznik a potom sa mu venovat. takze citacii by bolo minimum.
na GIS v Skotsku sme dostali limit na minimum prac v navrhu diplomoveho projektu a v konecnej praci.
btw, pocas vymenneho pobytu v Slovinsku bola ta georafia na humanitnych vedach
hughito - vsetci co ti oponuju v nazore na Sulika su u teba Svedkovia, to uz vieme, nemusis sa neustale opakovat. Je to uz trapne.
tvole, ty mas uz totalne zatemneny mozog, podla mna si jednoducho nevies priznat, ze ok, tento utok sa mi moc nevydaril, tak to len tlacis dalej. vsak nech sa jeho praca sudi, ale nie podla poctu zdrojov. nehovoriac o tom, ze tie webstranky co uviedol maju viac obsahu ako desiatky knih.hughito napísal:Sulík by si nezaslúžil toľko priestoru, keďže nezískal titul za plagiát, ale zopár obrázkov by si zaslúžil.
btw ja som si pozeral svoju pracu, mal som tych zdrojov 7 a pritom sa komercne vyuzivala, maria troskova ich mala 22 a kazdy kto to cital sa na nej zabava. nie, podla teba som chudak, ktory by si zasluzil potopit, kym ona sa blizi k akademickemu idealu
apropo blaha..pomaly vsetko mu vyslo ked bol poslancom. nahoda?
Hughitov problem, je ze sa citi zjavne nedoceneny..
a ventiluje si to utokmi na kazdeho kto je uspesnejsi.
Pozri sa, ty neurčuješ čo je pravda a čo nie, ani čo je za hranicou, ani čo je zatemnené. Čiže si tento trápnučký balast odpusť. Rovnako ako tie nezmysly v zmysle, čím väčší počet, tým väčší "akademický ideál" = tvrdil som také niečo? Nie. To ste si vyfabrikovali.M142 napísal: tvole, ty mas uz totalne zatemneny mozog, podla mna si jednoducho nevies priznat, ze ok, tento utok sa mi moc nevydaril, tak to len tlacis dalej. vsak nech sa jeho praca sudi, ale nie podla poctu zdrojov. nehovoriac o tom, ze tie webstranky co uviedol maju viac obsahu ako desiatky knih.
btw ja som si pozeral svoju pracu, mal som tych zdrojov 7 a pritom sa komercne vyuzivala, maria troskova ich mala 22 a kazdy kto to cital sa na nej zabava. nie, podla teba som chudak, ktory by si zasluzil potopit, kym ona sa blizi k akademickemu idealusulik je uz taka postavicka, ze sa da grilovat z viacerych stran, ale v tomto si mimo, co si skrz vlastne ego nedokazes uvedomit.
apropo blaha..pomaly vsetko mu vyslo ked bol poslancom. nahoda?
Neviem čo si písal, takže sa k tomu ťažko vyjadruje. Čo sa týka Troškovej, jej práca je v CRZP, ale nie je zverejnená. Neviem, či je to plagiát, či je to odfláknuté alebo to je priemerná alebo vynikajúca práca. Už som sem kedysi písal, že jeden známy sa s ňou dostal do nejakého pracovného kontaktu a tvrdil, že pôsobí úplne seriózne a inteligentne.
Blaha? Tri knihy pred mandátom, tri teraz v rámci. Čo fabuluješ?
Čiže, keď si to zhrnemie: staval si sa tu do pozície akejsi autority a hodnotil môj mozog a pritom tu sám fabrikuješ a fabuluješ.
gogo: Presne, hlavne tebe tie tvoje garáže.
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2018, 22:44)
Žiaľ pre teba a ďalších fanboyov, to je už terminus technicus.wladas napísal:hughito - vsetci co ti oponuju v nazore na Sulika su u teba Svedkovia, to uz vieme, nemusis sa neustale opakovat. Je to uz trapne.
Lebo, všimnite si. Mne sa tu vyčíta nejaká zatemnenosť, predpojatosť. Ale ja do tejto témy prispievam tak isto ako do x iných v sekcii Politika. Zatiaľ čo väčšina z vás sa bežne k politickým témam nevyjadrujete, ale tu sa pravidelne vyrojíte. Obhájiť vodcu. Niečo ako kotlebovci, tá mentalita je podobná. Žiaľ pre vás. A tento jav sa opakuje po celom internete, stačí si pozrieť to spomínané zomri, kde je 1 zo 100 príspevkov venovaný napr. Sulíkovi. Pozrite sa do diskusie.
//autoeditácia príspevku (22 Nov 2018, 22:48)
Nie je to moja téma, ale platia isté štandardy, ktoré sú všeobecne platné. Všetci do jedného ste tu ignorovali jednoduchý test, ktorý som navrhol: otvorte si CRZP, zadajte názov Sulíkovej diplomky a prejdite si tie práce, resp. zoznamy literatúry.mLuks napísal:Jasné spokojný. Ale u mňa by si to bez obálky aj tak nedal(joke
)
Zaujímavé je, že taká absurdnosť, že Danko urobil rigorózku z piatich kníh, sa môže zosmiešňovať (aj popri tom, že je to plagiát) = veď jasné. Ale Sulík je v pohode. Vlastne mám pocit, že ideálne by bolo, keby tam mal len jednu knihu a dva internetové zdroje - čím menej, tým lepšie. O to viac by bol Rišo lepší.
ale zosmiešňuješ ho a dehonestuješ jeho prácu, lebo ich má len 11Rovnako ako tie nezmysly v zmysle, čím väčší počet, tým väčší "akademický ideál" = tvrdil som také niečo? Nie. To ste si vyfabrikovali.
Ale u teba je to rovnako kotlebovské, keď bez kritického zmýšľania len postuješ jeden obrazok za druhým, ktorý boh vie kde nájdeš, ktorým môžeš akože ponížiť Sulíka. To isté robia kotleby s Kiskom, s EU, s migrantmi atďNiečo ako kotlebovci, tá mentalita je podobná. Žiaľ pre vás.
je v tých štandardoch uvedený minimálny počet zdrojov, z ktorých musím čerpať aby moja práca mala úroveň a bola hodná titulu?Nie je to moja téma, ale platia isté štandardy, ktoré sú všeobecne platné.
to že píšem posty na hojku, neznamená, žemám tolko času aby som si prezeral rôzne práce, ak máš tolko času, nech sa páči, prejdi to, spíš to a daj to sem.šetci do jedného ste tu ignorovali jednoduchý test, ktorý som navrhol: otvorte si CRZP, zadajte názov Sulíkovej diplomky a prejdite si tie práce, resp. zoznamy literatúry.
nevšimol som si kde sa zosmiešnuje to, že to urobil z piatich kníh. Pokiaľ viem, tak sa zosmiešnuje to, že najprv tam žiadna literatura nebola a neskôr sa zistilo, že opajcoval päť kníh, podstatné je to pajcovanie nie počet v tomto prípade, aspoň pre mňa.Zaujímavé je, že taká absurdnosť, že Danko urobil rigorózku z piatich kníh, sa môže zosmiešňovať
na záver ak máš more času, pozri si diplomovky z technických smerov ako sú stavebníctvo či strojarina, že kolko zdrojov majú vo svojich prácach.
11? Počkať, to ako vážne tam rátaš aj tie linky?
To by mi neprešlo ani na gymnázium.
Obrázky sem postujem s plnou vážnosťou a po kritickej úvahe. Oni sú platné a niektoré satiricky vystihujú túto mizériu.Ale u teba je to rovnako kotlebovské, keď bez kritického zmýšľania len postuješ jeden obrazok za druhým, ktorý boh vie kde nájdeš, ktorým môžeš akože ponížiť Sulíka. To isté robia kotleby s Kiskom, s EU, s migrantmi atď
Na to by mal byť školiteľ, samozrejme, že takto konkrétne sa to nestanovuje.je v tých štandardoch uvedený minimálny počet zdrojov, z ktorých musím čerpať aby moja práca mala úroveň a bola hodná titulu?
Tak nemáš čas, ale tmáriť tu s prácami z techniky atď., to už ti ide. Ono aj v medicíne majú napr. rôzne štúdie napr. 2 strany. Funguje to inak, o tom sa nikto nebaví. Ale ekonómia zrovna nespadá do tejto sféry. A to som zistil aj tak, že som si pár tých prác náhodne prešiel, trvalo to pár minút.to že píšem posty na hojku, neznamená, žemám tolko času aby som si prezeral rôzne práce, ak máš tolko času, nech sa páči, prejdi to, spíš to a daj to sem.
ono ak tie knihy co pouzil su akesi vseobecne prehlady danej problematiky, tak fajn, ale aj tak mi to pride ako skratka ... v druhom rocniku na strednej som mal prepracovanejšiu SOČku ako toto
Hughito
Robil Danko tu pracu sam? Nie, jednoznacne nie- to je podstata. Zatial co Sulik si ju sam urobil a je uplne jedno kolko pouzil zdrojov. Sulik dokazal v zivote ze je uspesny ekonomicky praktik, co ma vecsiu vahu ako nejaky teoretik s diplomkou s 5tisic zdrojmi. Chapeme sa?
Robil Danko tu pracu sam? Nie, jednoznacne nie- to je podstata. Zatial co Sulik si ju sam urobil a je uplne jedno kolko pouzil zdrojov. Sulik dokazal v zivote ze je uspesny ekonomicky praktik, co ma vecsiu vahu ako nejaky teoretik s diplomkou s 5tisic zdrojmi. Chapeme sa?