Problém je v tom, že raz mi ide a raz zase nejde posilňovač riadenia.
- niekedy to robí tak, že už po štarte sa rozsvieti kontrolka posilňovača riadenia a stále svieti a nefunguje posilňovač. Niekedy toto začne robiť až počas jazdy. Počas jazdy sa niekedy vypne a opäť zapne a vypne a zapne....
- alebo sa po štarte rozsvieti to isté ako som spomínal, + sa rozsvietia, blikajú a pípajú aj ostatné kontrolky na prístrojovke, a to airbag, ABS, ručná brzda. Toto sa tiež niekedy stane už pri štarte alebo počas jadzy a viackrát sa to vypne a zapne.
Neviete, kde by mohol byť problém? Zo začiatku to robilo sporadický, teraz už ale stále.
Mal som to už u dvoch elektrikárov, ale zhodou okolností ako naschvál ani jednému to nerobilo a v pamäti nič nebolo, len bežné chyby.
- asi pred pol rokom u jedného, mal to aj na PC ale bez chyby. Dobil baterku, údajne to mohlo byť aj tým, už neviem či aj dolial olej na serve. Chvíľku to nerobilo a potom opäť. Znovu to napichol a nič neukázalo tak nevedel. Údajne to ale môže byť v prístrojovke.
- nedávno to mal druhý elektrikár a tiež to mal na pc a nič mu neukázalo. Pozrel aj kabeláž. Tak údajne je to v serve. Mám koyo. Že je to zaliate a jedine sa to vymieňa, ale že to je drahé.
Čítal som už viac článkov na fórach ale nedočítal som sa. Písali, že to môže byť od oleja, kabeláže, zlého kontaktu káblu od baterky a až po servo. Ale nenašiel som môj konkrétny prípad.
Ďakujem