Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
Re: Akcie na ceny leteniek / dovoleniek a pod.
a preco je problem prespat tam cez airbnb? rano vstat sviezi, osprchovat sa a ist cerstvy na skolenie
Je dôvod prečo potrebuješ znížiť čas na mieste na minimum?
1 dôvod by mohol byť ten že pojdem cez slovak business agency , nerád by som "vymýšľaľ" nejaké zastavky keďže oni to preplacaju v plnej miere
- ako napadlo ma že cestou naspäť by som vedel byť o tej 20,00 v paríží s prestavkou 11hodín cca
2 je asi len subjektívny a to ten že nebudem mať ako vyplniť čas , možno zle premýšľam nikdy som nebol na nejakom "tripe" v zahraničí obehávať pamiatky , to je ďalšia kapitola čo by som si asi mal naštudovať keď tam pôjdem
3 a asi ten čo mi bije do očí je že, letecky by som šiel +16hodin tam aj naspäť , tak som skusil vymyslieť najkratšiu alternatívu
školenie bude od 9,00 do 13,00
vedel by niekto navrhnuť niečo lepšie respektíve v menšej časovej tiesni ?
- ako napadlo ma že cestou naspäť by som vedel byť o tej 20,00 v paríží s prestavkou 11hodín cca
2 je asi len subjektívny a to ten že nebudem mať ako vyplniť čas , možno zle premýšľam nikdy som nebol na nejakom "tripe" v zahraničí obehávať pamiatky , to je ďalšia kapitola čo by som si asi mal naštudovať keď tam pôjdem
3 a asi ten čo mi bije do očí je že, letecky by som šiel +16hodin tam aj naspäť , tak som skusil vymyslieť najkratšiu alternatívu
školenie bude od 9,00 do 13,00
vedel by niekto navrhnuť niečo lepšie respektíve v menšej časovej tiesni ?
tak asi bude mat SBA nejake pravidla na sluzobne cesty, tam zacni
pochybujem, ze nepreplatia ubytko v destinacii, ak skolenie zacina hned rano
okrem toho, co je to za skolenie, ze trva 4 hodiny a je na opacnom konci Europy? to sa neda spravit webkonferencia? je rok 2018 (aspon v niektorych castiach sveta)
kazdopadne:
3.2. mas o 17:50 z BUD priamy let do MAN s RyanAirom za nejakych 69 euro, prilet o 19:45
ubytko povedzme 50 euro
4.2. o 17:30 cez DUB do BUD s Ryanairom (1,5 hodina pauza) za 41 euro, o pol noci si v BUD, do KSC sa dostan ako chces
pochybujem, ze nepreplatia ubytko v destinacii, ak skolenie zacina hned rano
okrem toho, co je to za skolenie, ze trva 4 hodiny a je na opacnom konci Europy? to sa neda spravit webkonferencia? je rok 2018 (aspon v niektorych castiach sveta)
kazdopadne:
3.2. mas o 17:50 z BUD priamy let do MAN s RyanAirom za nejakych 69 euro, prilet o 19:45
ubytko povedzme 50 euro
4.2. o 17:30 cez DUB do BUD s Ryanairom (1,5 hodina pauza) za 41 euro, o pol noci si v BUD, do KSC sa dostan ako chces
ďakujem za informácie beardie , volal som im nech ma informuju , SBA riešie všetky veci za mňa čiže ja neriešim nič len tašku so sebou 
je to seminár ktorý som si vybral (ja) a to: https://onlineselleruk.com/events/amazo ... nnjdL9hOkE
je to seminár ktorý som si vybral (ja) a to: https://onlineselleruk.com/events/amazo ... nnjdL9hOkE
len si nie som isty, ci je to zrovna pre teba
Who is this workshop suited to?
Digital Marketers, Seller Central Users, Vendor Central Users
ale ako vylet dobre
vybav si Hilton Deansgate, je hned vedla, nie je ani enormne drahy
potom mi napis, ci sa oplati
Who is this workshop suited to?
Digital Marketers, Seller Central Users, Vendor Central Users
ale ako vylet dobre
vybav si Hilton Deansgate, je hned vedla, nie je ani enormne drahy
potom mi napis, ci sa oplati
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Kde preplácajú takéto výlety? Kľudne sa budem túlať po dákej svetovej metropole aj 2 dni a budem tvrdiť, že inak to s letenkami nevyšlo...
K téme: na príchod +/- o polnoci si daj pozor, aby si nespal na letisku, lebo Ti domov nič nepôjde. Mňa to minule stálo 70€ airport taxi, lebo lietadlo meškalo 2 hodiny, prileteli sme o 1:15 do Viedne a vlaky ani busy do BA už nešli. A keďže som ráno išiel do roboty, nemal som na výber. Letecká spoločnosť mi navyše ukázala
, lebo meškanie bolo do 3 hodín... 
K téme: na príchod +/- o polnoci si daj pozor, aby si nespal na letisku, lebo Ti domov nič nepôjde. Mňa to minule stálo 70€ airport taxi, lebo lietadlo meškalo 2 hodiny, prileteli sme o 1:15 do Viedne a vlaky ani busy do BA už nešli. A keďže som ráno išiel do roboty, nemal som na výber. Letecká spoločnosť mi navyše ukázala
Co si neodchytip niekoho na letisku so Slovenskou SPZ? Mohol si skusit niekoho poprosit. Ci nie?
beardie tak , oni to vybavuju a riesia hotely nie airbnb noclahy, kedze znami tak bol v londyne a mal vpohode normalne ubytko
kibo, musis byt but zivnostnik alebo sro, menej ako 3 roky , vyplnis prihlasku u sba , vypises formular ako tvoj podnik zlepsi svet co to ovplyvni a podobne veci , no a potom to uz je na nich
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2018, 8:57)
http://www.sbagency.sk/zazi-vdaka-narod ... AYzZGhKhPZ
kibo, musis byt but zivnostnik alebo sro, menej ako 3 roky , vyplnis prihlasku u sba , vypises formular ako tvoj podnik zlepsi svet co to ovplyvni a podobne veci , no a potom to uz je na nich
//autoeditácia príspevku (04 Dec 2018, 8:57)
http://www.sbagency.sk/zazi-vdaka-narod ... AYzZGhKhPZ
-
Kibo
Hardcore addict
Ver tomu, že som to skúšal, ale keďže som nebol sám, čo mal tento problém, nepodarilo sa mi nikomu nasačkovať... Jeden chlapík mi rovno povedal nie, zvyšní nemali miesto, lebo už niekoho brali... Ale o, som o skúsenosť bohatší.heker napísal:Co si neodchytip niekoho na letisku so Slovenskou SPZ? Mohol si skusit niekoho poprosit. Ci nie?
Tak to sa ma už žiaľ netýka, ale dík za info.japaja napísal: kibo, musis byt but zivnostnik alebo sro, menej ako 3 roky , vyplnis prihlasku u sba , vypises formular ako tvoj podnik zlepsi svet co to ovplyvni a podobne veci , no a potom to uz je na nich
-
Fabo
Hardcore addict
Myslis, ze to niekto vezme na svoje triko ze takto posle cloveka?beardie napísal: 4.2. o 17:30 cez DUB do BUD s Ryanairom (1,5 hodina pauza) za 41 euro, o pol noci si v BUD, do KSC sa dostan ako chces
Zmeska prestup a potom co...
to by mi neschvalil nikto, ale tak mozno inde je to inak.
Vzhľadom na špecifickosť požiadavky bolo zvolene adekvátne riešenie...
-
hojko
Site Admin
Co hovorite na 60min prestup na CDG v Parizi??? Je to prilet mimo Europy a potom smer Budapest. Predpokladam, ze to nestihnem, ci??? 
Minulý september som si to schválne stopoval a bolo to okolo 2 hodín aj keď som sa nikde nezastavoval, nájdem tie čísla a dodám
Za mňa ale určite nie
Za mňa ale určite nie
07:05 - touchdown
07:25 - stop kdesi v poli
07:45 - nastup do busu
07:55 - vyplutie na 2F
08:05 - po prvej security
08:15 - bus => 2D
08:25 - 2D
08:30 - pasovka
08:35 - druha security
08:45 - gate D56
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2018, 16:45)
ak to mas na 1 letenke, tak by sa o teba mali postarat, ale mam pocit ze minimum connection time na CDG medzi terminalmi je 90+ minut
70 a 90 minut
inak samozrejme, ak to zatiahne na terminal k chobotu, tak je to 30 minut usetrenych
07:25 - stop kdesi v poli
07:45 - nastup do busu
07:55 - vyplutie na 2F
08:05 - po prvej security
08:15 - bus => 2D
08:25 - 2D
08:30 - pasovka
08:35 - druha security
08:45 - gate D56
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2018, 16:45)
ak to mas na 1 letenke, tak by sa o teba mali postarat, ale mam pocit ze minimum connection time na CDG medzi terminalmi je 90+ minut
70 a 90 minut
inak samozrejme, ak to zatiahne na terminal k chobotu, tak je to 30 minut usetrenych
-
hojko
Site Admin
Ano, na jednej letenke, nadvazuje to na seba. Cestou tam je to pod Air France, aj ked let CDG-BUD operuje Joon (zrejme dcerska spolocnost Air France). Problem moze byt aj v tom, ze je to len z Hong Kongu, ktory ma trvat 13 hodin a 20 minut. Pozeram teraz statistiky a planovany prilet je 5:50 rano, ale priemerne prileti uz o 5:20, najneskor bolo za posledne obdobie o 5:29, najskor dokonca uz o 4:57. Cize to by mohlo hrat celkom do kariet, ak pristane o pol hodinu skor. Pred tyzdnom si to vsak natiahol na 19 hodin az 
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2018, 22:57)
Pozeram este, ze prilet by mal byt na 2E a odlet potom z 2F, su oproti sebe oddelene cestou, ak dobre chapem mapke. Ten let do Budapesti zvycajne odlieta 10-20 minut neskor, co moze byt fajn, ale zaroven to moze byt prd platne, ak zavru gate.
//autoeditácia príspevku (18 Dec 2018, 22:57)
Pozeram este, ze prilet by mal byt na 2E a odlet potom z 2F, su oproti sebe oddelene cestou, ak dobre chapem mapke. Ten let do Budapesti zvycajne odlieta 10-20 minut neskor, co moze byt fajn, ale zaroven to moze byt prd platne, ak zavru gate.
ak nestihnes 6:50AM, tak poletis o 1:20PM, prijemne to nebude, ale ratat sa s tym musi a ako bonus este dostanes 250 euro kompenzaciu
tie dialkove lety vela krat pristanu skor ako je deklarovane, teda aspon mne sa to vzdy tak stalo, vzdy tam bola uspora minimalne 20 minut, kazdopadne hodina na cdg na prestup je nonsens, kto vie ci ta pockaju a ci si nevyrataju ze je pre ich lacnejsie odist bez teba a prebookovat ti letenku ak bude volna, pripadne ti vyplatit kompenzaciu, standing na cdg nie je zrovna najlacnejsi, úraveze moze byt kludne najdrahsi v celej eu 
v kazdom pripade by o teba malo byt postarane, teba ako zakaznika to nema co zaujimat, ak ti to takto predali na 1 letenke je to uz ich problem, nie tvoj, druha vec je s akou anglictinou si to vies v zahranici vykomunikovat
inak si myslim ze ak pristanete skor a vystupis medzi prvymi, zasa neverim ze lietadlo z hong kongu nepristane na cdg rovno do tunela, ale bude sa cakat na bus.... a budes utekat na kontrolu na prelety a predbehnes sa v rade ukazujuc letenku v ruke, tak ze nestihnes gate, pripadne tam bude mozno treba oslovit nejakeho pracovnika a ukazes mu letenku a on ti pomoze dopredu a vysielackou oznami gejtu ze si tu a ak to bude daleko vedia ta vziat aj autickom... funguje to tak vsade.. ved ked to musi stihnut tvoj kufor, tak to musis stihnut aj ty, nie?
oni uz pred odletom velmi dobre vedia kto ma cestovat a kto nastupuje priamo v cdg a kto a odkial prestupuje a ako to vyzera s tymito planovanymi priletmi, takze si myslim ze o tvojom osude je rozhodnute uz davno pred tym ako lietadlo pristane na cdg
v kazdom pripade by o teba malo byt postarane, teba ako zakaznika to nema co zaujimat, ak ti to takto predali na 1 letenke je to uz ich problem, nie tvoj, druha vec je s akou anglictinou si to vies v zahranici vykomunikovat
inak si myslim ze ak pristanete skor a vystupis medzi prvymi, zasa neverim ze lietadlo z hong kongu nepristane na cdg rovno do tunela, ale bude sa cakat na bus.... a budes utekat na kontrolu na prelety a predbehnes sa v rade ukazujuc letenku v ruke, tak ze nestihnes gate, pripadne tam bude mozno treba oslovit nejakeho pracovnika a ukazes mu letenku a on ti pomoze dopredu a vysielackou oznami gejtu ze si tu a ak to bude daleko vedia ta vziat aj autickom... funguje to tak vsade.. ved ked to musi stihnut tvoj kufor, tak to musis stihnut aj ty, nie?
oni uz pred odletom velmi dobre vedia kto ma cestovat a kto nastupuje priamo v cdg a kto a odkial prestupuje a ako to vyzera s tymito planovanymi priletmi, takze si myslim ze o tvojom osude je rozhodnute uz davno pred tym ako lietadlo pristane na cdg