A ty máš aké dôkazy o tom, že to o odporúčaní lietať Kalim je len rozprávočka a trápne vysvetlenie PR kancelárie prezidenta? Nemáš žiadne, takže rovnako len vyslovene klameš a zavádzaš. Dvojaký meter, ty klamať, zavádzať, vymýšľať môžeš, iní nie.

Ja som reagoval na to, že si mi vkladal akési postoje, čo by som urobil/čo robím, ktoré si si však vycucal z prstu.
Ohľadom Kisku, tam je dôkazné bremeno na vašej strane, faktom je, že Kiska lietal lietadlom. Protiargument vašej strany bol len v tom, že mu to vlastne navrhol Kali. Už si to presne nepamätám, ale MV to tuším poprelo. Ako som však písal, tam ide aj o ten aspekt, že prezident by sa mal zdržiavať v hlavnom meste. To je ako s politikmi, ktorí majú funkciu, berú plat a do parlamentu páchnu len raz za čas. Tiež sa to vníma negatívne. U Kisku je to zrazu v poriadku, že si sedká doma v Poprade za stolom. Odtiaľ prezidentuje?
To, že sa každý deň k tebe nevyjadrujem neznamená, že to tu každý deň nečítam. Len občas svoj čas využijem lepšie ako písaním postu, tak to nechám prehrmieť. Tvoja kritika na mnou spomenuté osoby je "slabučkáá" (ako si mi raz ráčil napísať, keď som ti ukazoval, že aj Sulíka viem kritizovať za veci, ktoré fakt zbytočne hrotí).
Fajn, tak to čítaš. Potom ale vedome klameš o tej vyššie spomenutej pasáži. Lebo ja tu kritizujem aj SMER, aj Fica, aj Blahu, aj Rusko. Akurát kvôli tomu "rybníku" sa viac zameriavam na kritiku opozície, pretože na vyššie spomenuté osoby a krajiny sa tu zameriavajú pravidelne aj iní. Čo na tom nedokážeš pochopiť? Plus samozrejme to, že som ľavičiar a nie pravičiar. SMER síce za ľavicu v podstate nepovažujem, ale isté veci, aspoň v zmysle principiálnosti, mám tendenciu obhajovať.