jedine vek ta ospravedlnujeCatlover napísal:kedze ta mam v ingore liste, az teraz som si vsimol co za blbosti sem pises... aj tak som vobec o nic neprisiel...
ty si totalny nabozensky fanatik!!!! Len tak nahodou, nemas nieco s polocne s tymto tuhttp://eden-x.cz/topic_files/info/grano/join_us.mp3 ?
Rozumny dovod... si akoze myslis, ze tu je nejaky 2000 rocny deges, co vsetko stvoril a na vsetko dozera??? Preber sa uz konecne zo sna!!! a pozri sa co nabozenstvo s "bohom" sposobilo!!! Stale su niekde vojny len a len kvoli nabozenstvu. V Europe sa 2000 rokov nerobilo nic ine, len sa stavali kostoly, upalovali "carodejnice" a zabijali neveriaci. Vsetko co cirkev nedokazala vysvetlit bolo nieco od satana a muselo sa to nicit (napr. aj taky skorpion, kedze je nocny tvor). Si myslis, ze kebyze nejaky ten "boh" je, dovolil by to???
Do kosotolov chodilo a stale chodi vela obeti trapneho vyplodu chorej mysle. Ved ako inak sa da ovladat velka masa ludi, nez im nahovorit ze je nejaky "boh" ktory ich strazi a pod....
to do 21.sotorocia vobec nepatri... mame obdobie vedy a techniky, obdobie temneho stredoveku, ked neveriaci musel byt odstraneny, je podla mna uz davno prec...
1. dat si do ignore listu niekoho len preto ze ma iny nazor o tebe nieco napoveda.
2. sa panterom2005 vo vela veciach nesuhlasim ale nemyslim si ze je nab. fanatik. videl si ty uz nejakeho takeho fanatika? skus pozriet na tych samovrazednych atentatnikov. to su fanatici.
3. to ze tvrdis ze je to nejaky 2000rocny "deges" iba ukazuje, ze ani len netusis co sa v biblii pise a ako sa to vyklada.
4. boom techniky neznamena ze by mala otupiet aj tvoja duchovna stranka
heh nepoznas to a uz si to odsudil. to je ako user windowsu povie ze linux je hovadina bez toho aby vobec videl ako linux vyzera.Molo napísal:Za to ze som nevzdelanec (co sa viery a krestanstva tyka) sa nehanbim, neopak skor som na to hrdy, lebo do mna take blbosti ked som bol maly nedostali. Co si myslis ze biblia je preco tak pisana? Asi preto aby vsetkych ludi na to namotali.
Nad bibliou som sa nezamyslal lebo som ju necital, necitam a nikdy ju citat nebudem. Mna na to nikdo nenamota.
neviem ci sa mi to len zdalo ale stotoznujes boha s cirkvou. ak nie tak sorry, ale potom ako mozes povedat ze neexistuje boh, ked kazdy clovek ma vlastnu predstavu boharioXt napísal:cirkev je len obycajna sekta nic viac, ziaden boh tu nikdy nebol ani nebude..