tie jednotlive casti co su inou farbou su kopirovane a zrkadlovane tak predpokladam ze preto je to iny odtien ale neviem preco. V blenderi to zobrazuje normalne aj v texture aj v material mode
pomoc pri exporte modelu z blenderu
pomoc pri exporte modelu z blenderu
Ahojte som úplný amatér v blenderi, potrebujem exportnut model z blenderu a otvorit ho v meshlabe ale v meshlabe mi to zobrazi takto ako na obrazku, viete mi pomoct co stym spravit aby to zobrazovalo normalne? Dik 
tie jednotlive casti co su inou farbou su kopirovane a zrkadlovane tak predpokladam ze preto je to iny odtien ale neviem preco. V blenderi to zobrazuje normalne aj v texture aj v material mode
Re: pomoc pri exporte modelu z blenderu
Ahoj,
pri zrkadlení predmetov v Blendri sa prehodia na plochách normáli takže ich treba prehodiť naspäť alebo prepočítať.
keď si označíš plochy ktoré sú zlé tak v ľavej ponuke (tlačítko T) je záložka shading, tam sú normals tie buď prepočítaš alebo flipneš.
Skús keď to nepomôže tak to bude v niečom inom.
pri zrkadlení predmetov v Blendri sa prehodia na plochách normáli takže ich treba prehodiť naspäť alebo prepočítať.
keď si označíš plochy ktoré sú zlé tak v ľavej ponuke (tlačítko T) je záložka shading, tam sú normals tie buď prepočítaš alebo flipneš.
Skús keď to nepomôže tak to bude v niečom inom.
Re: pomoc pri exporte modelu z blenderu
Diky za odpoveď akurát je to také čudné lebo práve v blenderi to vyzerá že to je v poriadku otočené ale meshlab to ukazuje každé druhé naopak čiže keď to práve v blenderi urobím tam že to flipnem aby každé druhé ukazovalo naopak tak v meshlab to potom vyzerá ok, nejaký Bug ale už si stým nejak poradim, každopádne dík