Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
BlacKkKlansman 2018 - dobrá komédia, na konci nejaká tá propaganda proti Trumpovi, to tam nemuselo byť ale ináč to bolo dobré. Čierny policajt sa prihlási do Kukluxklanu. "God Bless White America" "Jew lie detector test"
7/10
-
mirak2
Hardcore addict
vcera som si pozrel Coco, prekvapilo ma, ze tu je spomenuty iba raz. to je jeden nadherny, vtipny, roztomily, dojimavy film. nie prvoplanovo dojimavy ako debilne romcoms, ale tak spravne. odporucam vsetkymi desiatimi. must watch jednoznacne.
bol som včera na Bohemian Rhapsody, no asi takto....
kto nevidel pravý dokument https://www.csfd.cz/film/349329-freddie ... h/prehled/ tak bude nadšený, filmu v podstate nič nechýbalo, možno by som len vytkol ten raketový štart keď sme sa už vlastne po 3 minútach od začiatku pozerali na Queen ako takých, veľmi dobre natočený film, najviac sa mi páčil záverečný koncert, trošku mi tam nepasovala postava Ramiho, je predsa nižší a oveľa chudší ako bol Freddie
koho naozaj zaujíma Freddie tak odporúčam si pozrieť ten dokument vyššie
kto nevidel pravý dokument https://www.csfd.cz/film/349329-freddie ... h/prehled/ tak bude nadšený, filmu v podstate nič nechýbalo, možno by som len vytkol ten raketový štart keď sme sa už vlastne po 3 minútach od začiatku pozerali na Queen ako takých, veľmi dobre natočený film, najviac sa mi páčil záverečný koncert, trošku mi tam nepasovala postava Ramiho, je predsa nižší a oveľa chudší ako bol Freddie
koho naozaj zaujíma Freddie tak odporúčam si pozrieť ten dokument vyššie
Wrong Turn VII.
Wonder
Veľmi pekny, prijemny film na taku tu uprsanu nedelu ked lenosite v posteli s polovickou, da sa aj posmiat a pridu si na svoje aj SW fans
velmi pekne natocene
9/10
Veľmi pekny, prijemny film na taku tu uprsanu nedelu ked lenosite v posteli s polovickou, da sa aj posmiat a pridu si na svoje aj SW fans
velmi pekne natocene
9/10
-
lekoklatik
VIP
Equalizer 2
Prvy diel sa mi pacil. Toto je taka blbost aku som uz davno nevidel
2/10 a to len preto, ze prisiel chalanov vytrieskat ze zneuzili babu.
Inak pre mna velmi, velmi zleee.
Prvy diel sa mi pacil. Toto je taka blbost aku som uz davno nevidel
2/10 a to len preto, ze prisiel chalanov vytrieskat ze zneuzili babu.
Inak pre mna velmi, velmi zleee.
Bohemian Rhapsody - queen nijako obzvlast nemusim(pre mna zacinaju aj koncia na dont stop me now a song, podla ktoreho je film pomenovany som vlastne nikdy nepocul cely), ale tie hodnotenia ma presvedcili, ze to musim vidiet na platne. vysledok je podla mna celkom rozpacity. film je natoceny skvele, to urcite, ale len tak klze po porvrchu a netne do ziveho. co by teda film o jednej z naj kapiel na svete mohol. ich hudba ma moc nenaplna, takze som si to nijako specialne neuzil, ale nestazujem sa, prijemne to ubiehalo a nenudil som sa. 7/10
https://www.csfd.cz/film/300902-bohemia ... komentare/
https://www.csfd.cz/film/300902-bohemia ... komentare/
Equalizer 2 - nedopozeral som to
Venom - film som pozrel za 10 min. po preklikani
Eyes wide shut 8/10
Eyes wide shut 8/10
-
mirak2
Hardcore addict
Venom: pani, to bola ale chobotina. 4/10
Nechcem sa nikomu srať do vkusu, tiež veľa filmov preklikám a Venom nebola žiadna sláva, ale za 10 minút sa väčšina filmov ani reálne nezačne a človek si za ten čas názor stihnúť nespraví. Či nie?Prioritas napísal:Equalizer 2 - nedopozeral som to
Eyes wide shut 8/10
možno to bolo viac, ale chcel som tým povedať, že vačšiu pi***** som za posledné roky nevidelHensym napísal:
Nechcem sa nikomu srať do vkusu, tiež veľa filmov preklikám a Venom nebola žiadna sláva, ale za 10 minút sa väčšina filmov ani reálne nezačne a človek si za ten čas názor stihnúť nespraví. Či nie?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
Venom nezacal do konca filmu.Hensym napísal:
Nechcem sa nikomu srať do vkusu, tiež veľa filmov preklikám a Venom nebola žiadna sláva, ale za 10 minút sa väčšina filmov ani reálne nezačne a človek si za ten čas názor stihnúť nespraví. Či nie?
Co sa mi pacilo bol novy Predator. Solidnych 6.5/10, ale necakal som od toho nic. Mna to zabavilo.
-
guess.whoo
Redeemer
tak Venom sa ani nezacal a Predator ta bavil? ten film bol vysmechom povodnemu Predatorovi a nedostojnym pokracovanim/rebootom/refreshom serie
Venom nebola ziadna slava ale urcite lepsie ako Predator
Venom nebola ziadna slava ale urcite lepsie ako Predator
Vidíš, ja som zase od Predátora nečakal nič (keďže všetky tie AVP filmy a pod. posadili laťku doslova na zem (aj keď Predators boli super)), a sklamaný som teda bol. Pár dorých scén, ale inak strašne tupý film. Venom ma bavil aspoň atmosférou a akciou. Nebolo jej veľa, ale tie scény boli fajn. Ani jedno nebolo dobrý film, to bez debaty.
Ohľadom predátora ma pobavil komentár, niekde na čsfd, či kde, že "Asperger vs. Predator"
Ohľadom predátora ma pobavil komentár, niekde na čsfd, či kde, že "Asperger vs. Predator"
tak konecne som sa dostal ku Venomovi aj ja. negativnym reakciam moc nechapem, ok bol to klasicky marvel priemer(ano, ano, viem, ze to robilo sony, ale kvalita podobna) na jedno pozretie, ale pozriet sa to dalo. 5/10
Zato dalsi pozreny dvojdielny film z produkcie ct, Metanol , ma bavil o dost viac. film pojednava o metanolovej kauze z roku 2012, kedy jedneho experta napadlo namiesavat lieh s metanolom, lebo niekde pocul, ze alkohol sa podava pacientom, ktori pozili metanol. a to predsa znamena, ze sa zle ucinky vynuluju, nie? tato absolutna tupost a bezohladnost stala zivot 50 ludi a niekolko dalsich desiatok s dozivotnymi nasledkami. hlavny akter z toho vytazil cele 2 tisicky. 2000e za 50 zivotov..ked tato kauza prebiehala, tak som sa o to vobec nezaujimal, preto tento film bol pre mna skvele zhrnutie toho co sa stalo. rozhodne stoji za pozretie. 8/10
Zato dalsi pozreny dvojdielny film z produkcie ct, Metanol , ma bavil o dost viac. film pojednava o metanolovej kauze z roku 2012, kedy jedneho experta napadlo namiesavat lieh s metanolom, lebo niekde pocul, ze alkohol sa podava pacientom, ktori pozili metanol. a to predsa znamena, ze sa zle ucinky vynuluju, nie? tato absolutna tupost a bezohladnost stala zivot 50 ludi a niekolko dalsich desiatok s dozivotnymi nasledkami. hlavny akter z toho vytazil cele 2 tisicky. 2000e za 50 zivotov..ked tato kauza prebiehala, tak som sa o to vobec nezaujimal, preto tento film bol pre mna skvele zhrnutie toho co sa stalo. rozhodne stoji za pozretie. 8/10
-
R1k1nko
Darca
https://www.csfd.cz/film/528241-zly-cas ... e/prehled/
jujujuj tak pre mna osobne velka pecka ... zvraty !! velke...
furt si zvedavy co bude dalej co sa deje co to ma vsetko znamenat ...
nieco jak 8 hroznych od Q. T ...
9.5/10
jujujuj tak pre mna osobne velka pecka ... zvraty !! velke...
furt si zvedavy co bude dalej co sa deje co to ma vsetko znamenat ...
nieco jak 8 hroznych od Q. T ...
9.5/10
Bad Times at the El Royale
Za mňa tiež pecka. 9/10
Bird Box
Tiež super, porovnávanie s Quiet Place je ozaj na mieste,... Úvodné scény parádne, atmosféra možno ešte lepšia, fakt dosť dobré. Veľmi oceňujem v tejto dobe každý nápaditý film (obzvlášť horor), keď už je fakt skoro všetko z hľadiska námetov vyčerpané. Bolo tu už X podobných vecí, ale aj tak je to originálne a super. 8/10
Za mňa tiež pecka. 9/10
Bird Box
Tiež super, porovnávanie s Quiet Place je ozaj na mieste,... Úvodné scény parádne, atmosféra možno ešte lepšia, fakt dosť dobré. Veľmi oceňujem v tejto dobe každý nápaditý film (obzvlášť horor), keď už je fakt skoro všetko z hľadiska námetov vyčerpané. Bolo tu už X podobných vecí, ale aj tak je to originálne a super. 8/10
Black Mirror: Bandersnatch kolko interaktivnych filmov ste uz videli? Film zacina primitivnym vyberom co budete mat na ranajky, ale neskor to bude celkom srandovne
film je akoze 90min, ale vsetky alternativne deje dohromady maju cez 5h
ja som za viac ako 3h nasiel 4 alternativne konce a urcite najdem vsetky ostatne
celku sranda napad, no miestami to bolo extremne zacyklene
toto si inde ako na Netflixe nepozriete
7/10
P.S.: Netflix, prosim viac takychto filmov
Úplní cudzinci nadherna ukazka, ako sa da natocit velmi silny film za malo penazi v jednej miestnosti...4x som ho musel pauznut a rozdychat
vyborna hra na party, vrelo odporucam
k dokonalemu hodnoteniu chyba jedna vec, ktoru by som tam zmenil ku koncu filmu. V kazdom pripade ten koniec bol pre mna vykupenim... 9/10 must see movie !!!
P.S.: Netflix, prosim viac takychto filmov
Úplní cudzinci nadherna ukazka, ako sa da natocit velmi silny film za malo penazi v jednej miestnosti...4x som ho musel pauznut a rozdychat
Black Mirror: Bandersnatch https://www.csfd.cz/film/681615-black-m ... h/prehled/ Dávam tomu 7/10
Nedopozeral som, teda nepreklikal som sa k ničomu, lebo údaje o stopáži filmu boli riadne prekrútené a podhodnotené. Nemal som na to celý deň a odznova by som si to nepustil. Mal som asi len dve hodiny čas a nepredpokladal by som, že to zatiaľ nestihnem dopozerať, ale ozaj na to človek musí mať zrejme aspoň tri hodiny. Inak ma to nejako špeciálne nezaujalo, tá myšlienka sa dala pochopiť aj keby to bolo celé omnoho menej zamotané a teda ku koncu som sa preklikať ani nemusel a tušil som vlastne, o čom to celé má byť
Interaktivita sa mi ale páčila, hádam niekto časom príde s niečím menej natiahnutým a o čosi zábavnejším.
Vianočné želanie - https://www.csfd.cz/film/671967-o-zakle ... i/prehled/ - Udeľujem zasa 7/10.
Slovenská tvorba, pozrel som si v rámci popoludňajšej sviatočnej siesty s frajerkou. Je to dosť prehrávané a patetické, ale ak vezmem do úvahy žáner rozprávky, tak sa isté veci dajú odpustiť. Veľmi pekné prostredia, kde to točili, jednak drevená dedinka, jednak viaceré zámky, jednak príroda a skaliská. Príbeh také rozprávkové klišé snažiaceho odlíšiť sa skrz hendikep hlavného junáka. Na domácu tvorbu myslím neurazí, je to proste také pekne rozprávkové a dialógy neboli nijak extra debilné, ale zas nie je to ani rozprávka, ktorú by si človek púšťal každé sviatky.
Nedopozeral som, teda nepreklikal som sa k ničomu, lebo údaje o stopáži filmu boli riadne prekrútené a podhodnotené. Nemal som na to celý deň a odznova by som si to nepustil. Mal som asi len dve hodiny čas a nepredpokladal by som, že to zatiaľ nestihnem dopozerať, ale ozaj na to človek musí mať zrejme aspoň tri hodiny. Inak ma to nejako špeciálne nezaujalo, tá myšlienka sa dala pochopiť aj keby to bolo celé omnoho menej zamotané a teda ku koncu som sa preklikať ani nemusel a tušil som vlastne, o čom to celé má byť
Vianočné želanie - https://www.csfd.cz/film/671967-o-zakle ... i/prehled/ - Udeľujem zasa 7/10.
Slovenská tvorba, pozrel som si v rámci popoludňajšej sviatočnej siesty s frajerkou. Je to dosť prehrávané a patetické, ale ak vezmem do úvahy žáner rozprávky, tak sa isté veci dajú odpustiť. Veľmi pekné prostredia, kde to točili, jednak drevená dedinka, jednak viaceré zámky, jednak príroda a skaliská. Príbeh také rozprávkové klišé snažiaceho odlíšiť sa skrz hendikep hlavného junáka. Na domácu tvorbu myslím neurazí, je to proste také pekne rozprávkové a dialógy neboli nijak extra debilné, ale zas nie je to ani rozprávka, ktorú by si človek púšťal každé sviatky.
Tak neviem, či sme pozerali rovnaký Bandersnatch, ale mne to prišlo ako veľmi vydarený meta-film. Práve 3 časové roviny a povestné zbúranie štvrtej steny (milujem keď s tým hry alebo filmy pracujú) je to, čím sa to odlišuje od podobných počinov.
Ja som cca za 1,5 hodinu dopozeral 1 dej s tým, že sa ma to akoby 2 vrátilo krok späť, čo som úplne nepochopil, resp. mal som alternatívny koniec s tým, že hra je prepadák???
Za mňa veľmi vydarený počin, rozhodne lepšie než väčšina b-čkových až c-čkových filmov s hlavičkou Netflix Originals. Určite viac ako 7/10 a myslím, že sa dočkáme viac takých filmov, pretože to bude ten dealbreaker pre Netflix, ktorý práve teraz potrebujú. Dodám, že si to pozriete len na Netflixe a skôr na PC alebo mobile/tablete ako na TV (musí mať 100% aktuálnu appku).
PS: Keď si môžete vybrať medzi tým, či zobrať drogy alebo nie, toto je film, zobrať ich je vždy lepšie
Rovnako ma mimoriadne pobavila voľba BURY or CHOP 
Ja som cca za 1,5 hodinu dopozeral 1 dej s tým, že sa ma to akoby 2 vrátilo krok späť, čo som úplne nepochopil, resp. mal som alternatívny koniec s tým, že hra je prepadák???
Za mňa veľmi vydarený počin, rozhodne lepšie než väčšina b-čkových až c-čkových filmov s hlavičkou Netflix Originals. Určite viac ako 7/10 a myslím, že sa dočkáme viac takých filmov, pretože to bude ten dealbreaker pre Netflix, ktorý práve teraz potrebujú. Dodám, že si to pozriete len na Netflixe a skôr na PC alebo mobile/tablete ako na TV (musí mať 100% aktuálnu appku).
PS: Keď si môžete vybrať medzi tým, či zobrať drogy alebo nie, toto je film, zobrať ich je vždy lepšie