Nazory na mbank.sk
Re: Nazory na mbank.sk
https://biznisto.sk/vkladomat/
Podľa tohto článku z 11/2018 mBank nemá žiadne vkladové bankomaty a treba využiť vkladomaty iných bánk. Skúsil som narýchlo posurfovať info na stránkach uvedených bánk, no viac info ohľadom vkladomatov som našiel iba na SLSP. V nej sa peniaze dajú vložiť iba na účet v SLSP, čiže na mBank asi nevložiš.
Ale som zvedavý na skúsenosti iných.
Ja osobne na vklad hotovosti využívam FIO, vklad na účet na pobočke je zadarmo... a keď si tie peniaze ihneď pošlem z fia do mBanku, dorazia tam na ďalší pracovný deň.
Podľa tohto článku z 11/2018 mBank nemá žiadne vkladové bankomaty a treba využiť vkladomaty iných bánk. Skúsil som narýchlo posurfovať info na stránkach uvedených bánk, no viac info ohľadom vkladomatov som našiel iba na SLSP. V nej sa peniaze dajú vložiť iba na účet v SLSP, čiže na mBank asi nevložiš.
Ale som zvedavý na skúsenosti iných.
Ja osobne na vklad hotovosti využívam FIO, vklad na účet na pobočke je zadarmo... a keď si tie peniaze ihneď pošlem z fia do mBanku, dorazia tam na ďalší pracovný deň.
Asi najlepšie je využiť poštu a jej poukážku typu R.
podla tohto https://www.mbank.sk/pomoc/info/ucty/vl ... konto.html moznost cez vkladomat neexistuje-skoda.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
chalani o kolkej vam pripisuju na ucet prevody z inych bank?
Medzi deviatou a desiatou doobeda.
zavisi od banky, viem ze v jednej nemenovanej je to medzi 10:30-11:00
V každej banke je to iné, pýtal sa ale na mBank.
VÚB chodí okolo druhej a slsp to bolo až okolo štvrtej poobede.
VÚB chodí okolo druhej a slsp to bolo až okolo štvrtej poobede.
SLSP vzdy doobeda o desiatej, u mBank tiez okolo desiatej doobeda.
V mBanku mi peniaze stále pripisujú o 10:0x.... výnimočne raz mi pripísali až okolo 11:30.....
A peniaze zvyknú odpisovať o 8:00 ráno, výnimočne aj niekedy cez deň (mám pocit 11:00)..
A peniaze zvyknú odpisovať o 8:00 ráno, výnimočne aj niekedy cez deň (mám pocit 11:00)..
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
vies aka je vypovedna hodnota tvojho prispevku? asi takatogogo956 napísal:zavisi od banky, viem ze v jednej nemenovanej je to medzi 10:30-11:00
diky chalani, pripisali mi ich o 9:25. potreboval som to stihnut do 10:00, preto som sa pytal
je zbytocne sa fixovat na nejaky presny cas, pretoze banka ma urcene dokedy to ma poslat ale moze aj skorej a v realite to zavisi od toho kto si uz na uctarni vypil kavu a kto rano vstal ktorou nohou.. 
je rok 2018(9), nikto tie transakcie nepotvrdzuje rucne
pisal som niekde ze sa jednotlive tnx potvrdzuju rucne? potvrdzuje sa samotne odoslanie celeho suboru /prebiehaju totiz pred odoslanim este rozne kontroly/
Pozri si svoj post
Účet v banke
mam ucet v mbank minimalne 15rokov zatial som bol maximalne spokojny. Dnes som volal kvoli inemu problemu na mlinku a dozvedel sa, ze "nie som ich klient "
Proste neeviduju klienta s mojim priezviskom, ani s moji rč, ani s č. mojej karty. celkom zabavne..
-
yoggy
Re: Účet v banke
Nejaki hekeri forwardli cislo na seba a ziskali vsetky tvoje informacie. 
riesia to ako urgent reklamaciu, tak som zvedavy co sa dozviem a kedy.. Operator na linke bol ok, len tiez bol z toho prekvapeny asi sa mu to nestava denne.
Ale je zaujimave za takato hlupost sa stane, ale aby sa mi napr na ucte len tak zjavilo milion eur to nie..
A keď sa prihlásiš do IB tak tam svoje údaje máš? Mala by tam byť okrem mena aj adresa, mail, mobil a číslo dokladu totožnosti.