Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa test »

Co si myslite o ciganoch na Slovensku? Maju sa tu dobre/zle? Co hovorite na sposob ich byvalej podpory - viac deti, viac penazi? Vase skusenosti s nimi?

/mastermind: premenovane na Romovia na Slovensku
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Ako sa maju? imho velmi dobre, podporu dostavaju, aj ked im ju konecne znizuju, lebo dostavat peniaze podla poctu deciek je neunosne, kradnu si kolko xcu, a este budu tvrdit, ze oni musia kradnut, nemaju elektriku, ale maju mobilne telefony, telky a domace kina, strasne im je na Slovensku dobre.
A vonkomcom by som som nebol proti ich vystahovaniu / emigracii naspat na daleky vychod odkial sem prisli. :smt006
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Niekto mi uz stihol premenovat temu z Cigani na Slovensku na Romovia na Slovensku. Schvalne som tam dal cigani, pretoze je to krajsie.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Ano ja by som bol zato ale keby sa navalili sem tak by to bola hroza lebo uz je to dost ked si sem kazdy provokater donese provokacnu rodinu .... no koniec,,,to je to iste ako u vas romovia :D

Som ZA
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

sundevil napísal:Ako sa maju? imho velmi dobre, podporu dostavaju, aj ked im ju konecne znizuju, lebo dostavat peniaze podla poctu deciek je neunosne, kradnu si kolko xcu, a este budu tvrdit, ze oni musia kradnut, nemaju elektriku, ale maju mobilne telefony, telky a domace kina, strasne im je na Slovensku dobre.
A vonkomcom by som som nebol proti ich vystahovaniu / emigracii naspat na daleky vychod odkial sem prisli. :smt006
plne suhlasim..
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Vacsina Romov by aj pracovala, ale ruku na srdce dali by ste nejakemu Romovi pracu? Vsak ked je na Slovensku niekto Rom, tak to ma tazko aj z vysoko-skolskym vzdelanim ziskat pracu. Ti, ktori najviac nadavaju na Romov, ze sa im nechce pracovat, kradnu a pod. tak presne ti ludia by im nedali pracu, keby tu moznost mali. Toto hovori same za seba.
Lenivy a zlodeji su aj medzi "bielymi" nielen medzi Romami. Keby ste aj vy byvali s rodinami v zemlankach, tak asi by ste aj vy kradli omnoho viacej, ako kradnete teraz, ze hej? A dalsi priklad: kde sa pchaju Romovia s ich kradezami s porovnanim s Mojzisom, Poorom, Majskym a podobnym, ktori ukradli doslova miliardy, zbedacili velku cast obyvatelstva tejto krajiny a pritom su "bieli". Akosi o nich tu vela ludi nepise, ale az az sa tu diskutuje o Romoch, Madaroch a podobne. Chodte do riti !
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

Ako sa budu mat zalezi od nasich "panov" pSoslancov. Uz by mohli konecne urobit poriadok v tomto state a nie len hrabat do vlastnych vrecak... Vsetci obcania maju byt rovny medzi sebou a nie len preto ze je niekto cigan tak sa k nemu budem spravat ako k nejakej extra triede. Ked ide nieco vybavit cigan na urad tak mu uradnicka vyhovie vo vsetko len preto aby nemala potom problemy... Ked pride biely hned ho poprehana po byrokratickych kolegyniach... Stazuju sa ze nemaju kde byvat a hned ako im stat da ubytovanie ho zdemoluju a rozkradnu... nech pomrznu ked popredali radiatory. Stazuju sa ze im je neskutocne zle a pritom tu stale zostava pocetna vecsina... Moj nazor: "zastavit vysostne zabezpecovanie pre vsetkych romov" a ak sa bude poskytovat pomoc socialne slabsim tak nech je to spravodlive tzn. bez uprednostnovania ciganov... But poznam aj slusnych a prisposobenim ci jak to nazvat romov.
sundevil
VIP
VIP

Les napísal:Chodte do riti !
ty tam chod, neviem co by si ty povedal na to keby ti na tej tvojej ospevovanej Floride, v priebehu roka 4x vykradli dom cierne *****
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Les napísal:Vacsina Romov by aj pracovala, ale ruku na srdce dali by ste nejakemu Romovi pracu? Vsak ked je na Slovensku niekto Rom, tak to ma tazko aj z vysoko-skolskym vzdelanim ziskat pracu. Ti, ktori najviac nadavaju na Romov, ze sa im nechce pracovat, kradnu a pod. tak presne ti ludia by im nedali pracu, keby tu moznost mali. Toto hovori same za seba.
Lenivy a zlodeji su aj medzi "bielymi" nielen medzi Romami. Keby ste aj vy byvali s rodinami v zemlankach, tak asi by ste aj vy kradli omnoho viacej, ako kradnete teraz, ze hej? A dalsi priklad: kde sa pchaju Romovia s ich kradezami s porovnanim s Mojzisom, Poorom, Majskym a podobnym, ktori ukradli doslova miliardy, zbedacili velku cast obyvatelstva tejto krajiny a pritom su "bieli". Akosi o nich tu vela ludi nepise, ale az az sa tu diskutuje o Romoch, Madaroch a podobne. Chodte do riti !
S tym okradanim mas pravdu ale treba zacat od seba a este je tu jedna vec - ked kradnu statne je mi to fuk aj ked aj ja platim dane. Ale ak kradnu na mojom poli ci zahrade tak mi to fuk nebude. But slovenske zakony su ake su a nic si nepomozes. Udries ho a si v base. jednemu majitelovi obchodu v dedine kde som byval na slovensku vykradli zlodeji obchod. V noci sa zobudil na hukanie poplasneho. Nastartoval auto, prisiel k obchodu a nacapal dvoch ciganov. Zautocili nanho a on jedneho postrelil do nohy legalne drzanou zbranou. Zavreli ho. Tak tu mas zakony slavneho Slovenskeho demokratickeho statu. Samozrejme ciganov pustili a majitel mu musel este zaplatit urazne, nemocenske... Vidis to su cigani. K majskemu, ruskovi a spol len tolko ze je to ako s komunizmom. Tiez hladame knazov, ktory su vo zvazkoch, bezvyznamnych ludi a nikto sa nepyta na velke zvierata ktore sedia este aj dnes v matici slovenskej ... Roma by som zamestnal - ale nie cudzieho.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dik more, mali sa dobre ked dostavali peniaze za 10 deti, ale teraz na to doplatili ked prisiel Kanik a pozmenil zakony. Tazko povedat, ci sa maju dobre alebo zle, no zrejme sa maju horsie ako sa mali, ale cest vynimkam.
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:ty tam chod, neviem co by si ty povedal na to keby ti na tej tvojej ospevovanej Floride, v priebehu roka 4x vykradli dom cierne *****
Asi nic lebo na floride mozes beztrestne strielat po zlodejovi na svojom pozemku... ak kradne... nie ako u nas... este ta zavru
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

panter2005 napísal:Asi nic lebo na floride mozes beztrestne strielat po zlodejovi na svojom pozemku... ak kradne... nie ako u nas... este ta zavru
Ved prave, mali by povolit strielani aj u nas, hned by bol svet krajsi :P
sundevil
VIP
VIP

hojko napísal:Ved prave, mali by povolit strielani aj u nas, hned by bol svet krajsi :P
potom by sa cely Martin a okolie mal zlozit na napalm a vypalit Bambusky :lol:
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Ved prave, mali by povolit strielani aj u nas, hned by bol svet krajsi :P
nie strielanie ale spacifikovanie a potrestanie. Niekedy nie je potrebne strielat... ale niekedy nic ine nepomaha... vlastna skusenost... a nielen ciganov ale aj bielych
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

Romovia na svk sa maju cekovo dobre na to co robia(nerobia). System ich financovania sa mi nepaci ani teraz nie to este predtym. A skusenosti zvacsa zle az zle nedobre.
Ze chudence cokoladove nemaju kde robit? ale ked clovek chce robotu si najde a to ze im stat stavia bejvaky ktore potom rozeoberu ze im idu na hlavu spadnut, no genialne. U nas viem degesoch co vybrali aj nosne trami aby ich mohli spalit a potom sa im chajda zdrbala na hlavu. Zlodeji su aj medzi "bielimi" a zasa aj slusny ludia su medzi ciganmi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Keby bolo na vas, ze ste nejaky sef alebo manager vo firme, zamestnali by ste cigana do roboty???
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Keby bolo na vas, ze ste nejaky sef alebo manager vo firme, zamestnali by ste cigana do roboty???
Keby mal strednu skolu s maturou a videl by som jeho zivotopis tak hej. Samozrejme musi vyzerat ako clovek nie ako nejaky muzealny nalez z praveku... Proste kriteria ako pre bieleho
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

No prinsiel som by ti zivotopis, mal by maturitu, nejake drobne problemy so zakonom..., nevyzeral by prilis extra. Dal by si mu pracu napr. ako vodic auta, kuchar, casnik...???
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

sundevil napísal:ty tam chod, neviem co by si ty povedal na to keby ti na tej tvojej ospevovanej Floride, v priebehu roka 4x vykradli dom cierne *****
preco cierne svine? Ked ti vykradnu dom 4x ludia, ktori su "bieli" tak tiez by si povedal, ze biele svine? Myslim si, ze nie.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Kradlo sa, kradne sa a aj sa bude kradnut, bez ohladu na to, ci je biely, cierny alebo zlty.
Napísať odpoveď