Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

tehla

Re: Politika

Príspevok od používateľa tehla »

hughito napísal:Riadny bizár alebo zastupiteľská demokracia v praxi.
Teď královnou jsem jáaaaa
A hold mi vzdáváji Fekisovce
Já vjíždím před senát
Ze snů už přece vím, to má tak být
Ať Řím jen poslouchá
Já od Římanů smích i slýchám
A napjatý vzduch fóra dýchám tep
Leskem svým je ochromím
Hrot zášti tak odlomím
tak hvězda nilská vzhůru stoupá
Najlepsie jak ich zdrbala, ze nepoznaju slovensku hymnu (opravnene), ale sama ju nevedela. Preklikal som to cele, ako pozadie, zivot a caro slovenskeho vidieka v najcistsej podobe:

Starostka: poprosimvas toto je ustanovujuce zasadanie, zachovajme noblesu.
Poslanec: no, sak vidime tu noblesu od zaciatku

"Buc chicho!" "Nebudzem cicho!"

Starostka: Zbytocne ich budeme davat na exekuciu, lebo co im zoberu, totu ich carnu dusu?

Starostka: "vykame si ............ Duri pis"

Starostka: chcete povedat, ze dakto nam zakape a my ho nebudeme moct cez totu cestu previest na cintorin?"
Poslanec: treba se dohodnuc s fararom, ze kedz dakto na druhy tydzen umre, zeby nebul problem na druhy dzen robic kar
Starostka: a chysta se dakto umric?
Poslanec: Ale to nikto nema zmluvu s Bohom, ani ja nemam
Starostka: Bude tu pohreb, uvidite, ze dakto umre, vazne

Poslanec: zname kedy privezli mrtvolu, zname kedy ju pochovali
Starostka: neviem kedy, lebo nedostala som statisticky vykaz, ale ja som inteligencny suteren podla nich

sluchajce tu: ja se tej budovy potrebujem zbavic z jedoho titulu, lebo nas rozpocet to fakt znacne zatazuje.
Poslanec 1:hej a potom my se dohodnime, kedz mame ja neznam chodic cvicic, chodza bavic ping-pong, ci zname vyhradzic jednu miestnost

Poslanec:mozes vyclenic dajake penezi na pingpongarov a dajake na fitness, tu idze o to, ze kedz nam farar poskytne budovu za 1 euro, ze by sme znali prispiec na dajaky chod, on to nemoze placic zo svojich 350 euro.

Poslanec: "Toty co chodza cvicic by mali prispiec na elektriku"

Poslanec "Ale za to, ze tam budu stvero ludze chodzic hrac ping-pong, dalsich sto se im ma poskladac?"

Poslanec "Tak to budze"

Hlas ludu: "Ta budu sicke chodzic pingpongovac"

Starostka: 7 eura na tyzden za prenajom domu nadeje, kto to ma zaplatit? Dneska som sa z Mariankou tak pohadala jak pes. Co ona mala dat kluce od domu nadeje, ked mali byt mne.

Poslanec: Ta mohla dac aj ta ny - Bozeny. Z jakeho titulu daly kluce kuratorke?

Starostka: Nesuhlasim, aby sa to zverejnovalo, lebo vas dam na policiu a na sud. Tymto vyhlasujem nase rokovanie za tajne. Suhlasite poslanci s tym, aby sa to nezverejnovalo? Neopovazte sa dakde moj xicht zverejnit, lebo budete mat fest problem a viem o com hovorim

Poslanec: Taa.... ako..... nemusi se, lebo budze to hanba

:smt043
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ephramko »

Ojoj, Bratislava sa už začala zaujímať o Fekišovce. :lol: Ale aká pecka by to bola, keby do "O 5 minúť dvanásť" zavolali diskutovať pani starostku s napríklad kapitánom doktorom Dankom. Píplmetre by vybuchli.

https://www.facebook.com/transparencysk ... =3&theater
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

hughito napísal:Riadny bizár alebo zastupiteľská demokracia v praxi.

https://www.facebook.com/zomriofficial/ ... __tn__=C-R
Alebo tvoja komunistická kolegyňa, však? :)

https://domov.sme.sk/c/22025468/fekisov ... orova.html

A už to ide :)

https://fici.sme.sk/c/22025400/najlepsi ... oviec.html
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

tak teraz som ostal riadne zarazeny :shock: ja som si myslel, ze je to nejaka ucitelka, ktora sa tam dostala s podporou komunity okolo seba, ale ze sa takto nekompetentne sprava clovek, ktory tam sedi uz 12 rokov, to je ina kava.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Mňa dorazila submisivita tých ľudí. Videl som síce len skrátený zostrih, ale bolo mi trápne aj za nich. :?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

M142 napísal:to je ina kava.
mas tam preklep v slove kava, chýba ti tam r
hughito
Redeemer
Redeemer

Na Postoji plačú, že sa spustila petícia za odvolanie homofóbneho profesora na Oxforde.

https://www.postoj.sk/39477/uznavaneho- ... -z-oxfordu

Ono ja síce nie som za mocenské trestanie názorov, uvedomujem si však aj to, že som biely heterosexuál. Tieto témy sa ma nedotýkajú osobne, nikto sa o mne nevyjadruje kvôli tomu, aký som sa narodil, hentakým otrasným spôsobom. Ťažko sa vcítiť do kože tých ľudí (LGBTI, Afroameričanov) a kázať im, aby strpeli to či ono.

V diskusii hneď katolíci vytiahli aj chudáka Petersona, na ktorého prednášku prišli protestovať ľudia. Takáto aktivita mi už je veľmi sympatická. Nevytvárať martýrov rôznymi zákazmi, ale zoči voči, resp. priamou aktivitou ukázať, čo si o danej osobe a jeho názoroch myslíme.

M142
Addict
Addict

to je nejako podivne spojil, z tvojej vety by mi to prislo, ze sa to deje teraz, pritom je to video stare 2 roky. pritom podla komentarov a hodnoteni to jasne pomohlo petersonovi. inac neviem co je na tomto sympaticke, pamatam si, ze si negativne reagoval, ked na diskusiu kandidatov na primatorov dosli nackovia a cele to tam narusali. pritom boli ovela kludnejsi ako tito ludia. mne sa to nepaci, ak ma niekto doslova fasisticke, rasisticke a homofobne nazory, tak by som taketo narusanie schvaloval, ale nemyslim, ze tam peterson zapada. aspon podla toho co o nom riesite vy v dalsom vlakne.
hughito
Redeemer
Redeemer

pamatam si, ze si negativne reagoval, ked na diskusiu kandidatov na primatorov dosli nackovia a cele to tam narusali. pritom boli ovela kludnejsi ako tito ludia.
Kde?
mne sa to nepaci, ak ma niekto doslova fasisticke, rasisticke a homofobne nazory, tak by som taketo narusanie schvaloval, ale nemyslim, ze tam peterson zapada. aspon podla toho co o nom riesite vy v dalsom vlakne.
Ako som písal, my sa na to pozeráme cez inú optiku, keďže sa nás dosah týchto ľudí (ktorý môže byť oveľa nebezpečnejší ako dosah primitívnych neonacistov) v podstate priamo nedotýka. Teda proti takejto akcii nič nemám, len som chcel poukázať na dva možné "spôsoby" v kontexte toho článku na Postoji.. To, ako je efektívna je druhá vec.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Aj Rado sa dnes po dlhšej dobe ohlásil. Asi na 2 hodiny. Potom tento svoj príspevok stiahol. Podľa neho je záznam verejnej ustanovujúcej schôdze obecného zastupiteľstva public shaming. Štvornásobná starostka porušujúca zákony ako na bežiacom páse, ktorá je blbá ako bota, ale o to viac drzejšia, to Procházku nezaujíma. A ževraj kandidát na Ústavného sudcu. :smt078

Rado sa ešte stále nevysporiadal s rokom 2016 a s pani starostkou súcití, lebo aj jemu ľudia ublížili. Evidentne nepochopil, že mu ľudia nadávali, lebo pár dní po voľbách oje*** svojich voličov, spravil presný opak toho, čo sľúbil a umožnil vládnuť mafii, ktorá aj dnes stále ničí tento štát.
Prílohy
49949488_2262481664031084_5209991210621468672_n.jpg
tehla

Starostka uz dala nejake stanovisko na twitteri? :P
M142
Addict
Addict

hughito napísal:Kde?
dal som hladaniu asi 5 min, dalej to uz hladat nebudem, lebo je tu fakt milion prispevkov a to je ako hladat ihlu v kope sena. jedine co som mozno poplietol bolo, ze to nebola diskusia kandidatov, ale nieco ine. v kazdom pripade to bola nejaka diskusia, mozno v ramci mestskeho zastupitelstva kde dosli, vypiskovali, kricali a ty si to ohodnotil ako negativne spravanie, mozno si na to spomenies.
tehla

Tato uvrieskana "lavica" a rozne hnutia - urazky, nadavky, ziadosti o vyhadzovy - napr. musia existencne znicit toho jedneho pekara, ktory nechce piect na svatbu homosexualov - pritom kludne mozu ist o vchod dalej a kupit si tortu u cloveka, ktory s tym nema problem - ich ciel - vsetci musia mat rovnaky nazor, napr. propagovat multikulturalizmus, otvorenie hranic a dosahuju to represaliami, na vsetko maju pomenovania - fob na tisic sposobov, myzogyn, rasista atd. Na zapade a hlavne v univerzitnom prostredi - kde vzdelanie je v podstate tovar a student platiaci zakaznik sa im vychadza v ustrety, profesor nema autoritu, preto su coraz drzejsi. Lenze tymto si tito radikalni laviciari nakoniec stvu verejnost proti sebe - preto aj napr. v USA volby vyhral Trump, pretoze Obamova administrativa bola v tomto smere peklo a preto sa napr. aj z Petersona nakoniec stal hrdina... klasika

nazor cloveka z diskusie: "Stále mám před očima záběry z pokojné a klidné demonstrace proti nelegální migraci, kde byli obyčejní lidé, někteří i s dětmi a kus od nich stálo stádo připomínající polovojenskou jednotku a nazývající se Antifa, z nichž měli mnozí zahalené tváře a na tu pokojnou skupinku demonstrujících řvali zcela nesmyslně:"stop nacismu", náckové neprojdou apod.". Přitom právě ta Antifa připomínala nácky mnohem víc, než ti demonstrující. Urážky a nadávky se staly běžně používanou zbraní těch, kteří pak vyjdou do ulic a demonstrují za slušnost, Hate Free a já nevím, co ještě. Ani nevím, jestli je to víc úsměvné nebo k pláči."
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Čiže podľa teba pekár má právo na slobodu vierovyznania a slobodu prejavu, až tak že uráža a diskriminuje iných ľudí, ale tí ostatní ľudia už právo na slobodu prejavu akože nemajú? Podľa teba je normálne vytvárať v občianskej demokracii občanov druhej a tretej kategórie? A je normálne, ak sa veriaci pasujú do role, že oni majú právo určovať, kto je aký človek a aké má (ne)mať práva?
M142
Addict
Addict

tehla napísal:napr. musia existencne znicit toho jedneho pekara, ktory nechce piect na svatbu homosexualov - pritom kludne mozu ist o vchod dalej a kupit si tortu u cloveka, ktory s tym nema problem
za to si moze sam. nemoze predsa odmietnut zakaznika na zaklade sexualnej orientacie. vsak to je jasna diskriminacia. btw vobec ho neznicili, pred sudom sa vyhovoril na vieru, obchod je stale otvoreny a ma skvele recenzie. jasne, stalo ho to nejake tahanice po sudoch, ale to je jeho chyba, stacilo sa vyhovorit na nedostatok casu.
jackb
Redeemer
Redeemer

Politika

Príspevok od používateľa jackb »

Ak niekto na internete porusuje zakon, napriklad vyzvami na vykostenie ludi, ktori nie su europskeho povodu, alebo vysmechom z obeti komunizmu by mali stat pred sudom. Do vtedy by ale urcite nemali byt ucitelia ci niekto, koho tvar priamo reprezentuje firmu. Takze oznamit zamestnavatelovi, ze plati zlocinca je na mieste.

Tu pokojnu demostraciu, pocas ktorej Konvicka slimuloval teroristicky utok? :)
tehla

ephramko napísal:Čiže podľa teba pekár má právo na slobodu vierovyznania a slobodu prejavu, až tak že uráža a diskriminuje iných ľudí, ale tí ostatní ľudia už právo na slobodu prejavu akože nemajú? Podľa teba je normálne vytvárať v občianskej demokracii občanov druhej a tretej kategórie? A je normálne, ak sa veriaci pasujú do role, že oni majú právo určovať, kto je aký človek a aké má (ne)mať práva?
No liberalizmus nie je iba modelom spravovania statu (ako bol zamyslany), ale vdaka vlastnym presvedceniam aj ideologiou. Jeho viera v "dobro" homosexualnych manzelstiev sa nutne dostava do sporu s nabozenskou slobodou, tym padom "liberalna neutralita" prestala existovat. Neviem o tom, ze by niekto niekoho urazal, pochop, ze pre krestanov je manzelstvo sviatost - monogamny zväzok muza a zeny za ucelom vytvorenia rodiny. Tam nepatria jak dve rovnake pohlavia, tak polygamisti, alebo ti, co si beru zvierata proste vsetko, co ide mimo tradicnu rodinu - ucelom nasej existencie je zachovanie ludstva a normalny vyvin deti.. Ide o hodnotovy postoj. (Napr. taku polygamiu upravuju aj zakony - v nasej civilizacii je zakazana), ale nepochybujem, ze aj do toho sa v boji proti tradicnej rodine skor ci neskor aktivisti (asi hlavne moslimski) opru.
A o negatívnych následkoch pretláčania tychto myšlienok nehovoriac, co take chaosenie deti v oblasti sexualnej a rodovej identifikacie?

A ako by ste to riesili? Zakazete nabozenstva? U moslimov su tie pripady odmietnutia pecenia torty pre homosexualov bezne. Co zidovsky pekar, ktory odmietne neonacistovy upiect cupcakey? Halal mäsiar odmietne naporcovat prasa? Majitel reklamnej plochy odmietne pro-potratovu propagaciu, alebo propagaciu trestu smrti ? To su tie osobnostne charakteristiky, ktore vstupuju do obchodnych vztahov. Ma obchodnik pravo odmietnut obchodnu zmluvu ci nie, ak je v rozpore s jeho svedomim? Tak ak uz chceme byt tolerantni, tak voci vsetkym a treba si najst pekaren, kde to upecu, treba ist do klasickej mesiarne, nie do halal atd.

mozes povedat - nesuhlasim s rozhodnutim pekara nevyrobit taky kolac, ale absolutne podporujem jeho pravo toto rozhodnutie urobit.... Pretoze kam zajdu taketo snahy o odstranovanie slobody konania a slobody slova? Tato civilizacia bola zalozena na slobode a prave ty ako homosexual by si sa mal citit ohrozeny pred tym pretlacanim neslobody ...
M142 napísal:za to si moze sam. nemoze predsa odmietnut zakaznika na zaklade sexualnej orientacie. vsak to je jasna diskriminacia. btw vobec ho neznicili, pred sudom sa vyhovoril na vieru, obchod je stale otvoreny a ma skvele recenzie. jasne, stalo ho to nejake tahanice po sudoch, ale to je jeho chyba, stacilo sa vyhovorit na nedostatok casu.
teraz neviem ktory myslis, tych pripadov bolo viacej, J.Philips z Colorada?

Napr. dve lesbicky ziadali odskodne 135 000 dolarov, co je pre malu pekaren likvidacne

Alebo LGTB aktivista siel do pekarstva vlastneneho irskymi krestanskymi manzelmi a chcel, aby mu na tortu napisali
„Support Gay Marriage“ co bola jasna provokacia. Kto by chcel tortu pecenu pod natlakom, a este aby tam vypisoval ucelove hesla? Na trhu racionalny clovek odchadza k inemu poskytovatelovi sluzieb, ktory riesi iba obchod ...
Majitelia Daniel a Amy McArthurovci odmietli. Odporovalo to ich kresťanskému presvedčeniu. Lee, ktorý je LGBTI aktivistom, ich udal, pretože sa cítil byť diskriminovaný.
Po štyroch rokoch a dvojnásobnom odvolaní sa na rozhodnutie súdu, ktorý McArthurovcov najprv uznal za vinných, v stredu manželia uspeli na Najvyššom súde Spojeného kráľovstva.
Súd potvrdil, že ich odmietnutie upiecť tortu nebolo diskrimináciou osoby, ale presvedčenia, s ktorým nesúhlasili.
Na obranu McArthurovcov sa dokonca postavili aj niektorí z LGBTI komunity. „Neexistuje nijaký dôkaz, že sexuálna orientácia bola dôvodom odmietnutia objednávky,“ napísal vtedy LGBTI aktivista Peter Tatchell, s tým, že prípad zašiel priďaleko.
„Ako homosexuál som zdesený, že kresťanskí pekári sú nútení vzdať sa svojej viery,“ napísal pre britský Telegraph novinár Neil Midgley.
Manželia to skúsili znova. Najvyšší súd Spojeného kráľovstva napokon tentoraz rozhodol v ich prospech. „Nikto nemôže byť nútený, aby vyjadroval názor, s ktorým sa nestotožňuje,“ povedala sudkyňa.
https://www.postoj.sk/37094/sud-zbavil- ... manzelstva
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

tehla napísal:No liberalizmus nie je iba modelom spravovania statu (ako bol zamyslany), ale vdaka vlastnym presvedceniam aj ideologiou. Jeho viera v "dobro" homosexualnych manzelstiev sa nutne dostava do sporu s nabozenskou slobodou, tym padom "liberalna neutralita" prestala existovat. Neviem o tom, ze by niekto niekoho urazal, pochop, ze pre krestanov je manzelstvo sviatost - monogamny zväzok muza a zeny za ucelom vytvorenia rodiny. Tam nepatria jak dve rovnake pohlavia, tak polygamisti, alebo ti, co si beru zvierata proste vsetko, co ide mimo tradicnu rodinu - ucelom nasej existencie je zachovanie ludstva a normalny vyvin deti.. Ide o hodnotovy postoj. (Napr. taku polygamiu upravuju aj zakony - v nasej civilizacii je zakazana), ale nepochybujem, ze aj do toho sa v boji proti tradicnej rodine skor ci neskor aktivisti (asi hlavne moslimski) opru.
A o negatívnych následkoch pretláčania tychto myšlienok nehovoriac, co take chaosenie deti v oblasti sexualnej a rodovej identifikacie?

A ako by ste to riesili? Zakazete nabozenstva? U moslimov su tie pripady odmietnutia pecenia torty pre homosexualov bezne. Co zidovsky pekar, ktory odmietne neonacistovy upiect cupcakey? Halal mäsiar odmietne naporcovat prasa? Majitel reklamnej plochy odmietne pro-potratovu propagaciu, alebo propagaciu trestu smrti ? To su tie osobnostne charakteristiky, ktore vstupuju do obchodnych vztahov. Ma obchodnik pravo odmietnut obchodnu zmluvu ci nie, ak je v rozpore s jeho svedomim? Tak ak uz chceme byt tolerantni, tak voci vsetkym a treba si najst pekaren, kde to upecu, treba ist do klasickej mesiarne, nie do halal atd.

mozes povedat - nesuhlasim s rozhodnutim pekara nevyrobit taky kolac, ale absolutne podporujem jeho pravo toto rozhodnutie urobit.... Pretoze kam zajdu taketo snahy o odstranovanie slobody konania a slobody slova? Tato civilizacia bola zalozena na slobode a prave ty ako homosexual by si sa mal citit ohrozeny pred tym pretlacanim neslobody ...
Veľa žvástov pre nič.

Proste sa zmier s tým, že keď milý a dobrotivý pekár poníži niekoho dôstojnosť, lebo má akože na to právo, tak aj druhá strana má plné právo tiež reagovať podobne milo a dobrotivo voči pekárovi.

Tehla, ja sa hlavne cítim ohrození pred náboženskými fanatikmi, ktorí sa na základe pi***** z rozprávkovej knižky neustále snažia montovať do životov iným ľuďom.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Normálny človek by si vybral iného pekára. Takého čo mu s radosťou vyhovie...

Akurát bu*erant mal potrebu provokovať a kaziť niekomu život... dúfam že nabudúce si pôjde pýtať bravčové do halal mäsiarstva :).
tehla

V tomto pripade to bol naozaj "bu*erant" - v doslovnom slova zmysle :P
ephramko napísal:Proste sa zmier s tým, že keď milý a dobrotivý pekár poníži niekoho dôstojnosť, lebo má akože na to právo, tak aj druhá strana má plné právo tiež reagovať podobne milo a dobrotivo voči pekárovi.
a co dostojnost toho veriaceho? Bud vyhoviet, alebo ho financne zlikviduju ... alebo dostojnost takeho moslima, ktory by musel naporcovat bravcovinu alebo skrachovat? Su tu aj ini s inymi zaujmami - uvedom si kolko je homosexualov a transgender a co robia v spolocnosti a kolko ludi je v tych "abrahamskych" nabozenstvach. Kde je ludska dostojnost, ked provokuju na alegoricakoch s vystavenymi gulami a polonahe lesbicke feministky utocia na katedraly v Spanielsku? (dufam, ze sa s takymto niecim nestotoznujes, lebo podla temy o homosexualoch si nie som celkom isty). Bud rad, ze mozes slobodne zit, ale nenut nad tym uznanlivo kyvat hlavou tym tradicionalistom, ktorym to neustale otrieskavaju o hlavu. Na tvojom mieste by som riesil rastuci vplyv islamu v Europe a ich postoj k homosexualom, ak by ziskali nejaku realnu moc, tak krestania by mali nejake zlomkove prava, ale ty ako homosexualny ateista by si musel chodit po kanaloch ... taka je pravda

Inak prave ten J.Philips z Colorada v jednej show (video nizsie) hovori, ze nerobi - ako patriot a veriaci aj napr. kolace z haloweenskou tematikou, protiamericke kolace, ze nema problem obsluzit homosexualov tovarom, ktory ma v obchode, ale nerobi torty so specifickymi gay posolstvami, (ani tie proti gayom napr.)
tuna vo videu sa chudak az rozplakal, ze jeho zena ma strach a on sa boji ist do svojho obchodu, vyhrazaju sa mu smrtou, telefonaty. Nakoniec prestal robit svadobne torty, ktore boli v Colorade povazovane za umenie ...jasne tam povedal, ze jeho torty su umenie a nerobi take, s ktorymi sa osobnostne nestotoznuje, pretoze do toho dava svoju osobnost, talent a travi nad tym svoj cas. Takze bravo LGBTI, dalsie sympatie voci tejto vysoko tolerantnej komunite
ephramko napísal: Tehla, ja sa hlavne cítim ohrození pred náboženskými fanatikmi, ktorí sa na základe pi***** z rozprávkovej knižky neustále snažia montovať do životov iným ľuďom.
kto sa tebe montuje do zivota? Skor ten pekar sa citi ohrozeny LGTBI fanatikmi ...

Napísať odpoveď