hughito napísal:Riadny bizár alebo zastupiteľská demokracia v praxi.
Najlepsie jak ich zdrbala, ze nepoznaju slovensku hymnu (opravnene), ale sama ju nevedela. Preklikal som to cele, ako pozadie, zivot a caro slovenskeho vidieka v najcistsej podobe:Teď královnou jsem jáaaaa
A hold mi vzdáváji Fekisovce
Já vjíždím před senát
Ze snů už přece vím, to má tak být
Ať Řím jen poslouchá
Já od Římanů smích i slýchám
A napjatý vzduch fóra dýchám tep
Leskem svým je ochromím
Hrot zášti tak odlomím
tak hvězda nilská vzhůru stoupá
Starostka: poprosimvas toto je ustanovujuce zasadanie, zachovajme noblesu.
Poslanec: no, sak vidime tu noblesu od zaciatku
"Buc chicho!" "Nebudzem cicho!"
Starostka: Zbytocne ich budeme davat na exekuciu, lebo co im zoberu, totu ich carnu dusu?
Starostka: "vykame si ............ Duri pis"
Starostka: chcete povedat, ze dakto nam zakape a my ho nebudeme moct cez totu cestu previest na cintorin?"
Poslanec: treba se dohodnuc s fararom, ze kedz dakto na druhy tydzen umre, zeby nebul problem na druhy dzen robic kar
Starostka: a chysta se dakto umric?
Poslanec: Ale to nikto nema zmluvu s Bohom, ani ja nemam
Starostka: Bude tu pohreb, uvidite, ze dakto umre, vazne
Poslanec: zname kedy privezli mrtvolu, zname kedy ju pochovali
Starostka: neviem kedy, lebo nedostala som statisticky vykaz, ale ja som inteligencny suteren podla nich
sluchajce tu: ja se tej budovy potrebujem zbavic z jedoho titulu, lebo nas rozpocet to fakt znacne zatazuje.
Poslanec 1:hej a potom my se dohodnime, kedz mame ja neznam chodic cvicic, chodza bavic ping-pong, ci zname vyhradzic jednu miestnost
Poslanec:mozes vyclenic dajake penezi na pingpongarov a dajake na fitness, tu idze o to, ze kedz nam farar poskytne budovu za 1 euro, ze by sme znali prispiec na dajaky chod, on to nemoze placic zo svojich 350 euro.
Poslanec: "Toty co chodza cvicic by mali prispiec na elektriku"
Poslanec "Ale za to, ze tam budu stvero ludze chodzic hrac ping-pong, dalsich sto se im ma poskladac?"
Poslanec "Tak to budze"
Hlas ludu: "Ta budu sicke chodzic pingpongovac"
Starostka: 7 eura na tyzden za prenajom domu nadeje, kto to ma zaplatit? Dneska som sa z Mariankou tak pohadala jak pes. Co ona mala dat kluce od domu nadeje, ked mali byt mne.
Poslanec: Ta mohla dac aj ta ny - Bozeny. Z jakeho titulu daly kluce kuratorke?
Starostka: Nesuhlasim, aby sa to zverejnovalo, lebo vas dam na policiu a na sud. Tymto vyhlasujem nase rokovanie za tajne. Suhlasite poslanci s tym, aby sa to nezverejnovalo? Neopovazte sa dakde moj xicht zverejnit, lebo budete mat fest problem a viem o com hovorim
Poslanec: Taa.... ako..... nemusi se, lebo budze to hanba