Bloodborne (PS4)

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Bloodborne (PS4)

Príspevok od používateľa xH4wK »

Cudujem sa, ze tu este nie je tema :D

Hrate niekto ? Ako sa vam po pozdava ? Hrali ste predtym 'Souls' hry ?

Ja som hral vsetky souls hry a zatial sa mi bloodborne velmi paci.. (az na 30 fps (pcmasterrace :D))

Ked tak moje PSN ID: the_xH4wK
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Re: Bloodborne (PS4)

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Celkom ma ta hra laka , len sa bojim ze by ma prestala bavit pri tolkom zomierani . A ked som pozeral nejaky stream tak sa mi zdalo ze tam je vela smerov kade sa da ist , nebludis tam vela ? Alebo ako vies kde ist?
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

ked mas dobru priestorovu orientaciu tak urcite nebludis.. :)

inak este jeden trophy a mam platinum ! :D
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa begbeee »

Tak ja som včera začal a bol to zážitok, keďže som nováčik v Souls hrách.
Úplne prvý nepriateľ, Lykantrop, ma hneď poslal do večných lovíšť. Problém bol, že Bloodborne nemá žiadny tútoriál a ja som celkom nepochopil ako priradiť zbrane do ruky, tak som skúšal zo päťkrát ho zabiť holými rukami :D Potom som pochopil, že to nejako musím vyriešiť a konečne som mal zbrane! Ale kým som cez neho prešiel tak som ešte dostal zo 5x na frak :D Potom som v Yarnhame prebehol cez pár uličiek a sedliakov, celkom pohoda, v skupine už boli celkom problém.
Potom som prišiel a odkaz hovoril "Terrible, terrible foe ahead" no a tam som skapal zo 6-7 krát a dnes skúšam znova. Napriek tomu hra je skvelá :D

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Fear the old blood.
Prílohy
Bloodborne™_20150610200806.jpg
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Grats :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Okej tak hram to mozno nejaky 3ti den (tak hodinku za den) a uplna parada. Som prekvapeny ze ma to drzi, pretoze som este stale v prvom levely, zomrel som uz aspon 50x (nezartujem) ale furt ma to bavi, drzi, zenie dopredu. Vzdy sa dostanem niekam dalej, inde. Pospajam si mapku pomalicky, kocham sa nad celkovym level dizajnom a ked si uz vravim okej tak teraz to dam, tak spravim nejaku ko*ot a nazdar :D
Tiez mi velmi nepomaha ze viem kde stoja nepriatelia lebo na nich nabieham ako pan a hovno z toho.
Zbrane a obleky vyzeraju proste brutalne. Ten anglicky prizvuk ludi za dverami je hrozivy, cela ta atmosfera je paradna. Mam taky pocit ze tam ani ziadna hudba nehra.
Fakt som ocareny.

To ze mi tam nikto nic poriadne nevysvetlil (pozrel som si na nete nejake tipy) a ze o co vlastne ide mi je az zvlastne prijemne. Jednoducho to hram a furt chcem ist dalej. Nehral som ziadne souls hry a uvidim ci sa k nim dostanem ked prejdem toto. Kym to prejdem, tak to bude na PS zadarmo...
Zatial je to paradna hra, nieco takto tazke a specificke som este nehral. Velka parada
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Pred 3 dnami som sa do toho pokusil doatat znova (uz asi 7x? som to skusal s tym ze som to vzdy vypol po asi hodke a nikdy sa k tomu nevratil?)) ale tentoraz to cliklo a za 20hod 20min som to presiel (prekvapivo kratke vzhladom na to ako som hral). Odporucam zalohovat save pred last bosom. Cakal som.ze.po jeho porazeni budem moct dokoncit optional bosov co som nenasiel kvoli achievom ale hodilo ma to rovno do NG+ bez moznosti navratu....
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tolko krat kolko som zomrel v tejto hre som asi nezomrel vo vsetkych singleplayerovych hrach dokopy ktore som hral snad za cely zivot.
Aj napriek tomu to stale hram, stale ma to bavi a chcem to hrat.
Tolko navodov som precital a pozrel, tolko zaujimavosti som sa o hre dozvedel (nechapem ako to niekto dokaze objavit) a stale som proste v nemom uzase.
Takto ma naposledy dostal Metal Gear Solid V.

Este stale som to nepresiel (momentalne sa motkam v dungeonoch) ale uz teraz tomu s kludom davam 10/10.
Fakt skvela, riadne hard core (aspon pre mna) hra :)
Napísať odpoveď