Okej tak hram to mozno nejaky 3ti den (tak hodinku za den) a uplna parada. Som prekvapeny ze ma to drzi, pretoze som este stale v prvom levely, zomrel som uz aspon 50x (nezartujem) ale furt ma to bavi, drzi, zenie dopredu. Vzdy sa dostanem niekam dalej, inde. Pospajam si mapku pomalicky, kocham sa nad celkovym level dizajnom a ked si uz vravim okej tak teraz to dam, tak spravim nejaku ko*ot a nazdar

Tiez mi velmi nepomaha ze viem kde stoja nepriatelia lebo na nich nabieham ako pan a hovno z toho.
Zbrane a obleky vyzeraju proste brutalne. Ten anglicky prizvuk ludi za dverami je hrozivy, cela ta atmosfera je paradna. Mam taky pocit ze tam ani ziadna hudba nehra.
Fakt som ocareny.
To ze mi tam nikto nic poriadne nevysvetlil (pozrel som si na nete nejake tipy) a ze o co vlastne ide mi je az zvlastne prijemne. Jednoducho to hram a furt chcem ist dalej. Nehral som ziadne souls hry a uvidim ci sa k nim dostanem ked prejdem toto. Kym to prejdem, tak to bude na PS zadarmo...
Zatial je to paradna hra, nieco takto tazke a specificke som este nehral. Velka parada