Spotify
Re: Spotify
Jeden účet, štyri profily, top kvalita 4K HDR, za 12€. Možnosť pozerať na 4 zariadeniach súčasne. Napriek tomu ak teda nie ste dobrí v angličtine, choďte radšej do plne lokalizovaného HBO Go za 5€ mesačne a 2 zariadenia súčasne.
zachytili ste spravy o tom ako spotify bude kontrolovat IP adresy clenov rodiny? stalo sa to uz niekomu?
https://zive.azet.sk/clanok/135162/mate ... aj-rodina/
https://zive.azet.sk/clanok/135162/mate ... aj-rodina/
Kde tam vidíš čosi o ip adresách? Ak si myslel kontrolu cez GPS pozri vyššie už to tu pár dní riešime to len živé.sk sa zobudilo trochu neskor.
K potvrdzovaniu adresy vysiel clanok aj na technete:
https://technet.idnes.cz/spotify-gps-ch ... zpravy_nyv
https://technet.idnes.cz/spotify-gps-ch ... zpravy_nyv
Zatial mozeme byt pokojni.podle serveru Quartz šlo o testovací dávku e-mailů a po poměrně velké vlně nevole uživatelů bylo rozesílání ukončeno. Alespoň prozatím.
sekol som sa, GPS som myslelmikioko napísal:Kde tam vidíš čosi o ip adresách? Ak si myslel kontrolu cez GPS pozri vyššie už to tu pár dní riešime to len živé.sk sa zobudilo trochu neskor.
Ako ste na tom aktuálne s grupami? Skladá sa nejaká alebo je niekde jedno voľné miesto? Mal by som záujemcu.
Ja som full.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Neviem aká je to novinka, registrujem to až teraz , ale Telekom dáva Deezer 12 mesiacov (asi viazanosť) za 3 eurá.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Neviem aká je to novinka, registrujem to až teraz , ale Telekom dáva Deezer 12 mesiacov (asi viazanosť) za 3 eurá.
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tiez by som mal zaujem, ak by sa naslo volne miesto, pripadne dalsi ludia na vytvorenie skupiny.
-
spojka13
Darca
zdravíčko,
mam tak trochu menši problém, spotify mi hra sam od seba rôzne blbosti, ktoré mi pripadajú ako neexistujúci interpret, a tvári sa to, že sa to prehráva na inom zariadení, priamo cez chrome. Žiadne zariadenie nemávam zapnuté, a určite nie cez chrome, lebo na prehrávanie používam app (iPhone, iPad aj na Macu), a neviem sa toho zbaviť, už som skúšal aj zmenu hesla a nepomohlo.
mam tak trochu menši problém, spotify mi hra sam od seba rôzne blbosti, ktoré mi pripadajú ako neexistujúci interpret, a tvári sa to, že sa to prehráva na inom zariadení, priamo cez chrome. Žiadne zariadenie nemávam zapnuté, a určite nie cez chrome, lebo na prehrávanie používam app (iPhone, iPad aj na Macu), a neviem sa toho zbaviť, už som skúšal aj zmenu hesla a nepomohlo.
napis na support.
-
spojka13
Darca
skúsim, niečo, ale moja angličtina nie je bohvieaka... a k cz & sk supportu som sa nejak nedostal...
Zhanam jedno volne miesto do family premium. Ozvite sa
-
Shamway
Professional
Niekto s volnym miestom v rodinnom spotify? 
Už sme dvaja, kto sa ešte pridá?
Mám asi tiež jedného človeka, kto by mal záujem.
-
Arkaz
Addict
Mozno by som mal tiez zaujem. Kolko by to vlastne stalo mesacne a ako to zaplatit?
Stoji to 8,99€ mesačne pre 5 ľudí. Jeden z nás by vytvoril skupinu a rozoslal pozvánky každému z nás.
Takže už len jedno miesto volne.
Takže už len jedno miesto volne.
mikioko, limit je 6 ľudí. Takže ak vás bude 6, je to 1.50€ na hlavu.
-
Arkaz
Addict
Mam svagrinu ktora na tom frci urcite by chcela premium za 1.50 mesacne takze dalsi clovek do party.
Máš pravdu je to zakladateľ plus 5 ľudí.Hensym napísal:mikioko, limit je 6 ľudí. Takže ak vás bude 6, je to 1.50€ na hlavu.
Takže kto bude zakladateľ? Ja nemôžem byť.