Pred tyzdnom mala akusi svoju naladu, pisala mi ako jej je so mnou dobre, ale ze sa boji, aby mi neublizila. Snazil som sa na to nereagovat a presli sme ba inu temu. Pocas stretnuti uplne v pohode, bola ma pozriet aj doma, prisla sama od seba. Ale bolela ju hlava, mala teplotu, vypila caj a isla domov. Dalsie dva alebo tri dni sa stazovala na unavu, ze sa jej nic nechce. Dnes sme sa chvilu stretli, posedeli, pokecali. Mala mat podvecer sportovu aktivitu, ale ze sa neciti na to a radsej nejde.
Podvecer som ju volal von, normalne na nealko/alko miesany napoj alebo veceru, ze podla toho na co ma chut. Povedala, ze este nevie, ze je unavena. Teraz vecer mi napisala, ze sa nemam hnevat, ale neciti sa dobre, ze len lezi, pozera televizor a ibcas stukne do mobilu z nudy. Na to som jej odpisal, ze ju nebudem nutit ist, pokial nechce, ze sa na nu za to nehnevam a ze tento vecer som chcel spravit rande, kedze nema rada Valentina, ruze na Valentina, romanticke vecere ani nic podobne. Napisala, ze sa na to neciti a to bol koniec konverzacie.
Ja som teraz z toho uplne zmateny. Spravil som si nahradny plan, ale neviem ako to myslela. Nechcel som to rozoberat. Neviem, ze ci to cele myslela na chorobu a unavu alebo ze ci sa neciti na to rande so mnou?
Ked som bol nedavno s jednou slecnou von, tak ju to dost dostalo, videl som to na nej, ale nemal som dovod je klamat a zatajit to. Snazila sa ma spovedat kto je to, kde sme boli, ako bolo. Ked som jej povedal ako som sa nudil a nic z toho, tak jej padol kamen zo srdca ulavilo sa jej a bola ooat usmiata.
Teraz rozmyslam, ze ci ma vobec vyznam tomu venovat cas, ci to ma daky zmysel. Mozno bude lepsie s tym seknut a venovat cas druhej, pretoze si myslim, ze ak by tak velmi chcela ist, tak bud sa premoze alrbo navrhne nahradny termin, ze mozeme ist cez vikend.
Vas nazor?