Spotify
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Spotify
Preco nemozes? Resp. Co musi splnat zakladatel?
Nič. Platiť. 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tak uz nic zaplatil som si to a hned tam mam dve svagrine tak zatial to mam za 3€ mesacne 
Neblbne vám Shuffle v Spotify? Už dlho si všímam, že nie som vôbec spokojný ako mi to prehráva hudbu. Mám vo svojom playliste cez 1000 pesničiek, rôznych interpretov a žánrov - už dávnejšie som si všimol že mi to častejšie prehráva určitých interpretov, dokonca sa opakujú konkrétne songy. Vtedy to ale bolo len také podozrenie, teraz sa mi už 2x stalo, že som skipol asi 60 songov a stále ten istý interpret. Pritom shuffle bolo zapnuté... Pomohlo až niekoľko krát premazať queue, a reštartovať appku. Aj tak to ale blbne, stále mi to púšťa strašne často hŕstku podobných songov - ktoré paradoxne skipujem (mám ich rád, ale už sa mi kvôli Spotify obohrali), tak by som čakal, že ich AI to spozná a začne púšťať niečo iné.
Ano, je to niekolko rokov znamy problem. Ciastocne pomoze ked si zmenis poradie pesniciek (podla nazvu alebo podla autora) a potom pustis shuffle. Existuje aj spotify randomiser, ale osobne som ho neskusal: http://spotifyrandomiser.azurewebsites.net/
V zásade je Spotify na Androide neskutočne zabugované.
Ja pouzivam hlavne Windows aplikaciu a robi to tiez. Najhorsie je ze o tom vedia dlhe roky a nic sa s tym nerobi.
Ja mám tiež problém, že neraz sa mi nesynchronizujú vo Windows appke nové veci v Songs, tak musím mazať cache. Ale akýkoľvek som našiel problém, tak všetko už bolo na ich fóre už pár rokov dozadu.
Oičivne majú svoje priority. A to si ešte pamätám nejaký slizký článok na Linkedin, že ako si brať príklad zo Spotify devov. Radšej nie.
Oičivne majú svoje priority. A to si ešte pamätám nejaký slizký článok na Linkedin, že ako si brať príklad zo Spotify devov. Radšej nie.
Viď. spomínaný problém, ktorý som riešil niekoľko mesiacov dozadu, že mi na Androide nefunguje landscape režim android appky, pričom veľa ostatným funguje. A to som odvtedy už aj zmenil telefón. Tiež tej appke občas zaj**e v spojitosti s Chromecastom, tu ale nechcem krivdiť, keďže chyba môže byť aj v Caste/sieti.
Pozriem sa na to prehodenie poradia, resp. ten Randomizer. Díky moc.
Pozriem sa na to prehodenie poradia, resp. ten Randomizer. Díky moc.
Mam 1 volne miesto v family, fungujeme uz 2 rok na tom. Platba bud 18€/rok alebo 1,50€ mesacne. Info do sprav
// uz mam, neaktualne
// uz mam, neaktualne
Ja som opustil Spotify lebo tam chýbajú moje obľúbené pesničky. Všetko som našiel na Apple music.
Spotify nie je o obľúbených pesničkách, je hlavne o tom nájsť nové žánre a interpretov.
Súhlas, ale ja som tam našiel naozaj asi všetko, čo som chcel. Určite bolo niečo, čo som nenašiel, ale bolo toho tak málo, že si na to teraz ani nespomeniem.
Ale určite ti verím, že tam veľa menej známych vecí nebude.
Ale určite ti verím, že tam veľa menej známych vecí nebude.
Človek musí počúvať totálny underground, aby mu nevyhovovalo Spotify. Jasné, 2x do roka tam niečo nenájdem aj ja...ale ako seriously?
Áno seriously. Moja polovička počúva pravidelne Spotify a chyba jej tam veľa pesniciek od nemeckých interpretov.
Hej, lokálne hudby (v zmysle nemecké, alebo aj slovenské) tam často neboli, keď som chcel. Tam ale vidieť brutálny progress, čo sa týka doplňovania. Keď som spoznal Spotify, tak tam slovenské nebolo dokopy nič, dnes tam má albumy aj garážový raper zo Sabinova pomaly.
Presne tak,čo sa týka miestnych interpretoch,tak sa to za posledný rok vyvinulo veľmi dobre,proste ak je ten album normálne v predaji tak na 95% je aj na Spotify,niekedy sa však môže stať,že to tam zverejnia trošku neskôr.
Keď si spomeniem ako som niekedy pracne,niekedy v zlých kvalitách sťahoval mp3
teraz kliknem na srdiečko a song stiahnutý
všetko uložené ako chcem v telefóne,noťase,telke... 6€ je perfektný pomer cena/výkon a 1,5€ za family účet,už je doslova krádež 
Keď si spomeniem ako som niekedy pracne,niekedy v zlých kvalitách sťahoval mp3
Idem už pár týždňov cez môj účet ktorý mi "boostli" cez ebay (niečo ako win 10).
A môžem len odporučiť. Cca 7,50e za "lifetime"
A môžem len odporučiť. Cca 7,50e za "lifetime"
to funguješ cez cudzí login? či ako?
Ja som si založil úplne nový účet. Poslal som email a heslo tomu predajcovi a on ma pridal do rodiny s regionom US. Ja som si mohol potom zmeniť mail a heslo. Už tak fungujem druhý mesiac a bez problémov. Za mňa pohoda