-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
To už zrušili.
Je uzasne ked sa rusia dobre funkcie 
-
mirak2
Hardcore addict
bud rad, ze ju zrusili, bol tam velky security issue https://krebsonsecurity.com/tag/facebook-view-as-bug/
Neviete niekto ako sa daju odstranit kompletne ludia z messengeru ? Zobrazuju sa mi tam vsetci s ktorymi som si uz davno pisal a nemam ich ani na FB ani v messengery pridanych ale ked si dam zobrazit vsetkych ludi tak su stale v tom zozname. Pri ich mene je este moznost vymazat kontakt ale ked to dam tak kontakt mi tam ostane a zase sa mi tam objavi vymazat kontakt.
^^toto by zaujímalo aj mňa.
+1
Hlavne keď mi hore v Online hneď nad správami svieti hlava človeka, s ktorým som si prehodil DVE správy za život.
Hlavne keď mi hore v Online hneď nad správami svieti hlava človeka, s ktorým som si prehodil DVE správy za život.
Zda sa, ze to v mobilnej verzii odstranili. Pretoze cez Vianoce som vyhadzoval par ludi, najma 2 baby mi tam dlhodobo skakali ked boli online, pretoze sme si vela pisali a nemal som ich za priatelky na FB. Lenze teraz pozeram v mobile Messenger, aj Facebook, no nevidim tam moznost spravovat a mazat tieto kontakty. Je tam len moznost pridat ludi do Messengeru. Skusim to pozriet este na PC.
jedine riesenie je zablokovanie ludi potom zmiznu kompletne z messengeru aj ked je to hovadina si takto mazat ludi nechapem preco to nefixnu
Cez desktop verzou fb vypnite chat pre daného človeka. Nemal by sa tam zobrazovať. Aspoň mne to pomohlo.
Odstránite ich tu: https://www.facebook.com/mobile/messenger/contacts
To nie je ono. Toto su kontakty zo zoznamu telefonu, na zaklade toho ti dava navrhy ludi koho mozes poznat. Zoznam ludi v Messengeri vypadal inak, bolo tam normalne meno na Facebooku a po kliknuti vyskocila ponuka, ze ci chces kontakt zmazat z Messengeru na zaklade coho sa ti nebude zobrazovat v zozname hore.
Mne to vymazalo kontakty, ktoré som nemal v priateľoch.
Keď čítam komenty k nejakému statusu a v jednom je fotka, otvorím ju - je spôsob ako ju zavrieť bez toho, aby som vypol aj celé komenty? Takto keď napr. čítam veľa komentov a otvorím si fotku, tak ak ju zavrel som zase na začiatku a už sa mi nechce scrollovať cez všetky tie komentáre.
Myslím že sa to týka len PC verzie, nerozumiem že to doteraz nie je ošéfené.
#firstworldproblems
Myslím že sa to týka len PC verzie, nerozumiem že to doteraz nie je ošéfené.
#firstworldproblems
ja vidím vpravo hore krížik, po kliknutí sa zavrie fotka a čítam komenty ďalej..
Opravím sa, myslím v prípade, kedy čítam komenty pri fotke, nie pri bežnom statuse.
Tj. vidím hlavnú fotku, keď je otvorená, tak napravo od nej sú komenty. Keď kliknem na fotku v komente, tak sa ako keby nahradí fotka naľavo tou fotkou z komentu, a v pravej časti už nie sú komenty ku hlavnej fotke, ale k fotke z komentu. No a keď sa chcem vrátiť, nedá sa.
Tj. vidím hlavnú fotku, keď je otvorená, tak napravo od nej sú komenty. Keď kliknem na fotku v komente, tak sa ako keby nahradí fotka naľavo tou fotkou z komentu, a v pravej časti už nie sú komenty ku hlavnej fotke, ale k fotke z komentu. No a keď sa chcem vrátiť, nedá sa.
Máš pravdu... ja som zvyknutý komentáre k fotkám sledovať priamo v príspevkoch. Pozriem hlavnú fotku v komentári, vrátim sa späť a následne rozkliknem všetky komentáre tejto fotky. Ak je v nich nejaká foto, po rozkliknutí a vrátení späť je obrazovka nastavená na tento fotokomentár.
som tu jediny komu nejde FB na pc a neviem poslať fotky cez aktualizovany messanger ?
Facebook má problémy s viacerými svojimi službami. Niektoré funkcie nie sú dostupné
Mne na PC nesli novinky, ale upozornenia ano, teraz idu aj novinky.
Mne na PC nesli novinky, ale upozornenia ano, teraz idu aj novinky.
ja sa cez pc neviem lognut ze bude o chvilu dostupny
ja som si na fb precital ze nefunguje fb[emoji3] mne vsetko ide