Aké nové slúchadlá?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Aké nové slúchadlá?
V tom pripade ak tie Beyerdynamic, tak v 80 ohmoch max.
Inak lepsia zvukovka sluchadlam v tejto kategorii vyrazne pomoze.
Inak lepsia zvukovka sluchadlam v tejto kategorii vyrazne pomoze.
mam taku celkom specificku poziadavku. moje ATH-T500 pomaly ale isto dosluhuju (konstrukcne) a rozmyslam ze ich vymenim. nechcem do toho investovat, maximalne tak 40 eur. podmienka je aby mali ovalny tvar, lebo na tie T500 som si kupil nausniky ktore zahadzovat nechcem.
jedine co som nasiel superlux HD-661. jedny superluxy uz mam a som s nimi spokojny, mam pozerat po niecom inom ci sa to neoplati?
jedine co som nasiel superlux HD-661. jedny superluxy uz mam a som s nimi spokojny, mam pozerat po niecom inom ci sa to neoplati?
-
Ryan Giggs
VIP
Do 40 eur nic ine ako Superlux resp. Samson nevymyslis.
Natiahnut by sa tie nausniky mohli dat aj na ovalnu muslu, ci nie?
Pripadne ak to nemusi byt uzavrete tak Omnitronic SHP600.
Alebo SHP900 Dj ale tie nepoznam.
Natiahnut by sa tie nausniky mohli dat aj na ovalnu muslu, ci nie?
Pripadne ak to nemusi byt uzavrete tak Omnitronic SHP600.
Alebo SHP900 Dj ale tie nepoznam.
ovalne nausniky natahovat na okruhle nechcem, uz som to robil (ked som kupil tie superluxy (hd-681 evo), pokusal som sa ich na ne natiahnut a trochu som ich natrhol)
vdaka za rady, otvorene asi skor nie, na doma mi vyhovuju ale do kancelarie by som chcel nieco co aj trochu odhlucni hlucnych kolegov
tie samson z25 vypadaju zaujimavo, na slovensku ich sice predavaju za 60 eur ale z nemecka ich mozem mat za 40. chapem ze asi riesim blbosti pri 40 eurovych sluchadlach, ale oplati sa mi priplatit tych 40 eur a objednavat to z nemecka oproti superlux hd-661 za 30 tu z muzikeru?
vdaka za rady, otvorene asi skor nie, na doma mi vyhovuju ale do kancelarie by som chcel nieco co aj trochu odhlucni hlucnych kolegov
tie samson z25 vypadaju zaujimavo, na slovensku ich sice predavaju za 60 eur ale z nemecka ich mozem mat za 40. chapem ze asi riesim blbosti pri 40 eurovych sluchadlach, ale oplati sa mi priplatit tych 40 eur a objednavat to z nemecka oproti superlux hd-661 za 30 tu z muzikeru?
Ja som naťahoval doslova všetky BW náušníky toľko krát, že už ani nepamätám a na všetky najrôznejšie slúchadlá - to naťahovanie je najmenej, raz som aj postoval video
https://photos.app.goo.gl/fG2BAKJSVWGnPX669 .
Inak, tie SHP900 sa celkom podobajú na Pro82.
https://photos.app.goo.gl/fG2BAKJSVWGnPX669 .
Inak, tie SHP900 sa celkom podobajú na Pro82.
ja viem, toto sme uz raz riesili ked som tie nausniky kupil (omylom som objednal ovalne a pisal som to sem) a ozaj som sa snazil a ozaj mi to neslo a ozaj sa mi roztrhli. preto chcem ozaj ovalne teraz.
-
Ryan Giggs
VIP
Ono to bude najskor to iste. Kedze aj tie SHP600 su Takstary HI2050.DropDead napísal: Inak, tie SHP900 sa celkom podobajú na Pro82.
AKG K92 by tiez nemuseli byt marne.
Maju celkom pozitivne recenzie.
Maju celkom pozitivne recenzie.
-
Ryan Giggs
VIP
K92 sa absolutne nechytaju.
Aacid, kusni si do jazyka a kúp
https://www.tiphardware.sk/cooler-maste ... h-751.html .
Edit, inak, aj pre teba Penguin je vlastne to odporúčanie.
A ak nechcete investovať, tak ako úplnú minimum základ zvukovku môžete pozrieť na MH752 model, 15€ za nie najhoršiu základnú zvukovku nie je vôbec zlý deal.
https://www.tiphardware.sk/cooler-maste ... h-751.html .
Edit, inak, aj pre teba Penguin je vlastne to odporúčanie.
A ak nechcete investovať, tak ako úplnú minimum základ zvukovku môžete pozrieť na MH752 model, 15€ za nie najhoršiu základnú zvukovku nie je vôbec zlý deal.
si mi zamotal hlavu teraz 
trochu som rozmyslal nad tym ze by som si radsej kupil nove sluchadla domov, prave nejake aj s mikrofonom na hry a tie superluxy zobral do roboty miesto T500. ale som si povedal ze to ani nejdem pisat lebo mi aj tak odporucite kupit si samostatny mikrofon
akurat ze tieto su zatvorene, co som chcel do prace a superluxy otvorene co som chcel na doma
neni mi ale jasne ako je to s tym kablom, z toho videa som pochopil ze zo sluchadiel ide 4pin, lebo maju na sebe mikrofon. ja mam vsak doma na stole opticky DAC ktory mi toto nezozerie ak to spravne chapem. takze by som musel kupit tie mh752 aj so zvukovkou a zrazu mal zbytocny DAC...
no neviem ci si to chcem zbytocne komplikovat, uvidim. riadneho chrobaka si mi do hlavy dal.
trochu som rozmyslal nad tym ze by som si radsej kupil nove sluchadla domov, prave nejake aj s mikrofonom na hry a tie superluxy zobral do roboty miesto T500. ale som si povedal ze to ani nejdem pisat lebo mi aj tak odporucite kupit si samostatny mikrofon
akurat ze tieto su zatvorene, co som chcel do prace a superluxy otvorene co som chcel na doma
neni mi ale jasne ako je to s tym kablom, z toho videa som pochopil ze zo sluchadiel ide 4pin, lebo maju na sebe mikrofon. ja mam vsak doma na stole opticky DAC ktory mi toto nezozerie ak to spravne chapem. takze by som musel kupit tie mh752 aj so zvukovkou a zrazu mal zbytocny DAC...
no neviem ci si to chcem zbytocne komplikovat, uvidim. riadneho chrobaka si mi do hlavy dal.
-
Ryan Giggs
VIP
Nemusis kupovat ziadnu pochybnu zvukovku, da sa to rozdvojit, sluchadla do dacu a mikrofon do vstupu na PC.
Kazdopadne tie Cooler Master nevidim dovod kupovat. Je to sice tiez variacia na Takstary, ale s mierne odlisnym, divnym zvukom. A este za take prachy. To uz radsej Cloudy alebo niektory headset od Superluxu. Tam clovek vyrazne usetri a zahra to lepsie.
Kazdopadne tie Cooler Master nevidim dovod kupovat. Je to sice tiez variacia na Takstary, ale s mierne odlisnym, divnym zvukom. A este za take prachy. To uz radsej Cloudy alebo niektory headset od Superluxu. Tam clovek vyrazne usetri a zahra to lepsie.
Za aké prachy? Kde výrazne ušetrí a čo zahrá lepšie? Ak ti čapnú Pro82 na colnici, tak nakoniec zaplatíš len o pár eur menej ako za MH751. A nezabúdaj na to, že pri Pro82 máš pred-produkčné verzia a produkčné verzie a doteraz nie je konsenzus na tému, kde zoženieš aké (či tie lacné ponuky na Ali sú/nie sú pred-produkčné).
Každopádne, ja mám 82 pred-produkčné, MH752 už sú na ceste. Nehovoriac o tom, že mám na ceste aj Philipsy SHP9500, takže rovno 3 v týchto cenách a nádejné herné sny za pár šupiek.
Na Superluxy sa MUSIA kúpiť náušníky, Cloudy sú už zastaralé (1 a 2) + aj na tie potrebuješ náušníky (tie stock sú o ničom, overené s výmenou za HM5 božka aj velur) a Alpha nie sú dosť dobré a drahé ako sviňa.
Tá MH752 zvukovka bude posun oproti integrovaným a spol. Dobrá správa hlavne prihliadnuc na fakt, že nové Sybasonic kombá za tých 40-50€ vraj šli kvalitou dole.
Každopádne, ja mám 82 pred-produkčné, MH752 už sú na ceste. Nehovoriac o tom, že mám na ceste aj Philipsy SHP9500, takže rovno 3 v týchto cenách a nádejné herné sny za pár šupiek.
Na Superluxy sa MUSIA kúpiť náušníky, Cloudy sú už zastaralé (1 a 2) + aj na tie potrebuješ náušníky (tie stock sú o ničom, overené s výmenou za HM5 božka aj velur) a Alpha nie sú dosť dobré a drahé ako sviňa.
Tá MH752 zvukovka bude posun oproti integrovaným a spol. Dobrá správa hlavne prihliadnuc na fakt, že nové Sybasonic kombá za tých 40-50€ vraj šli kvalitou dole.
-
Ryan Giggs
VIP
DropDead napísal:Za aké prachy? Kde výrazne ušetrí a čo zahrá lepšie? M5 božka aj velur) a Alpha nie sú dosť dobré a drahé ako sviňa.
Veď to hore pišem, dosť jasne. A žiadnu Alphu som nespominal.
A znova, čitaj. Ma DAC, načo by mu bola ta pochybna zvukovka?
no kedze mam aj DAC aj nausniky tak mi asi ozaj budu stacit tie superluxy.
ale mh751 si urcite zapamatam a ked budem chciet domov headset tak pojdem do nich.
dakujem za rady.
ale mh751 si urcite zapamatam a ked budem chciet domov headset tak pojdem do nich.
dakujem za rady.
Práve som si objednal z Aliexpress KZ Official Store KZ ZS10 + k tomu dávajú za 2€ KZ ZSE . Som zvedavý ako budú hrať, dal som na vaše rady lebo tu boli často spomínané.
Hľadám náhradu za Xiaomi bluetooth sport. Rozhodujem sa že by som zobral Airpods/powerbeats/beats x. Poradili by ste mi niečo lepšie ? Do 150 eur. Používal by som ich hlavne v posilke.
Čím budú menšie tak to je lepšie. Požiadavka: Bluetooth, do 150 eur. Ďakujem
Čím budú menšie tak to je lepšie. Požiadavka: Bluetooth, do 150 eur. Ďakujem
Ja mam do posilky BeatsX, pre mna su super. Mam ich uz skoro 2 roky. Hraju o dost lepsie ako Airpods, a maju lepsiu izolaciu hluku lebo su to spunty... Samozrejme, ze existuju aj ine alternativy, ako JayBird X4, ktore su aj sweat resistant. Keby som si kupoval nove do posilky, asi by som radsej isiel do X4.
Od xiaomi airdots či airdots pro sa ti nepáčia?
kupil som tie Superluxy HD-661 a zial v robote som zistil ze maju o nieco mensie musle a tie nausniky mi tam proste nedrzia. s original nausnikmi je to bieda (mam ich ani nie hodinu na usiach a uz ma bolia).
som zvedavy ci mi ich v muzikeri zoberu spat ked som ich nebral cez eshop ale bol som priamo na predajni. inak budem odkazany na ponuku muzikeru...
som zvedavy ci mi ich v muzikeri zoberu spat ked som ich nebral cez eshop ale bol som priamo na predajni. inak budem odkazany na ponuku muzikeru...