Smart hodinky (Apple Watch alebo?)
Smart hodinky (Apple Watch alebo?)
Ahojte. Chcel by som si kúpiť k Iphone nejake smart hdinky. chcel by som sa opýtať či mám kupovať apple watch series 4 alebo nejakú inu značku?? prípadne ako ste spokojný s apple watch ? dakujem
Re: Smart hodinky (Apple Watch alebo?)
Pokiaľ ťa financie nelimitujú tak do nich určite choď. AW sú každoročne najpredávanejšie hodinky na svete, nie sú tam len tak pre nič za nič.
Napíš čo by si chcel aby také smart hodinky dokázali (meranie krokov, tepu, gps, etc.). Možno ti budeme vedieť poradiť nejaké iné alternatívy.
Napíš čo by si chcel aby také smart hodinky dokázali (meranie krokov, tepu, gps, etc.). Možno ti budeme vedieť poradiť nejaké iné alternatívy.
Si musis stanovit co od hodiniek chces. Ci chces skor tie smart funkcie alebo sportove funkcie.
Smart: mozes odpisovat, telefonovat, kooperovat s telefonom ale aj samostatne s nimi pracovat. Popritom odmeraju aj kroky a zakladne sportove parametre. Displej ti stale nesvieti. Vydrz je max dva dni.
Sport: mensia prepojenost co sa tyka smart funkcii, vidis len notifikacie, neodpisujes na nich, netelefonujes cez ne. Su presnejsie co sa tyka merania sportovych parametrov - napriklad nonstop meranie frekvencie srdca atd. Displej stale zapnuty. Vydrz baterie az 10dni.
Ak vyzadujes hlavne smart funkcie, tak vtedy jednoznacne apple watch. Ak sportove hodinky tak skor nieco ako garmin atd.
Smart: mozes odpisovat, telefonovat, kooperovat s telefonom ale aj samostatne s nimi pracovat. Popritom odmeraju aj kroky a zakladne sportove parametre. Displej ti stale nesvieti. Vydrz je max dva dni.
Sport: mensia prepojenost co sa tyka smart funkcii, vidis len notifikacie, neodpisujes na nich, netelefonujes cez ne. Su presnejsie co sa tyka merania sportovych parametrov - napriklad nonstop meranie frekvencie srdca atd. Displej stale zapnuty. Vydrz baterie az 10dni.
Ak vyzadujes hlavne smart funkcie, tak vtedy jednoznacne apple watch. Ak sportove hodinky tak skor nieco ako garmin atd.
dakujem vam..ide mi namjä o smart funkcie ..takže pravdepodobne beriem tie apple watch 
-
nejakymarko
Addict
necelý mesiac mám AW4 a musím povedať, že za mňa veľmi dobre (aj keď nemám moc s čím porovnávať, lebo sú to moje prvé smart hodinky)
Mobil počas dňa, hlavne v práci, beriem do rúk o veľa menej, motivuje ma to viac sa hýbať aj cez deň v ateliéri... neľutujem ich kúpu
Mobil počas dňa, hlavne v práci, beriem do rúk o veľa menej, motivuje ma to viac sa hýbať aj cez deň v ateliéri... neľutujem ich kúpu
Čo by ste odporučili pre priateľku? Nech je to viac zamerané na športové funkcie, nech majú GPS, nejaká základná vode odolnosť, budík. Cena do max. 200€. Máme vyhliadnute Garmin vivoactiv 3, v Nemecku ich majú v striebornej farbe za 180€ a v rosegold, ktorá sa priateľke páči viac sú až za 230€ tuším. Pripadne na aké iné alternatívy pozerať?
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
ja mam huawei watch gt a som nadmieru spokojny, vydrz 14 dni pri kazdodennom pouzivani gps a monitore tepu
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Pripadne okrem vyssie menovanych pozriet aj Garmin Forerunner 235.
Ak nie apple watch(pouzite apple watch verzia 3 v pohode do 200e), tak by som sa skor zameral na garmin/sunto/fitbit.. tie su samozrejme priamo na sport, garmin ma svoj garmin pay, fitbit svoj pay.. A hlavne maju dobre appky, ktore ti sumarizuju pekne vo videu svoje vykony, nieco ako relieve.
ahojte.. tak v tom čase ako som zakladal temu som si nakoniec hodinky nekupil pretože som si povedal že ked vymením mobil tak si kupim aj hodinky. Prešiel som z iphonu 7 na 11. A teraz opäť uvažujem nad apple watch 5 alebo samsung galaxy watch 46 mm.. pozeral som aj nejake garminy.. moj rozpočet je max 500 eur... hodinky hlavne chcem kvoli tomu že ked niekde som tak nemusím vyťahovať mobil z vrecka ked mi niekto bude volať pripadne mi dojde nejake upozornenie. O vydrž baterie sa mi nejdená, nakoľko mi nerobí provlem ich nabijať každy den. A sem tam ich využijem keď pôjdem niekde na túru. ďakujem za vaše odpovede a odporúčania. Ďakujem
Na notifikacie ti stacia aj zakladne hodinky, hoci Garmin za 200 eur alebo kludne aj cina z Aliexpress za 30 eur.
Garminy za 500 su profi sportove. Zbytocnost. Ale budes IN
notifikacie mas milion krat lepsie original na apple watch, nez na cokolvek inom + tam vies odpovedat ked potrebujes + dalsie funkcie len skrz to, ze je to proste apple ekosystem..ak niesi sportovec, chod do apple watch, ak mas peniaze navyse, chod do 5, ak chces nieco lacnejsie, tak do 3 generacie, ktore najdes nove za 200e pomaly.. chybu urcite s AW nespravis..
AW 3 by boli pre teba ako ušité, 200e nový kus. Ja ich mám tiež (nike edícia, kupované v marci tohto roku za 33016Pedro napísal:moj rozpočet je max 500 eur... hodinky hlavne chcem kvoli tomu že ked niekde som tak nemusím vyťahovať mobil z vrecka ked mi niekto bude volať pripadne mi dojde nejake upozornenie. O vydrž baterie sa mi nejdená, nakoľko mi nerobí provlem ich nabijať každy den. A sem tam ich využijem keď pôjdem niekde na túru. ďakujem za vaše odpovede a odporúčania. Ďakujem
Súhlasím. Tie notifikácie ťa však prestanú baviť a začnú ťa otravovať. Strašne ma vytáčala vibrácia na zápästí. Keď som potreboval odpísať tak som odpísal na mobile. A nebál by som sa do ních ísť aj keď si športoveccinges napísal:notifikacie mas milion krat lepsie original na apple watch, nez na cokolvek inom + tam vies odpovedat ked potrebujes + dalsie funkcie len skrz to, ze je to proste apple ekosystem..ak niesi sportovec, chod do apple watch, ak mas peniaze navyse, chod do 5, ak chces nieco lacnejsie, tak do 3 generacie, ktore najdes nove za 200e pomaly.. chybu urcite s AW nespravis..
Podotýkam dôležitý údaj že sa jednalo o series 3.
via https://medium.com/@badseed/polar-h10-v ... 2709b2ea9a
via https://medium.com/@badseed/polar-h10-v ... 2709b2ea9a
Pokial ti nevadi nabijanie ako si spominal a sportovanie neberies prilis vazne, tak chod do tych apple watch (neviem ake tury si mal namysli, ale obavam sa, ze celodennu turu ti asi apple watch nevydrzia). Ktoru generaciu si uz rozhodni ty podla financnych moznosti.
laforez napísal:Pokial ti nevadi nabijanie ako si spominal a sportovanie neberies prilis vazne, tak chod do tych apple watch (neviem ake tury si mal namysli, ale obavam sa, ze celodennu turu ti asi apple watch nevydrzia). Ktoru generaciu si uz rozhodni ty podla financnych moznosti.
Vydržia.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zdravíčko, tuto sféru smart veci nejako nesledujem, ale chcel by som manželke kúpiť na narodky nejaké inteligentne hodinky.
Požiadavky sú jednoduché;
-musia byť elegantné (nemali by byť športové)
-hľadám čo najlepší pomer cena/výkon
-max. výdrž batérie
-cena max 120-130€
ak máte niekto nejakú reálnu skúsenosť s nejakým produktom, ktorý by vyhovoval požiadavkám, tak sem s nápadmi.
Ďakujem, za každý tip...
Požiadavky sú jednoduché;
-musia byť elegantné (nemali by byť športové)
-hľadám čo najlepší pomer cena/výkon
-max. výdrž batérie
-cena max 120-130€
ak máte niekto nejakú reálnu skúsenosť s nejakým produktom, ktorý by vyhovoval požiadavkám, tak sem s nápadmi.
Ďakujem, za každý tip...