Smart hodinky (Apple Watch alebo?)

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
16Pedro
Light Star
Light Star

Smart hodinky (Apple Watch alebo?)

Príspevok od používateľa 16Pedro »

Ahojte. Chcel by som si kúpiť k Iphone nejake smart hdinky. chcel by som sa opýtať či mám kupovať apple watch series 4 alebo nejakú inu značku?? prípadne ako ste spokojný s apple watch ? dakujem
fildinko
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Smart hodinky (Apple Watch alebo?)

Príspevok od používateľa fildinko »

Pokiaľ ťa financie nelimitujú tak do nich určite choď. AW sú každoročne najpredávanejšie hodinky na svete, nie sú tam len tak pre nič za nič.

Napíš čo by si chcel aby také smart hodinky dokázali (meranie krokov, tepu, gps, etc.). Možno ti budeme vedieť poradiť nejaké iné alternatívy.
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Si musis stanovit co od hodiniek chces. Ci chces skor tie smart funkcie alebo sportove funkcie.
Smart: mozes odpisovat, telefonovat, kooperovat s telefonom ale aj samostatne s nimi pracovat. Popritom odmeraju aj kroky a zakladne sportove parametre. Displej ti stale nesvieti. Vydrz je max dva dni.
Sport: mensia prepojenost co sa tyka smart funkcii, vidis len notifikacie, neodpisujes na nich, netelefonujes cez ne. Su presnejsie co sa tyka merania sportovych parametrov - napriklad nonstop meranie frekvencie srdca atd. Displej stale zapnuty. Vydrz baterie az 10dni.

Ak vyzadujes hlavne smart funkcie, tak vtedy jednoznacne apple watch. Ak sportove hodinky tak skor nieco ako garmin atd.
16Pedro
Light Star
Light Star

dakujem vam..ide mi namjä o smart funkcie ..takže pravdepodobne beriem tie apple watch :-)
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

necelý mesiac mám AW4 a musím povedať, že za mňa veľmi dobre (aj keď nemám moc s čím porovnávať, lebo sú to moje prvé smart hodinky)

Mobil počas dňa, hlavne v práci, beriem do rúk o veľa menej, motivuje ma to viac sa hýbať aj cez deň v ateliéri... neľutujem ich kúpu
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Čo by ste odporučili pre priateľku? Nech je to viac zamerané na športové funkcie, nech majú GPS, nejaká základná vode odolnosť, budík. Cena do max. 200€. Máme vyhliadnute Garmin vivoactiv 3, v Nemecku ich majú v striebornej farbe za 180€ a v rosegold, ktorá sa priateľke páči viac sú až za 230€ tuším. Pripadne na aké iné alternatívy pozerať?
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ja mam huawei watch gt a som nadmieru spokojny, vydrz 14 dni pri kazdodennom pouzivani gps a monitore tepu
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pripadne okrem vyssie menovanych pozriet aj Garmin Forerunner 235.
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cinges »

Ak nie apple watch(pouzite apple watch verzia 3 v pohode do 200e), tak by som sa skor zameral na garmin/sunto/fitbit.. tie su samozrejme priamo na sport, garmin ma svoj garmin pay, fitbit svoj pay.. A hlavne maju dobre appky, ktore ti sumarizuju pekne vo videu svoje vykony, nieco ako relieve.
16Pedro
Light Star
Light Star

ahojte.. tak v tom čase ako som zakladal temu som si nakoniec hodinky nekupil pretože som si povedal že ked vymením mobil tak si kupim aj hodinky. Prešiel som z iphonu 7 na 11. A teraz opäť uvažujem nad apple watch 5 alebo samsung galaxy watch 46 mm.. pozeral som aj nejake garminy.. moj rozpočet je max 500 eur... hodinky hlavne chcem kvoli tomu že ked niekde som tak nemusím vyťahovať mobil z vrecka ked mi niekto bude volať pripadne mi dojde nejake upozornenie. O vydrž baterie sa mi nejdená, nakoľko mi nerobí provlem ich nabijať každy den. A sem tam ich využijem keď pôjdem niekde na túru. ďakujem za vaše odpovede a odporúčania. Ďakujem
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Na notifikacie ti stacia aj zakladne hodinky, hoci Garmin za 200 eur alebo kludne aj cina z Aliexpress za 30 eur.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Garminy za 500 su profi sportove. Zbytocnost. Ale budes IN
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

notifikacie mas milion krat lepsie original na apple watch, nez na cokolvek inom + tam vies odpovedat ked potrebujes + dalsie funkcie len skrz to, ze je to proste apple ekosystem..ak niesi sportovec, chod do apple watch, ak mas peniaze navyse, chod do 5, ak chces nieco lacnejsie, tak do 3 generacie, ktore najdes nove za 200e pomaly.. chybu urcite s AW nespravis..
fildinko
King
King

16Pedro napísal:moj rozpočet je max 500 eur... hodinky hlavne chcem kvoli tomu že ked niekde som tak nemusím vyťahovať mobil z vrecka ked mi niekto bude volať pripadne mi dojde nejake upozornenie. O vydrž baterie sa mi nejdená, nakoľko mi nerobí provlem ich nabijať každy den. A sem tam ich využijem keď pôjdem niekde na túru. ďakujem za vaše odpovede a odporúčania. Ďakujem
AW 3 by boli pre teba ako ušité, 200e nový kus. Ja ich mám tiež (nike edícia, kupované v marci tohto roku za 330 :| ). Choď do nich a ak sa ti budú fakt páčiš neskôr môžeš prejsť na 5ky. Aspoň uvidíš nejaký posun, ako keby si šiel rovno do 5.
cinges napísal:notifikacie mas milion krat lepsie original na apple watch, nez na cokolvek inom + tam vies odpovedat ked potrebujes + dalsie funkcie len skrz to, ze je to proste apple ekosystem..ak niesi sportovec, chod do apple watch, ak mas peniaze navyse, chod do 5, ak chces nieco lacnejsie, tak do 3 generacie, ktore najdes nove za 200e pomaly.. chybu urcite s AW nespravis..
Súhlasím. Tie notifikácie ťa však prestanú baviť a začnú ťa otravovať. Strašne ma vytáčala vibrácia na zápästí. Keď som potreboval odpísať tak som odpísal na mobile. A nebál by som sa do ních ísť aj keď si športovec :) .
cinges
King
King
Kontaktovať používateľa:

Porovnanie Heart Rate Apple Watch a hrudny pas
Prílohy
compare.png
fildinko
King
King

Podotýkam dôležitý údaj že sa jednalo o series 3.

via https://medium.com/@badseed/polar-h10-v ... 2709b2ea9a
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Pokial ti nevadi nabijanie ako si spominal a sportovanie neberies prilis vazne, tak chod do tych apple watch (neviem ake tury si mal namysli, ale obavam sa, ze celodennu turu ti asi apple watch nevydrzia). Ktoru generaciu si uz rozhodni ty podla financnych moznosti.
fildinko
King
King

laforez napísal:Pokial ti nevadi nabijanie ako si spominal a sportovanie neberies prilis vazne, tak chod do tych apple watch (neviem ake tury si mal namysli, ale obavam sa, ze celodennu turu ti asi apple watch nevydrzia). Ktoru generaciu si uz rozhodni ty podla financnych moznosti.

Vydržia.
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

Zdravíčko, tuto sféru smart veci nejako nesledujem, ale chcel by som manželke kúpiť na narodky nejaké inteligentne hodinky.
Požiadavky sú jednoduché;

-musia byť elegantné (nemali by byť športové)
-hľadám čo najlepší pomer cena/výkon
-max. výdrž batérie
-cena max 120-130€

ak máte niekto nejakú reálnu skúsenosť s nejakým produktom, ktorý by vyhovoval požiadavkám, tak sem s nápadmi. :D

Ďakujem, za každý tip...
Napísať odpoveď