HDMI bezdrôtovo, resp. prenos obrazu z PC do TV bez kábla.
-
Thommas
Addict
- Kontaktovať používateľa:
HDMI bezdrôtovo, resp. prenos obrazu z PC do TV bez kábla.
Zdravím. Potrebujem poradiť. Riešim prenos obrazu z PC v jednej miestnosti do TV v druhej miestnosti (cca 1m diaľka, ale cez stenu). Vŕtanie kábla na pevno nepripadá do úvahy. Skúsil som Miracast aj Intel WiDi, ale ide to nehorázne trhavo a je problémové aj pripájanie. Existuje niečo ako prenos HDMI signálu bezdrôtovo? Vďaka.
Re: HDMI bezdrôtovo, resp. prenos obrazu z PC do TV bez kábl
existuje, ale cez betonovu stenu len tazko... sam som take nieco hladal, ale kabel je kabel, bezdrovoty prenos bude mat vzdy problem a bude ruseny vecami ako wifi atd...
navyse zariadenia su pomerne drahe a vacsina vyrobcov na to kasle, vela ich uz zaniklo a vela zasa vzniklo, no ziadne taketo zariadenie sa dlho neudrzalo na trhu... na kvalitu a hlavne stabilitu tieneho kabla sa nechyta ziadne z nich... ale ak naozaj nemas moznost kabla skus toto https://www.amazon.com/Nyrius-Transmitt ... B00OABOZYC dokaze to prenasat az 7.1 zvuk a fullHD obraz... avsak ta betonova stena, to moze byt problem (ideal vyskusat....)
taka otazka, preco nemozes vrtat ? ja som to riesil kablom a je to idealne a najevektivnejsie riesenie... ved sa to da navrtat tak, ze to nikto neuvidi
navyse zariadenia su pomerne drahe a vacsina vyrobcov na to kasle, vela ich uz zaniklo a vela zasa vzniklo, no ziadne taketo zariadenie sa dlho neudrzalo na trhu... na kvalitu a hlavne stabilitu tieneho kabla sa nechyta ziadne z nich... ale ak naozaj nemas moznost kabla skus toto https://www.amazon.com/Nyrius-Transmitt ... B00OABOZYC dokaze to prenasat az 7.1 zvuk a fullHD obraz... avsak ta betonova stena, to moze byt problem (ideal vyskusat....)
taka otazka, preco nemozes vrtat ? ja som to riesil kablom a je to idealne a najevektivnejsie riesenie... ved sa to da navrtat tak, ze to nikto neuvidi
chromecast prenasa iba urcite appky a webbrowser... je hodne osekany pokial chce plnohodnotny hdmi obraz vcetne videa atd. idealne pre tych co nemaju smart tv, bo smart ma vsetko co chromecast a tam to konci
-
Thommas
Addict
Je tam cca 20cm sadrokartónová stena, čiže žiaden tvrdý kov. Jedná sa o prenos kompletného obrazu, nie len videá alebo podobné veci. Kábel majiteľ nechce, nehodlá vŕtať diery ani nič podobné. Vyzerá to ale tak, že bude musieť. Vďaka.
Skúšal si screenmirroring? je to súčasť Windows 10, samozrejme to musí podporovať aj TV.
-
peterkozel
Medium Professional
https://www.alza.sk/one-for-all-sv1715-d5441003.htm
ale nemam sajnu ako to funguje, urcite treba este prijimac
- cez powerline by to neslo?
ale nemam sajnu ako to funguje, urcite treba este prijimac
- cez powerline by to neslo?
-
Ryan Giggs
VIP
Hlavne by si mohol napisat co za TV to je.
-
Thommas
Addict
Už to je vyriešené, vďaka. Nakoniec sa potiahol kábel, to je 100% istota fungovania.