Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
Čudujem sa, že to tu ešte nie je. Momentálny top seriál v našich končinách, Most!
Úplná pecka.
https://www.csfd.cz/film/431912-most/prehled/
Úplná pecka.
https://www.csfd.cz/film/431912-most/prehled/
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja odporúčam tento Most - https://www.csfd.cz/film/305322-most/prehled/ 
Ten som videl tiež, ale tuším len dve série. Podľa mňa dosť nadhodnotené.
Vsetky serie su super. Po presyteni trhu americkym krimi je severske zachranca zanra.
Moje osobné odporúčania na seriály - Chicago PD, FBI, Brooklyn Nine-Nine (komédia), S.W.A.T., samozrejme The Punisher (1, 2)
Kto má rád policajné, prípadne vojenské a podobné akcie, v týchto seriáloch ich je neúrekom a nakoľko sa v tom celom tak trochu vyznám, dovolím si povedať, že je tam minimum "fail" prípadov. To myslím tak, že je tam naozaj málo prípadov, kedy je daná situácia (mega presný zásah, nekonečne veľa nábojov v zásobníku apod.) až na neuverenie. Práve preto sa v dnešnej dobe tieto seriály už dajú pozerať, nie ako kedysi, že zásobník obyčajného AK47 nemal 30 nábojov ako v skutočnosti, ale možno tak 330... A že hlavný hrdina (hrdinovia) aj s guľkou v hlave dokázal ešte vystrieľať celý tím nepriateľov (toto sa netýka Punishera
)
Je to už sofistikované, prepracované a konečne blízke realite. Aj keď, povedzme si narovinu, nikde na svete sa prípad vraždy či krádeže obrovských rozmerov nevyrieši za jeden-dva dni, ako je to natočené v seriáloch. To sa im ale dá tolerovať a prepáčiť
Kto má rád policajné, prípadne vojenské a podobné akcie, v týchto seriáloch ich je neúrekom a nakoľko sa v tom celom tak trochu vyznám, dovolím si povedať, že je tam minimum "fail" prípadov. To myslím tak, že je tam naozaj málo prípadov, kedy je daná situácia (mega presný zásah, nekonečne veľa nábojov v zásobníku apod.) až na neuverenie. Práve preto sa v dnešnej dobe tieto seriály už dajú pozerať, nie ako kedysi, že zásobník obyčajného AK47 nemal 30 nábojov ako v skutočnosti, ale možno tak 330... A že hlavný hrdina (hrdinovia) aj s guľkou v hlave dokázal ešte vystrieľať celý tím nepriateľov (toto sa netýka Punishera
Je to už sofistikované, prepracované a konečne blízke realite. Aj keď, povedzme si narovinu, nikde na svete sa prípad vraždy či krádeže obrovských rozmerov nevyrieši za jeden-dva dni, ako je to natočené v seriáloch. To sa im ale dá tolerovať a prepáčiť
No áno, z kriminálnych seriálov mám rád také, kde je celá séria venovaná len jednému prípadu (jednodieľovky nesledujem) a je to čo najviac reálne. V tomto sa mi až tak nepáčil spomínaný Most, pretože ak si dobre pamätám, bolo to prehnané (dokonalé, neuveriteľné vraždy, ich frekvencia = vlastne celý prípad). V tomto je úplná klasika The Wire.
Vyskúšaj 3. sériu True detective. Po pravde sa stále neviem, rozhodnúť či to fakt bola vata alebo to bolo také pomalé zámerne, ako Alzhaimerom postihnutá myseľ hlavného detektíva. Odohráva sa to v 3 časových líniách. 1. je samotné vyšetrovanie po vražde v 70 rokoch, 2. po obnovení vyšetrovania v 80. rokoch a nakoniec v súčasnosti, keď sa k tomu vracia hlavný detektív pri nakrúcaní nejakého seriálu.
Nie je to až tak také dobré ako 1. séria, aj keď ju dosť kopíruje, ale rozhodne je to pozerateľné na rozdiel od 2. série.
Nie je to až tak také dobré ako 1. séria, aj keď ju dosť kopíruje, ale rozhodne je to pozerateľné na rozdiel od 2. série.
-
mirak2
Hardcore addict
tak ani prva seria True Detective netrhala rekordy v tempe. budem trufaly a poviem, ze ani co sa tyka deja to nebolo ziadne terno. mam pocit, ze je to kvalitne vdaka obsadeniu a technickej stranke serialu (proste je to fantasticky natocene).
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
suhlasim s mirakom
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
zacal som kukat : Black Monday kto ma rad film vlk z wall street tak toto sa mu bude isto pacit je tam vela kokainu a vela penazi zatial som na 5 casti a zacal som dnes... pohodicka
potom som stiahol Doom patrol asi to tu niekto uz odporucal a zatial co ja viem dost psycho vec ( ten osol ... ten nacista.... uff ) toto uz taka pohodicka nieje ale mozno niekomu to sadne....
dalsi serial Russian Doll hra tam ta co hrala v orange is new black co bol topka serial !!! len skoda ze uz dlho niesu titulky na dalsie casti
a este dolezite info vcera bola posledna cast serialu shameless a toto je u mna v TOP 5 serialov co som kedy kde videl
( prvy je GoT ...) urcite tu tento serial bol uz xy krat ale takto to mozno precita niekto kto to este nevidel a zacne to kukat 
potom som stiahol Doom patrol asi to tu niekto uz odporucal a zatial co ja viem dost psycho vec ( ten osol ... ten nacista.... uff ) toto uz taka pohodicka nieje ale mozno niekomu to sadne....
dalsi serial Russian Doll hra tam ta co hrala v orange is new black co bol topka serial !!! len skoda ze uz dlho niesu titulky na dalsie casti
a este dolezite info vcera bola posledna cast serialu shameless a toto je u mna v TOP 5 serialov co som kedy kde videl
K 3 som sa ešte nedostal. 1 veľká spokojnosť, dvojka katastrofa, dopozeral som doslova s utrpením.begbeee napísal:Vyskúšaj 3. sériu True detective. Po pravde sa stále neviem, rozhodnúť či to fakt bola vata alebo to bolo také pomalé zámerne, ako Alzhaimerom postihnutá myseľ hlavného detektíva. Odohráva sa to v 3 časových líniách. 1. je samotné vyšetrovanie po vražde v 70 rokoch, 2. po obnovení vyšetrovania v 80. rokoch a nakoniec v súčasnosti, keď sa k tomu vracia hlavný detektív pri nakrúcaní nejakého seriálu.
-
mirak2
Hardcore addict
Americka verzia Shameless este neskoncila uplne. Bude pokracovat 10. seriou na jesen 2019. Je to vyborny serial, dramedy, nazyvam to emotional rollercoaster. Vie byt velmi vtipny, aj velmi depresivny. Posledne 2 serie boli ale hodne slabe. Serial vznikol ako americky remake britskeho serialu Shameless v podobnom duchu, britska verzia ma avsak az tak nebavila.
TIez sa mi 3. seria True Detective mozno pacila viac ako 1. Ta prva ma moc nechytila a trochu moc je prehypovana.
Co sa tyka pripadov na celu seriu tak The missing obe seie, alebo teraz zacalo Baptiste co je pokracovanie.
Shetland tiez, ale to je take pomalsie.
Endeavour je tiez super, ale to je len kazda cast nova vrazda.
Co sa tyka pripadov na celu seriu tak The missing obe seie, alebo teraz zacalo Baptiste co je pokracovanie.
Shetland tiez, ale to je take pomalsie.
Endeavour je tiez super, ale to je len kazda cast nova vrazda.
Ja som práve dopozeral The Order - za mňa 6/10
Novinka na Netflixe. Dej mi príde, že má isté medzery síce by to mohlo byť o trošku lepšie ale nebolo to zlé a pozrel som to celé na posedenie. Druhá séria ak bude tak budem rád.
Novinka na Netflixe. Dej mi príde, že má isté medzery síce by to mohlo byť o trošku lepšie ale nebolo to zlé a pozrel som to celé na posedenie. Druhá séria ak bude tak budem rád.
V Moste to boli seriove vrazdy. Stacilo pozerat s porozumenim.
videl som prvu seriu, druhu nie, mam ju pozerat kvoli nejakej dejovej suslednosti ci rovno skocit na tretiu?hughito napísal: K 3 som sa ešte nedostal. 1 veľká spokojnosť, dvojka katastrofa, dopozeral som doslova s utrpením.
Nie. Zbytočné. každá séria je uzavretý prípad s vlastným nenadväzujúcim obsadením. Nejdem zovšeobecňovať, ale drvivá väčšina ľudí v mojom okolí druhú sériu buď vzdala alebo pretrpela. Trojka sa určite dá dopozerať. Ale áno, je to skôr forma ako obsah.aacid napísal: videl som prvu seriu, druhu nie, mam ju pozerat kvoli nejakej dejovej suslednosti ci rovno skocit na tretiu?
Z tretej som si pozrel asi 2 alebo 3 časti na začiatku ale až tak sa to celé spomalilo, že som to vzdal, išlo to neskutočne pomaly, potom som si pozrel poslednú časť. Toto ale aj iné súčasné seriály už sú dosť nudné, celé sa to zbytočne naťahuje, medzi prvou a poslednou časťou sa celkovo nič nedeje.begbeee napísal:Nie je to až tak také dobré ako 1. séria, aj keď ju dosť kopíruje, ale rozhodne je to pozerateľné na rozdiel od 2. série.
//autoeditácia príspevku (17 Mar 2019, 20:45)
Možno niekto si pozrel prvú sériu American Gods pred asi dvoma rokmi, teraz už je pokračovanie, zatiaľ 2 časti.
Nie je to ani horšie ani lepšie ako to bolo v prvej sérii, ide to ďalej.
Nemám čo dodať. Absolútna megapecka.
Aj pre ľudí čo vyslovene nemajú radi Anime? Snažil som sa začať niekoľko brutálne chválených anime seriálov, ale prišlo mi to neskutočne hlúpe (iba môj subjektívny názor).