Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Re: Slobodný vysielač a iné alternatívne média
Á, už hviezdu neonacistov a altright a rôznych konzierv, odborníka na všetko, zdieľa aj náš wannabekapitalista.
-
tehla
pekne video, akurat mi prislo vtipne, ze pri monologu vo vlaku o tom, ako si Poliaci stale zachovavaju slobodu, svojbytnost, a etnicky charakter je dlhy zaber na autora s poharom Starbucks (sam si obcas dam kavu Starbucks, ale v tomto type videa si to mohli odpustit - tak je to american asi) - co je jednym zo symbolov prave tej konzumnej kolektivizacie, ked sa nenavstevuju miestne typicke kaviarnicky, ale "bussiness kaviarne zahranicnemo kapitalu s celosvetovym marketingom"Solo_Kamen napísal:Dokumentárny film o poľskom odpore proti kolektivistickej tyranii.
-
Solo_Kamen
King
Tak treba prispieť viac na dokument aby bol úplne bez reklám 
Zem a Vek zase hlbšie v bahne, ak sa to teda ešte dá.
Priestor dostalo mladé ĽSNS dievča, známe z videa, ktoré popri boji proti multi kulti neomarxistickej proutečeneckej agende stíhať spovedať aj neonacistu Ďuricu.
https://zemavek.sk/video-vlastenecky-sp ... sm-8jfSRbg
Priestor dostalo mladé ĽSNS dievča, známe z videa, ktoré popri boji proti multi kulti neomarxistickej proutečeneckej agende stíhať spovedať aj neonacistu Ďuricu.
https://zemavek.sk/video-vlastenecky-sp ... sm-8jfSRbg
bludweb, na ktory tu odkazuje cim dalej tym viac ludi, mal 24 hodin zverejneny na svojom webe tuto ocividnu hlupost. nehovoriac o tom, ze ten pisalek je prepojeny aj na vsetky Vysavece a cele dalsie bludwebne spektrum.
neviem ci som to sem uz daval, ale raz som hlavne spravy upozornil oficialnou cestou na ocividny blud ktory zdielaju, nakoniec ho aj zmazali, ale predchadzala tomu celkom komicka konverzacia so Sopkom, ktory ma so vsetkou vaznostou ziadal o radu ako postupovat v pripade ze zdielali blbost, tak aby zaroven nenahnevali svojich citatelov (citaj: tak aby nevyzerali uplne ako dementi ktorymi naozaj su, ale iba trochu, aby im to boli ich ovecky schopne tolerovat)
zanonymizuj sa a hod na zomri alebo z toho sprav blog
o intelektualnej urovni svojich citatelov pochybuje aj sam seferaktor
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
A toto sposobuju alternativne media a alternativna pravda (komentar sa taky epidemie v Clark County)
Rostas v článkoch o Čaputovej na svojom Zem a Vek webe upravuje fotky Čaputovej tak, aby vyzerala ako židovka. A niekto tento nacistický odpad berie ako seriózne periodikum.
To fakt? Hlbšie sa snáď už ani nedá ísť.
Ako znalci prišli na to, že takto vyzerá (len) židovský nos? 
Kreativec reklamky nevie, ze pouziva fotomontaz
Súd s ním ešte len bude, že? Ďalšia munícia pre prokurátora.
Ten časopis nečítam, ale príde mi vtipné ako pohotovo poniektorí, vrátane mainstreamu, viete identifikovať "židovský nos". 
Vedia, niektoré veci sú zjavné pre človeka, ktorý ich kvôli boju o ideológiu slepo neprehliada, ba dokonca v tvojom prípade odmieta vidieť (resp. možno aj vidí, ale z princípu sa tvári, že nie). Žumpa a žumpa. Ja sa len divím, že im to vôbec za to stálo, dávať tam upravenú fotku. Ich čitatelia majú dávno dopredu premyslené, koho idú voliť a prečo a nemyslím, že ich musia ešte presviedčať nejakými ďalšími bludmi a fotomontážou. Naopak, žiadneho súdneho človeka by to proti Čaputovej nekonvertovalo. Viem, že podprahové informácie sú vec, ale zdá sa mi to aj tak nesmierne pritiahnuté za vlasy, aby zrovna takýto krok jej vzal čo len jedného voliča. Nuž ale aspoň vidno, že ľudia zodpovední za tie drísty si nevedia zrátať ani 2 plus 2 
Práve naskočili reálne výsledky cca.20% voličov. Daňo má 14% a Harabin 2%.
Toto bude ešte zaujímavá noc.
? Buď nejaký metasarkazmus alebo si nafetovaný?
Tiež som na to čumel, že čo to...ale nevymyslel som si to. Pravdepodobne chyba ľudského faktora v Markíze. Po chviľke tú grafiku stiahli a ďalších 30 minút ukazovali zase len ten ich prieskum.
Aj tak som v zlej téme. Poprosím premazať.
Aj tak som v zlej téme. Poprosím premazať.