.. klamem?? Bavíme sa o osobných subjektívnych odhadoch. Usudzujem na základe toho, že od prieskumov verejnej mienky pribudla rada debát, kde sa zúčastnili všetci kandidáti. Dovtedy panoval dosť výrazný nepomer a mediálne pretláčanie istých kandidátov a kandidátky.wladas napísal:hughito - usudzujes podla? nie ze by som tvrdil ze klames, len som zvedavy
No a pokiaľ ide o debaty, Čaputovej nie je čo výrazne vytknúť, ale inak mi jej výkony prišli nevýrazné, nedominovala v diskusiách, ľuďom, ktorí ich sledovali, nemala prečo extra utkvieť v pamäti. Skrátka si myslím, že ostatní kandidáti dokázali viac mobilizovať voličov, ale samozrejme, Čaputová má a bude mať aj tak značnú podporu. Ale určite nie žiadnych 50%.
Ešte by som dodal, že ani jej fanboys nemohli nepostrehnúť, ako sa snažila postupne vyvliecť z hodnotových tém, bolo to evidentné. Byť takým ephramkom, tak mi to vadí. Jemu to však zrejme moc vadiť nebude, obľubuje nekriticky obhajovať aktuálnych hrdinov a hrdinky. Ale tento aspekt možno nájsť u takmer všetkých, čiže to je len logický dôsledok politického systému - teda až na Daňa, ten sa nechal obmedziť len tým, že si roxor nechal vzadu v šatni a nezval ho do štúdia.