ja som nepoucitelny. chcel som blahu ignorovat, ale bol som prilis zvedavy, tak som musel pozriet na co sa prisiel. najprv trapnucka demagogia o tom ako pracu nenapisala(samozrejme info, ze to bolo za experimentalneho obdobia, kedy sa diplomovky nepisali uz nepovie), tak pozrie nejake brozury a porovnava ich so svojou akademickou cinnostou. samozrejme pozabudne na tie hrubsie prace, ale to je jedno, lebo v prvom rade pisat tieto veci nie je jej primarna cinnost, na rozdiel od mastniaka. taktiez nespomina kolko za tuto akoze cinnost dostala. ten chlap fakt preraza svoj dno kazdym dnom. je mi ale jasne, ze vie na koho mieri, trocha sa ale cudujem, ze mu to zeries aj ty. inac len sa mi to zda alebo intonacne zacal napodobnovat tu gymnazistku z kulturblogu? asi zistil, ze na svojich fandov treba pomaly-AA- napísal:VIDEO: Neuveríte, kto ešte financuje Čaputovú. Odpovie vám Ľuboš Blaha
https://davdva.sk/video-neuverite-kto-e ... bos-blaha/
Prezidentské voľby 2019
Re: Prezidentské voľby 2019
Ale "nedostatky" (v uvodzovkách pretože "nedostatky" je veľmi jemné slovo na označenie podvodu) v akademickej oblasti mu nevadia u predsedu parlamentu alebo keď Fico nespĺňal povinnú prax 15 rokov na ÚS a aj tých jeho úbohých 13,5 roka naškrabal tak, že externe učil 1 predmet na nejakej skorumpovanej univerzite.
K Blahovi aj Harabinovi a im podobným ľuďom môžem len toľko. Majú šťastie, že Slovensko nie je právny štát. Inak by už obaja dávno sedeli v Leopoldove. Špeciálne ten podľa ktorého mali doviesť na Slovensko už pred rokom 11000 černochov a dávať každému 800€ mesačne, za to že tu budú znásilňovať a islamizovať tradičnu slovenskú rodinu. A doteraz tým straší ľudí.
K Blahovi aj Harabinovi a im podobným ľuďom môžem len toľko. Majú šťastie, že Slovensko nie je právny štát. Inak by už obaja dávno sedeli v Leopoldove. Špeciálne ten podľa ktorého mali doviesť na Slovensko už pred rokom 11000 černochov a dávať každému 800€ mesačne, za to že tu budú znásilňovať a islamizovať tradičnu slovenskú rodinu. A doteraz tým straší ľudí.
§ 361
(1) Kto úmyselne spôsobí nebezpečenstvo vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva nejakého miesta tým, že rozširuje poplašnú správu, ktorá je nepravdivá, alebo sa dopustí iného obdobného konania spôsobilého vyvolať také nebezpečenstvo, potrestá sa odňatím slobody až na dva roky.
(2) Kto správu alebo iné obdobné konanie uvedené v odseku 1, hoci vie, že sú nepravdivé a môžu vyvolať opatrenie vedúce k nebezpečenstvu vážneho znepokojenia aspoň časti obyvateľstva nejakého miesta, oznámi právnickej osobe alebo Policajnému zboru alebo inému štátnemu orgánu alebo hromadnému informačnému prostriedku, potrestá sa odňatím slobody na jeden rok až päť rokov.
(3) Odňatím slobody na tri roky až osem rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 2
a) a už bol za taký čin odsúdený, alebo
b) a spôsobí ním vážnu poruchu v hospodárskej prevádzke alebo hospodárskej činnosti právnickej osobe alebo v činnosti štátneho orgánu alebo iný obzvlášť závažný následok.
-
awtt
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Blaha je mentalne zaostaly jedinec.-AA- napísal:VIDEO: Neuveríte, kto ešte financuje Čaputovú. Odpovie vám Ľuboš Blaha
Musi to ale v nom riadne vriet momentalne, co ma velmi tesi
-
tehla
Fanusici telenoviel a lestici bambusov - blahov ton, blahove vlasy, blahovy posluchaci, blaha je zaostaly ... ignorujete fakt, ze Caputova je absolutne nekompetentna osoba na urad prezidenta bez skusenosti, bez toho, aby nieco dokazala, s nejakymi brozurkami, presunom skladky, pofidernou cinnostou a financovanim, za ktorou stoji cela ta (vieme aka) banda,kt. ju podporuje napr. Schwarzenberg
Inak dost blbe, Blaha sa vyjadril, ze kasle na Sorosa - to by nemal, v cim dalej tym viac krajinach sa o nom hovori natvrdo ako o zlocincovi - nielen pre jeho financne spekulacie a podvody, ale aj podvratnu cinnost a v x krajinach je zakazany. Nechapem preco s tym vlada nic nerobi - na Slovensku ma eldorado a jeho "aktivistku" este ide zmanipulovane stado volit za prezidentku. Volenim "liberalov" a agentov agresivnej politiky USA sa Slovensko priblizuje k 3. svetovej vojne ....
Inak dost blbe, Blaha sa vyjadril, ze kasle na Sorosa - to by nemal, v cim dalej tym viac krajinach sa o nom hovori natvrdo ako o zlocincovi - nielen pre jeho financne spekulacie a podvody, ale aj podvratnu cinnost a v x krajinach je zakazany. Nechapem preco s tym vlada nic nerobi - na Slovensku ma eldorado a jeho "aktivistku" este ide zmanipulovane stado volit za prezidentku. Volenim "liberalov" a agentov agresivnej politiky USA sa Slovensko priblizuje k 3. svetovej vojne ....
Chmelár: Veľvyslanec USA komunikuje koordinovane s proamerickými think-tankmi a Lajčákovým rezortom zahraničia
Dodáva, že tak ako predpokladal, nasledujúce týždne a mesiace budú kľúčové pre udržanie slobody, nezávislosti a mieru v našej vlasti. “Budúci prezident môže v tomto spore zohrať buď rozhodujúcu úlohu alebo bude zbabelo mlčať a prehliadať politickú korupciu. Pre mňa je to výzva, že mierové hnutie na Slovensku musí nadobudnúť oveľa organizovanejšiu podobu, pretože protivník je neobyčajne silný, tlak bude silnieť a mocenské záujmy sú v tejto otázke také veľké, že to presahuje predstavivosť väčšiny ľudí. Týmto plánom sa musíme jednoducho vzoprieť všetkou ľudskou, morálnou a právnou silou. Inak stratíme všetko, po čom sme v roku 1989 túžili,” uviedol Chmelár.
https://www.hlavnespravy.sk/chmelar-vel ... ia/1702159
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
To hovori clovek, co chce do politiky byvalich trestnacov, SBS-karov (nic proti SBS-karom) a ludi co nezvladaju ani zaklady gramatiky... Pozri sa najskor do vlastnych radov.tehla napísal:Fanusici telenoviel a lestici bambusov - blahov ton, blahove vlasy, blahovy posluchaci, blaha je zaostaly ... ignorujete fakt, ze Caputova je absolutne nekompetentna osoba na urad prezidenta bez skusenosti, bez toho, aby nieco dokazala, s nejakymi brozurkami, presunom skladky, pofidernou cinnostou a financovanim, za ktorou stoji cela ta (vieme aka) banda,kt. ju podporuje napr. Schwarzenberg
Šorošove nadácie nijako netaja, že podporujú ľavicovo-liberálnych politikov a aktivistov, čo aktívne presadzujú ich témy. Neviem čo prekvapivé je na tom, že Čaputová dostala nejaké peniaze od Šorošovej nadácie?-AA- napísal:VIDEO: Neuveríte, kto ešte financuje Čaputovú. Odpovie vám Ľuboš Blaha
A Blaha by mal rady rozdávať svojim ideologickým kamarátom vo Venezueli, tam by na neho čakala veľká kariéra ako Madurova ľavá ruka.
A s tou nekompetentnosťou - tie "rozsiahle" úlohy a kompetencie, čo má prezident za 2 dni aj opicu zaučíš robiť prezidenta.
ani druhe kolo nebolo a kotleby a hlupoludia uz maju dalsiu skupinu
Ku kompetencii: na to teraz budú SMERáci tlačiť, pretože úplne objektívne, pokiaľ ide o skúsenosti a vôbec samotné technické zručnosti v zmysle funkcie ako takej, tak Šefčovič má evidentne navrch. Z tohto hľadiska by išlo zrejme o úplne najlepšieho prezidenta akého sme mali. Samozrejme, tento aspekt sám o sebe zďaleka nerozhoduje.
K Blahovi: klasická demagógia. Súhlasím akurát s tým, že ten obraz Čaputovej môže byť mierne nafúknutý (veď z toho si robia srandu aj na Zomri, viď. "Pezinská skládka a iné* = iné: Pezinská skládka), ale ako je to demagogická interpretácia a samo o sebe to nie je nič diskvalifikujúce.
K Blahovi: klasická demagógia. Súhlasím akurát s tým, že ten obraz Čaputovej môže byť mierne nafúknutý (veď z toho si robia srandu aj na Zomri, viď. "Pezinská skládka a iné* = iné: Pezinská skládka), ale ako je to demagogická interpretácia a samo o sebe to nie je nič diskvalifikujúce.
Pravda, nechal som sa uniest, ale ak opomenieme tie ad hominem utoky z mojej strany, tak som napisal tak ako to je. Inac ano je neskusena, ale vzhladom na skor reprezentacnu ulohu prezidenta mi to neprekaza. Ale ako vravi hugo, v tomto aspekte je urcite sefcovic vhodnejsi.tehla napísal:Fanusici telenoviel a lestici bambusov - blahov ton, blahove vlasy, blahovy posluchaci, blaha je zaostaly ...
Smeráci keby mali trochu rozumu tak by kandidovali niekoho, kto nemá nič spoločné so Smerom ale je im názorovo blízky. Šefčovič je jasný smerák, tým je Ficova bábka a je totálne diskvalifikovaný, proti nemu by vyhralo aj to slávne vrece zemiakov, lebo Fico a Smer. Asi získa viac ako v prvom kole ale že väčšinu nezíska to je úplne isté.
Hej, štýl rozprávanie ako s 5 ročným deckom. Mna by to urážalo kebyže sa so mnou niekto rozpráva ako s retardom. Blaha však asi pozná svoju cieľovú skupinu na ktorú sa hlavne v poslednej dobe zameriava. Je to ale dosť škoda, akademická činnosť hlavne v sociálnych vedách je na slovensku dlhodobo stigmatizovaná a tento génius tomu teda veľmi napomáha.M142 napísal: ja som nepoucitelny. chcel som blahu ignorovat, ale bol som prilis zvedavy, tak som musel pozriet na co sa prisiel. najprv trapnucka demagogia o tom ako pracu nenapisala(samozrejme info, ze to bolo za experimentalneho obdobia, kedy sa diplomovky nepisali uz nepovie), tak pozrie nejake brozury a porovnava ich so svojou akademickou cinnostou. samozrejme pozabudne na tie hrubsie prace, ale to je jedno, lebo v prvom rade pisat tieto veci nie je jej primarna cinnost, na rozdiel od mastniaka. taktiez nespomina kolko za tuto akoze cinnost dostala. ten chlap fakt preraza svoj dno kazdym dnom. je mi ale jasne, ze vie na koho mieri, trocha sa ale cudujem, ze mu to zeries aj ty. inac len sa mi to zda alebo intonacne zacal napodobnovat tu gymnazistku z kulturblogu? asi zistil, ze na svojich fandov treba pomaly
Tehla, ty si to absolútne nepochopil. Že Čaputová nikdy nemala politickú funkciu nie je jej nevýhoda, ale naopak to je jej obrovská výhoda! Za všetky kauzy uvediem typický príklad, napr. František Imrecze, ktorý ako šef finančnej správy spôsobil škodu Slovensku a Európskemu spoločensku viac ako 900 miliónov eur (za pravdepodobne úmyselné nepreclievanie dovaru z Číny). Preto v septembri 2018 odstúpil. Slovensko čelí konaniu a je isté, že niekoľko stoviek miliónov budeme musieť zaplatiť EÚ ako pokutu. Ide len o to, aká veľká suma to bude. A SMER už rozmýšla, že toho istého Františka Imreczeho nominuje na ministra financii SR???
A práve pre toto ľudia volia Čaputovú. Je to šikovná právnička, ktorá síce nikdy nebola v politickej funkcii a na Slovensku to je jednoznačne výhoda. Ale naopak už má bohaté skúsenosti s ľudmi, ktorí zneužívajú štátnu moc, pretože proti takýmto ľuďom bojuje celú jej kariéru.
A práve pre toto ľudia volia Čaputovú. Je to šikovná právnička, ktorá síce nikdy nebola v politickej funkcii a na Slovensku to je jednoznačne výhoda. Ale naopak už má bohaté skúsenosti s ľudmi, ktorí zneužívajú štátnu moc, pretože proti takýmto ľuďom bojuje celú jej kariéru.
Pokiaľ "byť diplomat" v preklade znamená, klamať len sa tak práši, tak áno, potom je Šefčovič úžasný diplomat. Ale za tie jeho akože naozaj diplomatické skúsenosti by som ruku do ohňa nedal. Sa pozri ako sa správa jeho žena. Sedlaňa s malomeštianskym myslením, ale s "guči" kabelkou za 15.000€. Ešte ani kampaň nezačala a už o sebe hovorila, ako o prvej dáme. Od manželky "TOP" diplomata, podpredsedu EK, by som čakal absolútne iné vystupovanie v spoločnosti. A podľa mňa je úplne jedno, aký úžasný diplomat si, keď na pracovne stretnutia ťaháš so sebou takú osobu. Horšie už môže byť len to, ak by si si na pracovné stretnutia s TOP politikmi ťahal mafiánsku prostitútku, ako Fico Troškovú.hughito napísal:na to teraz budú SMERáci tlačiť, pretože úplne objektívne, pokiaľ ide o skúsenosti a vôbec samotné technické zručnosti v zmysle funkcie ako takej, tak Šefčovič má evidentne navrch. Z tohto hľadiska by išlo zrejme o úplne najlepšieho prezidenta akého sme mali.
toto som si aj ja myslel, ale tie jeho nedavne vyhlasenia o migrantoch mi trochu upravili nazor. myslim, ze takychto "diplomatov", co doma hovoria jedno a v bruseli druhe tu fakt nepotrebujeme.na to teraz budú SMERáci tlačiť, pretože úplne objektívne, pokiaľ ide o skúsenosti a vôbec samotné technické zručnosti v zmysle funkcie ako takej, tak Šefčovič má evidentne navrch. Z tohto hľadiska by išlo zrejme o úplne najlepšieho prezidenta akého sme mali.
Jej šikovnosť, skúsenosti a kariéra sú skôr predstavy fanúšikov, ako realita.
Fico to nevydržal a dnes poobede má mať tlačovku. Výborne. Dúfam, že dá Šefčovičovi jeho povestný volebný bozk smrti. 
[konspiracia]požiadal ho o to sam Sefcovic, nechce sa ďalej strapnovat pred komisiou[/konspiracia]
Ale vám nedošlo, že celé čo teraz robí, je úplne umelé a nalinajkované z centrály SMERu? Akože sedí to s tým, že je úradník byrokrat a nie klasický politik, čiže v podstate sa riadi niečím a obsah nevytvára.eMPiko napísal: toto som si aj ja myslel, ale tie jeho nedavne vyhlasenia o migrantoch mi trochu upravili nazor. myslim, ze takychto "diplomatov", co doma hovoria jedno a v bruseli druhe tu fakt nepotrebujeme.
ephramko: Keď už aj Tódová brzdila Matoviča, aby radšej nekomental správanie Šefčovičovej manželky... odporúčam pozrieť. Ty si ale typický Zomri/Matovič produkt pokiaľ ide o hodnotenie týchto aspektov, tieto prízemné analýzy jasne preberáš z týchto kruhov.
A to je kvalifikacia na prezidenta ze si necha stranou, ktora je 100x prepojena s rozlicnymi zlocincami, rozbijat svoje medzinarodne renome? Prezident by mal vediet postavit sa za svoje nazory, prezentovat nejake hodnoty. Toto je ale spravanie podrztasky, co si necha od Fica srat na hlavu.
A načo mi to píšeš? Ja ho obhajujem? Mne je na smiech a od začiatku som ho tu kritizoval. To, že napíšem, že má naozaj viac technických zručností v sfére medzinárodnej politiky atď. je len konštatovanie faktu.