kali520 napísal:faktom je, že nemáš žiaden dôkaz o podplacani šefa SIS Vadalom v dobe keď tam pôsobil Forisch...
tak kedy tam niekto, kto o sebe tvrdi, ze je ex-SIS Forisch posobil? ale chvalim posun ku tomu, ze Vadala mohol podplacat Valka.
kali520 napísal:Jasne nemam a to hlavne preto, že ja ani Forisch sme to netvrdili...
tvoj padawan ho ale cituje a tvrdi, ze su vrahovia. najnovsie za vraha oznacil aj Nicholsona.
kali520 napísal:nemáš žiaden dôkaz o podplacani šefa SIS Vadalom v dobe keď tam pôsobil Forisch
kali520 napísal:Ja mam dokazovať tvoje fabulacie a konštrukcie?
tak je ex-SIS, ci nie je?
kali520 napísal:Odpoveď je v relacii...
toto mi pripomina marxistu, ktory ludi nuti kupovat si a citat jeho knizky. dobre vies, ze ziadnym fasistom nedam peniaze, takze tu relaciu pozerat nebudem. a aj keby nebola monetizovana, tak na jej zaklade sa mi budu podobne kraviny zobrazovat v odporucanych videach na YT... takze tymto trollujes len ty sam.
\\M4jk1:-), ak su vrahovia Nicholson, Lipsic a Kiska ako je mozne, ze osoba ktorej si robil promo pred prvym kolom prezidentskej volby napisala, ze skutok vrazdy sa nemohol stat, lebo on nevidel telo? snad nechces tvrdit, ze by lovec pravdy Martin Daňo klamal o tak zavaznom cine akym je vrazda.