Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
Bolo to také aké som to čakal, že bude. Bolo jasné, že minimálne prvá časť bude o príchode a to aj tak bolo. A z ukážky z druhej časti to vyzerá, že aj druhá časť bude podobná. Trochu viacej akcie by tam nezaškodilo ale bolo to aj tak zaujímavé.
Keď boli na konci v tom hrade, že musia rýchlo späť aby ich upozornili to mne pripadalo otázne, že načo, veď Bran vraj vidí všetko tak určite presne vie kde je armáda mŕtvych, nie?
Keď boli na konci v tom hrade, že musia rýchlo späť aby ich upozornili to mne pripadalo otázne, že načo, veď Bran vraj vidí všetko tak určite presne vie kde je armáda mŕtvych, nie?
Taký priemernejší diel, hádam sa to viac rozbehne, predsa len, posledná séria. Nie je na čo čakať.
ja som tiez uplne spokojny, Euron super, dufam ze sa na nu vyserie v tom najnevhodnejsom momente. a ten koniec, tesim na Jamieho na severe.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co ja viem..ubehlo to ale dokopy sa nic nestalo, nudna a zbytocna cast trosku. okrem odhalenia pravdy o Dany a Jonovi fakt nic
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2019, 6:32)
co ja viem..ubehlo to ale dokopy sa nic nestalo, nudna a zbytocna cast trosku. okrem odhalenia pravdy o Dany a Jonovi fakt nic
//autoeditácia príspevku (16 Apr 2019, 6:32)
Veď každý seriál je tak, väčšinou sa nič nestane, na koniec dajú niečo zaujímavé aby si čakal na ďalšiu časť, možno bude jeden diel s brutálnymi bojmi s armádou mŕtvych a potom jeden kde budú boje o železný trón a ďalšie 4 len také ľahšie ako toto ale možno nás prekvapia a po dvoch slabších prídu 4 diely kde budú samé boje ale to nejako nepredpokladám. 
Myslim ze som to uz pisal raz ale ja som asi ten divny lebo ja prave povazujem "same boje" za nudne. To je to co nikam neposuva dej, ked je 20 minut zaberov na to ako sa biju... Akoze je to pekne a stoji to vela penazi, ale mna zaujima ako to dopadne viac.
aacid - nie divny, tiez to vnimam rovnako. Za mna super diel az som dychat zabudal.
-
guess.whoo
Redeemer
vsak to zaujima kazdeho, ale posun v deji za tych odvysielanych 50 minut bol minimalny
Ja to porovnavam s filmom, ak jedna seria zodpoveda jednemu filmu, tak sme prave videli prvych 15 minut filmu...
Dávam do pozornosti slovenský podcast, kde sa rozprávajú o každej novej časti.
https://kultura.sme.sk/c/22099640/zhrnu ... serie.html
Čo sa týka dielu tak bolo to z časti epické a z časti zrýchlené. Zároveň sa nedá do nekonečna hrotiť zápletka, pokiaľ nepríde katarzia (nemyslím tú speváčku) tak to upadne v únavnú nudu.
A presne to sa deje... To ako Theon zachránil na lodi svoju segru je skratkovité ešte aj na Hornú Dolnú. Na druhej strane netreba sa čudovať, že let s drakmi, cmuki cmuki, či odhalenie pravdy bolo epické (to je tá katarzia
)
Mne osobne sa najviac páčil moment Jamie vs Bran, to sú momenty ktoré úplne žeriem. Pre mňa top postavy Jamie, Tyrion a Hound, kvoli charakterovému oblúku, ktorý prekonali.
https://kultura.sme.sk/c/22099640/zhrnu ... serie.html
Čo sa týka dielu tak bolo to z časti epické a z časti zrýchlené. Zároveň sa nedá do nekonečna hrotiť zápletka, pokiaľ nepríde katarzia (nemyslím tú speváčku) tak to upadne v únavnú nudu.
A presne to sa deje... To ako Theon zachránil na lodi svoju segru je skratkovité ešte aj na Hornú Dolnú. Na druhej strane netreba sa čudovať, že let s drakmi, cmuki cmuki, či odhalenie pravdy bolo epické (to je tá katarzia
Mne osobne sa najviac páčil moment Jamie vs Bran, to sú momenty ktoré úplne žeriem. Pre mňa top postavy Jamie, Tyrion a Hound, kvoli charakterovému oblúku, ktorý prekonali.
Mňa práve let s drakmi a celá tá scéna nebavil, lebo som od začiatku vedel o čom to bude. Pre mňa stratených 5 či koľko minút. A tie rádoby vtipné momenty... nepamätám si, či to bývalo aj voľakedy, alebo to pridali až teraz po vzore tých halyvúdskych marvelovie či jak sa tomu nadáva. To by som pokojne oželel.
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2019, 22:08)
Ty voe, Game of talking v plnej paráde.
Ale aspoň istota, že 3 bude mať aj akciu.
//autoeditácia príspevku (22 Apr 2019, 22:08)
Ty voe, Game of talking v plnej paráde.
-
skjerp-deg
Medium Star
Praveze urobili pekny setup aby nam pripomenuli preco tie postavy mame tak radi pred tym nez zbeleju. Pre niekoho mozno cringe, ale za mna jeden z najlepsich dielov GoT
Ta akcia bude v dalsom dieli o to lepsia
Ta akcia bude v dalsom dieli o to lepsia
podla mna celkom slabota, viem, ze to museli spravit, ale ten scenar bol priserny. v nasledujucich dieloch urcite vela postav postupne "odide", takze sa s nimi bolo treba rozlucit, ale mam pocit, ze to mohli spravit ovela lepsie. namiesto toho aby som s nostalgiou pozeral na stare zname postavy, s ktorymi sme toho tolko prezili a vychutnaval si dialogy som sa nudil.
Ako popravde, na rozdiel od iných cítim, že odkedy sa ide mimo knihy, tak kvalita seriálu išla dole.
Je to uponáhlané, skratkovité, scenár poslabší, nastupujú nelogickosti... akože stále si to drží kvalitu, ale proste je to cítiť, že už to nie je také vyhraté.
Musim s vami suhlasiat. Slabota. Prekvapuje ma ze na imdb ma druha cast lepsie hodnotenie.
-
guess.whoo
Redeemer
za mna bola tiez druha lepsia..mozno to vnimam preto tak, lebo som od prvej cakal nejaky wau efekt, ktory neprisiel a tym padom som od druhej casti necakal nic 
mne sa pacila atmosfera tesne pred bojom. kazdy robil to co na neho sedelo, niekto sa opijal, niekto tr*kal a niekto sa strachoval. jedine co sa mi nepacilo ze jon sa rozhodol pre pokec s dany prave vtedy kedy sa rozhodol, bud jej to mal povedat hned alebo si to nechat na neskor.
ale aj pokec dany so sansou naznacuje ze to este bude sranda po "velkej bitke"...
ale aj pokec dany so sansou naznacuje ze to este bude sranda po "velkej bitke"...
-
Grim
Darca
jj, na Aryu to tr*kanie úplne sedí.
Mňa pobavili trendy vyhľadávania po druhom diely. 
Inak za mňa, pozerá sa mi to v pohode, baví ma to veľmi, ale naozaj to šlo kvalitatívne strašne dole, resp. do mainstreamu. A to odľahčenie v podobe vtipov bolo už fakt trochu moc. Tiež mi to veľmi pripomenulo Marvelovky.
Inak za mňa, pozerá sa mi to v pohode, baví ma to veľmi, ale naozaj to šlo kvalitatívne strašne dole, resp. do mainstreamu. A to odľahčenie v podobe vtipov bolo už fakt trochu moc. Tiež mi to veľmi pripomenulo Marvelovky.
- Prílohy
-
- 57591573_629006490877314_8561275550839078912_n.png (39.52 KiB) 1244 zobrazení
Vidis presne toto iste som si chcel tiez vyhladat len som na to zabudol