Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Arctic - dobry priklad toho, ako zo zaujimaveho nametu urobit ko*ot
totalna nuda, velmi som sa tesil na Madsa Mikelsena, ale dostal som slaby odvar, v podstate to hra celkom dobre, a on za to nemoze, zlyvaha scenar a rezia, kamera je fajn aj jeho herecky vykon je fajn
prvy sok pride na zaciatku ked sa ocitate uprostred situacie a nic nevysvetluje ako ste sa tam dostali, druhy sok pride ked po hodine pozerania zistite ze sa totalne nudite a navyse zistite, ze neubehla hodina ale iba 30 minut, treti sok pride vtedy, ked zistite ze ste prave boli svedkami toho najhorsieho konca filmu aky kedy bol natoceny a obaja s priatelkou na seba pozriete a poviete si wtf, to je fakt koniec? a zacnete sa smiat a pozerate cele zaverecne titulky ci to bol naozaj koniec, posledny sok pride, ked zistite ze to koniec naozaj bol
navyse sa hlavna postava v niektorych krizovych situaciach sprava hlupo a nepremysla, boli asi 3 momenty kedy sme s priatelkou kricali do televizora ze je hlupy a ma to robit inak[emoji3]
4/10 za kameru, prostredie a scenu s medvedom
totalna nuda, velmi som sa tesil na Madsa Mikelsena, ale dostal som slaby odvar, v podstate to hra celkom dobre, a on za to nemoze, zlyvaha scenar a rezia, kamera je fajn aj jeho herecky vykon je fajn
prvy sok pride na zaciatku ked sa ocitate uprostred situacie a nic nevysvetluje ako ste sa tam dostali, druhy sok pride ked po hodine pozerania zistite ze sa totalne nudite a navyse zistite, ze neubehla hodina ale iba 30 minut, treti sok pride vtedy, ked zistite ze ste prave boli svedkami toho najhorsieho konca filmu aky kedy bol natoceny a obaja s priatelkou na seba pozriete a poviete si wtf, to je fakt koniec? a zacnete sa smiat a pozerate cele zaverecne titulky ci to bol naozaj koniec, posledny sok pride, ked zistite ze to koniec naozaj bol
navyse sa hlavna postava v niektorych krizovych situaciach sprava hlupo a nepremysla, boli asi 3 momenty kedy sme s priatelkou kricali do televizora ze je hlupy a ma to robit inak[emoji3]
4/10 za kameru, prostredie a scenu s medvedom
-
lekoklatik
VIP
Re: Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Avengers End Game - 10/10
Tu nemam co riesit. Cele skoro 3 hodiny som sa nenudil. Thanos je super zaporak a celkovo kazda rola/hrdina je prosto skvela. S vynimkou Captain Marvel. Ten film som nevidel a ta postava mi tak neskutocne prekaza ze az. Este aj herecku na tuto rolu nasli perfektnu. Ta to proste hra tak dokonale ze keby ju stretnem na ulici tak jej tam take otcovske zaucho
Tu nemam co riesit. Cele skoro 3 hodiny som sa nenudil. Thanos je super zaporak a celkovo kazda rola/hrdina je prosto skvela. S vynimkou Captain Marvel. Ten film som nevidel a ta postava mi tak neskutocne prekaza ze az. Este aj herecku na tuto rolu nasli perfektnu. Ta to proste hra tak dokonale ze keby ju stretnem na ulici tak jej tam take otcovske zaucho
Treba mať napozerané všetky tie jednotlivé diely alebo ani nie? Do akej miery to je nutné? Kedysi som pár vecí videl, ale inak má táto mánia obchádza a posledné roky tieto marvelovky ignorujem. Toto má však značné hodnotenie, možno by som si to pozrel.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Avengers End Game no ja som bol asi az moc v ocakavani lebo ja som odchadzal z kina (bory mall) mierne sklamany 8.9/10 a hugnito jj bolo by dobre vidiet aj ostatne filmy neviem co spekulujes a obchadzas to
tak sa ti aspon nejake postavy priputaju k srdcu a budes mat ako taky vztah co je potrebne...
k filmu este len tolko
k filmu este len tolko
Spoiler
Thanos mega silny bojovnik aj bez rukavice , ta herecka co hrala Starkovu dceru KATASTROFA , dalej to cestovanie v case vsak aj ked to Hulk vysvetlil tak aj tak som bol z toho jelen .. ono to bolo mega pomotane skocili tam potom hentam do takej a takej reaility a tam im potom tie kamene chybali a tam uz nevadi ked prehrali ? ci jak ? Black Widow ma smrt prekvapila tu som necekal ... Tony sa dal cakat ze umre... a Capitan ? to akoze 50 rokov tancoval s tou zenou a nic ho nesralo kludne si zil zivot alebo ten mal zas inu realitu ... max ma bavil ten boj na konci kde boli naozaj vsetky ta Capitan Marvel je mocna zena este ze im tu lod rozjebala ... Groot mal malo priestoru ... vela Nebuli a Ghomory ..
je pravda ze niekde som sa naozaj vela krat s chuti zasmial ! co je velke plus
ale vela omacok tam bolo ... a pred kinom som uz stresoval ci vydrzim 3 hodiny bez toho aby som sa doštal a nemusel ist na WC...
Avengers End Game - 6,5/10 - toto niesiaha Infinity war ani po členky. Celý film im všetko vychádzalo ako po masle. A ten mega súboj bola najnudnešia časť filmu, ako sa tam odrazu všetci objavili... bolo to trápne. A ten stroj času môžu už vždy použiť? Tak ďalšie časti sú už zbytočné.
Pri Avengers a teraz s Endgame je to tak podobne ako pri Pirátoch z Karibiku, nedá sa to neustále stupňovať, že tá ďalšia časť bude ešte o dosť lepšia. Celkovo to nebolo také zlé až na niektoré logické chyby, tie mi tam dosť vadili na konci.
-
lekoklatik
VIP
Avengers.
Ja nemozem povedat ze je to najlepsi film aky som kedy videl, ale to zaco som zaplatil som dostal. Cele 3hodiny som mal o "zabavu postarane". Ja sa uz dost dlhu dobu pozeram na vsetko okolo filmov uplne inak ako kedysi. Uz som to tu aj pisal za napriklad vobec nepozeram trailer (ked som v kine a pustia trailer na film ktory chcem vidiet tak sa na platno nepozeram, obzeram sa po kine po ludoch
), vobec sa nezaujimam co sa okolo filmu deje, co sa o nom hovori, ake ma hodnotenia a predaje. Toto ma vyslovene otravuje (a moj brat taketo kktiny miluje a potom ma tym otravuje). Takze ja som neocakaval nic, len mam rad tieto postavicky.
Keby som mal vcera nejaky program, kludne by som pocakl 3 mesiace a potom by som si to stiahol a pozrel v klude doma.
Brat mi pred filmom hovoril debiliny ktore cital na internete ze vraj vela ludi hovori ze je tento film moc chaoticky, lebo je tam vela veci a postav naraz. Infinity War bol podla mna trosku viac natlaceny a aj tak to bolo skvelo postrihane, zeby sa to pochopit dalo. Toto bolo podla mna uplne priezracne cisto jasne pochopitelne.
Tiez sa moc nepozastavujem na "logickostou" filmu. Je to predsa kur*a rozpravka
Co sa tyka postav tak dam spoiler
//@Meken
Ja nemozem povedat ze je to najlepsi film aky som kedy videl, ale to zaco som zaplatil som dostal. Cele 3hodiny som mal o "zabavu postarane". Ja sa uz dost dlhu dobu pozeram na vsetko okolo filmov uplne inak ako kedysi. Uz som to tu aj pisal za napriklad vobec nepozeram trailer (ked som v kine a pustia trailer na film ktory chcem vidiet tak sa na platno nepozeram, obzeram sa po kine po ludoch
Keby som mal vcera nejaky program, kludne by som pocakl 3 mesiace a potom by som si to stiahol a pozrel v klude doma.
Brat mi pred filmom hovoril debiliny ktore cital na internete ze vraj vela ludi hovori ze je tento film moc chaoticky, lebo je tam vela veci a postav naraz. Infinity War bol podla mna trosku viac natlaceny a aj tak to bolo skvelo postrihane, zeby sa to pochopit dalo. Toto bolo podla mna uplne priezracne cisto jasne pochopitelne.
Tiez sa moc nepozastavujem na "logickostou" filmu. Je to predsa kur*a rozpravka
Co sa tyka postav tak dam spoiler
Spoiler
Ja som sa strasne smial na tom velkom kamenovi co bol s Thorom (uz aj vo filme Thor pre mna ten kamen ukradol cely film. Proste ten jeho hlas). Taktiez samozrejme na Thorovi. Sak tam sa nie je na com nesmiat.
Iron Mana som mal vzdy rad takze pre mna skvele zakoncenie.
Black Widow som tiez necakal ale tu postavu mam tazko na salame, a naopak Hawkeye bol podla mna v tomto filme riadne nadupany. Riadne som si ho oblubil.
Captain America klasika. Pohodovy chalan, vyborne zahrane.
Ant Man uplny kral. Celkovo aj filmy Ant Man mam velmi rad a v tomto filme to podla mna riadne daval
Spiderman bol kratko ale stacilo. Tento novy spider man mi vyborne sedi. Mne osobne sa najviac podoba na kresleny serial ktory je podla mna riadne fajn
Captain Marvel som sa uz vyjadril, ale pre mna grc.
Thanos, uplne najlepsi zaporak za poslednu dobu.
A pamatam si ked zomrel Stan, tak sa pisalo ze ma marvel vela scen s nim tak ho budu pouzivat castejsie. Ja som Stana v tomto filme videl len raz. Mozno som prehliadol ale to ma celkom dost sklamalo.
Iron Mana som mal vzdy rad takze pre mna skvele zakoncenie.
Black Widow som tiez necakal ale tu postavu mam tazko na salame, a naopak Hawkeye bol podla mna v tomto filme riadne nadupany. Riadne som si ho oblubil.
Captain America klasika. Pohodovy chalan, vyborne zahrane.
Ant Man uplny kral. Celkovo aj filmy Ant Man mam velmi rad a v tomto filme to podla mna riadne daval
Spiderman bol kratko ale stacilo. Tento novy spider man mi vyborne sedi. Mne osobne sa najviac podoba na kresleny serial ktory je podla mna riadne fajn
Captain Marvel som sa uz vyjadril, ale pre mna grc.
Thanos, uplne najlepsi zaporak za poslednu dobu.
A pamatam si ked zomrel Stan, tak sa pisalo ze ma marvel vela scen s nim tak ho budu pouzivat castejsie. Ja som Stana v tomto filme videl len raz. Mozno som prehliadol ale to ma celkom dost sklamalo.
Spoiler
V jednom diely (asi Avenger 2) ked vsetci popijali asi v Tonyho dome tak skusali kto zdvyhne Thorove kladivo a ked isiel Steve tak to kladivo skoro zdvihol. Aj bol zaber na Thorovu tvar ze sa vystrasil ze "dpc sak o to uz mal" ale Steve to potom vzdal. Takze ja som sa uprimne necudoval ze ho zdvyhol.
No ako ja som ocakaval, ze to bude lepsie ako infinity war a urcite nebolo, odchadzal som z kina sklamany. Samozrejme som vedel, ze to skonci hapyendom, ale nie takto nudne. Cakal som viac akcie, mozno viac dejovych zvratov, ale bolo to predvidatelne.
Podla mna dve hodiny srasne vela kecov, ziadna akcia, tolko zbytocnych kliše scen, doslova citovych sraciek, "fnukania, plakania", volake besedy tam robil ten Capitan A. ako wtf. Ved v kine bolo hodinu, tak ticho, ze som pocul z prveho radu ako chrume čipsy a bal som sa prdnut, ze ma budu vsetci pocut...
To je film, ktory ked druhykrat by som mal kukat, tak sa fakt nudim, lebo to bude uz nezaujimave pozerat druhykrat tie omacky, ktore tam ani nemuseli byt, lebo nic nevysvetlovali.
3,5/5*
Spoiler
Jedina dobra vsuvka bola ta Nebula, ze to troska zamotala
To je film, ktory ked druhykrat by som mal kukat, tak sa fakt nudim, lebo to bude uz nezaujimave pozerat druhykrat tie omacky, ktore tam ani nemuseli byt, lebo nic nevysvetlovali.
3,5/5*
Spoiler
Samozrejme Nebula dostala strasne vela priestoru, pritom ani avenger alebo ako superhrdinka to nebola. Na margo ako niektory nedostali priestor skoro vobec.
Thanos ako toho zaporaka som si riadne oblubil, topka. Ale ako ten boj ked s nim teraz bojoval Thor, Iron man a Capitan A. , tak akoze wtf? Nevedeli si s nim rady a hlavne ze v infinity war mal vsetky prstene a dostal nakladacku od Thora a teraz co akoze THor, bol doslova naje*any, tak nevladal, ci co?
Captain A. zdvihol kladivo, to mi kto vysvetli? Ked to Hulk nedokazal a mal by to zdvihnut len daky kvazi Boh.
A z Hulka akoze co spravili, tak to som ostal nasraty... Ved z monstra spravili doslova domace zvieratko a ked aj bol na scene, tak same sracky tliachal a pri akcii velke hovno.
Thanos ako toho zaporaka som si riadne oblubil, topka. Ale ako ten boj ked s nim teraz bojoval Thor, Iron man a Capitan A. , tak akoze wtf? Nevedeli si s nim rady a hlavne ze v infinity war mal vsetky prstene a dostal nakladacku od Thora a teraz co akoze THor, bol doslova naje*any, tak nevladal, ci co?
A z Hulka akoze co spravili, tak to som ostal nasraty... Ved z monstra spravili doslova domace zvieratko a ked aj bol na scene, tak same sracky tliachal a pri akcii velke hovno.
-
Wishmaster
Medium Professional
Meken
Spoiler
Kedze je to podla komiksov, tak:
- Captain America v komiksoch bol po case hodny toho, ze moze dvihnut Thorovo kladivo aj vyuzit jeho plny potencial
- Z Hulka sa v komiksoch tiez stal "Professor Hulk" ze mal telo Hulka a mozog Bannera(tazka schiza v realnej podobe ;D)
// - a navyse este s tym Capom a kladivom, ked si videl Age of Ultron - tak v tej jednej scene (nechcem spoilerovat, ked si nevidel a spoiler v spoileri uz je iny level zrejme
))
- Captain America v komiksoch bol po case hodny toho, ze moze dvihnut Thorovo kladivo aj vyuzit jeho plny potencial
- Z Hulka sa v komiksoch tiez stal "Professor Hulk" ze mal telo Hulka a mozog Bannera(tazka schiza v realnej podobe ;D)
// - a navyse este s tym Capom a kladivom, ked si videl Age of Ultron - tak v tej jednej scene (nechcem spoilerovat, ked si nevidel a spoiler v spoileri uz je iny level zrejme
Shazam
no mne sa to veru nepacilo, bolo to skor mierene na deti ako na dospelych s dobrym pribehom, shazam je zabudnutelny hrdina, ktory v podstate nic nedokazal a neukazal a zrejme ani neukaze kedze zial bude dvojka, na ktoru uz z urcitostou nepojdem, zaciatok filmu bol strasne dlhy a zbytocne natiahnuty, finalna bitka nudna s nezaujimava, shazam isiel cestou deadpoola a hral to na vtipy, par ich vyslo ale to cely charakter nezachrani, zaporak Marka Stronga bol lepsi a fandil som mu nech ho zabije v polke filmu pri prvom stretnuti a mozem ist domov[emoji3]
4/10
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2019, 8:06)
Cpt. Marvel
beriem to ako povinnu jazdu pred Endgame, ako Marvelovka slabsia ale mal som pocit ze to treba vidiet, Danversova ako charakter je sama o sebe velmi silna, zrejme najsilnejsi Avenger, jej nevyhodou je taka nejaka snaha zachranit cely vesmir a vsetky galaxie preto sa na Zemi nezdrzuje casto a teda ju nebudeme vidat skoro vobec
6/10
ENDGAME
vyvrcholenie a ukoncenie mega uspesnej MCU sagy
velmi som sa bavil, je to neuveritelne ale ani raz za 3 hodiny som sa nenudil, zbehlo to neuveritelne rychlo a malo to grady, na rozdiel od IW kde si aj gradaciou pribehu uvedomujete kolko casu z filmu uz preslo a podvedome citite ze uz musite byt v 3/4 filmu a o chvilu musi prist velke finale, v Endgame sa to tak nedeje, nevnimate cas a film proste plynie - uzasne
ci cestovanie casom malo alebo nemalo zmysel nechcem rozoberat lebo sa do toho nerozumiem a hlavne je to film, mam pocit ze to ale bolo nafilmovane uveritelne a pocas ani po filme som ohladom toho nemal ziadne nezodpovedane otazky, mozno mam jednu ktoru sa opytam cez spoiler
co sa tyka finale, neviem preco ale podvedome som to porovnaval s natocenou bitkou v GoT o boj o Winterfell
musim povedat ze ani v jednom pripade mi nedoslo take to WAU, toto je ono, deje sa to, v oboch pripadoch to vzdy smerovalo k tej zaverecnej bitke a ani v GoT a ani v Endgame to zial so mnou neurobilo nic, v tomto mal Infinity War navrch, tam som pri zaverecnej bitke skoro nedychal a ked prisiel Thor so sekerou tak mi vyrazilo dych, ked v Endgame prisla Cpt. Marvel na zaverecny fight, necitil som nic, neviem ci je iba chyba vo mne
ak mam hodnotit film tak 8,5/10
ak to hodnotim ako dvojfilm tak urcite 10/10 - super!
no mne sa to veru nepacilo, bolo to skor mierene na deti ako na dospelych s dobrym pribehom, shazam je zabudnutelny hrdina, ktory v podstate nic nedokazal a neukazal a zrejme ani neukaze kedze zial bude dvojka, na ktoru uz z urcitostou nepojdem, zaciatok filmu bol strasne dlhy a zbytocne natiahnuty, finalna bitka nudna s nezaujimava, shazam isiel cestou deadpoola a hral to na vtipy, par ich vyslo ale to cely charakter nezachrani, zaporak Marka Stronga bol lepsi a fandil som mu nech ho zabije v polke filmu pri prvom stretnuti a mozem ist domov[emoji3]
4/10
//autoeditácia príspevku (09 Máj 2019, 8:06)
Cpt. Marvel
beriem to ako povinnu jazdu pred Endgame, ako Marvelovka slabsia ale mal som pocit ze to treba vidiet, Danversova ako charakter je sama o sebe velmi silna, zrejme najsilnejsi Avenger, jej nevyhodou je taka nejaka snaha zachranit cely vesmir a vsetky galaxie preto sa na Zemi nezdrzuje casto a teda ju nebudeme vidat skoro vobec
Spoiler
ak nechcete vidiet Endgame lebo ste nevideli Cpt. Marvel a mate potrebu to pred tym vidiet - nemajte, nie je to vobec potrebne , Marvel nakoniec nie je az taky dolezity charakter a nema ani dlhu minutaz vo filme
ENDGAME
vyvrcholenie a ukoncenie mega uspesnej MCU sagy
velmi som sa bavil, je to neuveritelne ale ani raz za 3 hodiny som sa nenudil, zbehlo to neuveritelne rychlo a malo to grady, na rozdiel od IW kde si aj gradaciou pribehu uvedomujete kolko casu z filmu uz preslo a podvedome citite ze uz musite byt v 3/4 filmu a o chvilu musi prist velke finale, v Endgame sa to tak nedeje, nevnimate cas a film proste plynie - uzasne
ci cestovanie casom malo alebo nemalo zmysel nechcem rozoberat lebo sa do toho nerozumiem a hlavne je to film, mam pocit ze to ale bolo nafilmovane uveritelne a pocas ani po filme som ohladom toho nemal ziadne nezodpovedane otazky, mozno mam jednu ktoru sa opytam cez spoiler
co sa tyka finale, neviem preco ale podvedome som to porovnaval s natocenou bitkou v GoT o boj o Winterfell
musim povedat ze ani v jednom pripade mi nedoslo take to WAU, toto je ono, deje sa to, v oboch pripadoch to vzdy smerovalo k tej zaverecnej bitke a ani v GoT a ani v Endgame to zial so mnou neurobilo nic, v tomto mal Infinity War navrch, tam som pri zaverecnej bitke skoro nedychal a ked prisiel Thor so sekerou tak mi vyrazilo dych, ked v Endgame prisla Cpt. Marvel na zaverecny fight, necitil som nic, neviem ci je iba chyba vo mne
ak mam hodnotit film tak 8,5/10
ak to hodnotim ako dvojfilm tak urcite 10/10 - super!
Spoiler
kde sa na konci stratila Gamora?
Star Lord ju hladal - bude to pribehovo pokracovat v dalsom filme so Strazcami galaxie? pridal sa k nim Thor?
nerozumiem tomu, ze do pritomnosti sa Cap vratil ako starec - nevratil sa totiz do pritomnosti strojom casu ale prezil cely zivot a zostarol az do pritomnosti - otazka: Cap moze zostarnut? to som nevedel
otazka: ako mohol byt na pohrebe Tonyho ako mlady Cap, ked sa do pritomnosti predsa vratil ako starec?
Star Lord ju hladal - bude to pribehovo pokracovat v dalsom filme so Strazcami galaxie? pridal sa k nim Thor?
nerozumiem tomu, ze do pritomnosti sa Cap vratil ako starec - nevratil sa totiz do pritomnosti strojom casu ale prezil cely zivot a zostarol az do pritomnosti - otazka: Cap moze zostarnut? to som nevedel
otazka: ako mohol byt na pohrebe Tonyho ako mlady Cap, ked sa do pritomnosti predsa vratil ako starec?
Inak tieto marvelovky, ktorých je hádam milión, to ide podľa nejakej predlohy (komiks?) a drží sa toho niekto? (ako je to s režisérmi a nejakým konceptom tých filmov?)
ide to podla komiksov, je ich strasne vela a reziseri a scenaristi si z nich vyberaju postavy, pripadne zapletky, kostymy a podobne
Wishmaster dakujem za objasnenie, videl som vsetky marvelovky.
CheZteR, no to sa cudujem u mna to bolo naopak, IW som pozrel bez toho aby som si ten cas tam uvedomil, ale pri ENGAME som prve dve hodiny kukal stale na hodinky v kine, ze kedy to uz zacne, prve dve hodiny (okrem nabehnutia na Thanosa) bola riadna nuda PRE MNA.
Samozjreme je to moj nazor, nie ze to tak je . Ale ja som bol dost sklamany z ENDGAME..
A Gamora proste odisla, lebo bola v pomykove, nechapala nicomu kedze to bola este ta stara Gamora, ktora prakticky bola pred filmom Galaxian, teda nepoznala nikoho. Povedal by som, ze Avengers skoncili, ale ten Galaxian moze pokracovat.. mozno
CheZteR, no to sa cudujem u mna to bolo naopak, IW som pozrel bez toho aby som si ten cas tam uvedomil, ale pri ENGAME som prve dve hodiny kukal stale na hodinky v kine, ze kedy to uz zacne, prve dve hodiny (okrem nabehnutia na Thanosa) bola riadna nuda PRE MNA.
Samozjreme je to moj nazor, nie ze to tak je . Ale ja som bol dost sklamany z ENDGAME..
A Gamora proste odisla, lebo bola v pomykove, nechapala nicomu kedze to bola este ta stara Gamora, ktora prakticky bola pred filmom Galaxian, teda nepoznala nikoho. Povedal by som, ze Avengers skoncili, ale ten Galaxian moze pokracovat.. mozno
-
lekoklatik
VIP
John Wick 3.
Oh moj boh. Uprimne sa trosku bojim sem vobec napisat moj nazor na tento film
, ale je to nazor moj a som celkom zvedavy ako tento film vidite vy.
Akoze ja davam tomuto tak 3-4/10. Dokopy som tu nasiel asi 2 veci ktore sa mi pacili. Myslim si ze som v predoslych hodnoteniach na ine filmy dal dost najavo ze ja sa na realitu vo filmoch moc nepozeram. Ale tu? Boze.
Mam strasne rad John Wick ale z tohto som brutalne sklamany. Z kina som chcel odist po 20tich minutach filmu ale bol som s bratom tak sme to nejako vydrzali az do konca (i ked som sa bol 10 minut pred filmom vytoto).
Som zvedavy na vase hodnotenia.
Viac dam do spoileru, fakt citat len ak ste film videli a dufam ze budeme trosku diskutovat
Inak ja ani neviem ze tento film ma nejaku hudbu. Viem raz, kde by som bol radsej byval keby som ju tam nepocul...
//autoeditácia príspevku (19 Máj 2019, 18:13)
Tento film ma na csfd 85%? Co?
Oh moj boh. Uprimne sa trosku bojim sem vobec napisat moj nazor na tento film
Akoze ja davam tomuto tak 3-4/10. Dokopy som tu nasiel asi 2 veci ktore sa mi pacili. Myslim si ze som v predoslych hodnoteniach na ine filmy dal dost najavo ze ja sa na realitu vo filmoch moc nepozeram. Ale tu? Boze.
Mam strasne rad John Wick ale z tohto som brutalne sklamany. Z kina som chcel odist po 20tich minutach filmu ale bol som s bratom tak sme to nejako vydrzali az do konca (i ked som sa bol 10 minut pred filmom vytoto).
Som zvedavy na vase hodnotenia.
Viac dam do spoileru, fakt citat len ak ste film videli a dufam ze budeme trosku diskutovat
Inak ja ani neviem ze tento film ma nejaku hudbu. Viem raz, kde by som bol radsej byval keby som ju tam nepocul...
Spoiler
Akoze ked strielam meter od kona, tak kon sa splasi a ujde. Podla mna kazdy kon. Zbytocne sceny na psov, ako "dokoncuju" uz mrtvych nepriatelov (2x strela do hlavy ta zabije). Halle Berry je v tomto filme novy John Wich, chvala bohu len nejaku dobu... neskutocne vela primitivnych postav a niekolko zaporakov, vsetci boli na smiech. Vtipky tak neskutocne tupo podane a predvydatelne prijmem v TV show farmar hlada zenu. Taktiez ze ta niekto posle ani nevies kde do puste s flaskou plnych slin Halle Berry (zbytocna scena, sak som uz pochopil ze je na Johna nasrata). Ze sa vie nepriatel teleportovat pod trapnym zvukovym efektom? wtf. Ze je uz John Wick v "domceku" tak ho nechaj tak
. Ze si prisli "ulozit hru" do trezora
Posledny boj v sklenenej miestnosti na grc a trapny pad zo strechy kur*a velkeho hotela, ale chalanovi nic nie je. Ja naboje vo filmoch nepocitam ale tu keby som aj chcel tak ich nepopocitam, lebo obcas menil zasobnik po 3ch nabojoch, obcas ich mal aj 25
. Tolko vela smoke granatov do jednej haly?
Tych veci ktore mi na tomto filme vadili by som este vedel menovat ale momentalne toto staci.
Cele je to podla mna zleee. Zla choreografia subojov. Strasne okate, sproste, trapne. No neverim ze toto je John Wick. A este perlicka pre mna je to, ze oni chcu este tocit dalsieho Johna? Teda aspon podla toho ako sa to ukoncilo. Prvy a druhy diel mam chvala bohu este stale rad ale po tomto uz nechcem dalsi diel.
Tych veci ktore mi na tomto filme vadili by som este vedel menovat ale momentalne toto staci.
Cele je to podla mna zleee. Zla choreografia subojov. Strasne okate, sproste, trapne. No neverim ze toto je John Wick. A este perlicka pre mna je to, ze oni chcu este tocit dalsieho Johna? Teda aspon podla toho ako sa to ukoncilo. Prvy a druhy diel mam chvala bohu este stale rad ale po tomto uz nechcem dalsi diel.
Tento film ma na csfd 85%? Co?
Lekoklatik, este som ho nevidel, ale uz pri dvojke som si hovoril , ze uz zase o daco posunuli tu nerealnost a podla ukazok 3ky som tusil, ze to vygraduju este viac.
Ja som zase fanusik keanu reeves-a, takze hlavne koli nemu si to pozriem, ale moc na tieto strielacky tipu ala 70-80 roky, kde hrdinovia ako arnold swajc, stalone, chuck norris atd vystrielali 30 chlapov s jednym zasobnikom nemusim
doslova ma irituje moderny expendables
... (to je pre mna nepozeratelne, hlavne tie blbe komentare a dialogy)
Spoiler som zatial necital.
Ja som zase fanusik keanu reeves-a, takze hlavne koli nemu si to pozriem, ale moc na tieto strielacky tipu ala 70-80 roky, kde hrdinovia ako arnold swajc, stalone, chuck norris atd vystrielali 30 chlapov s jednym zasobnikom nemusim
doslova ma irituje moderny expendables
Spoiler som zatial necital.
Som zvedavý na tú trojku, lebo súhlasím s Mekenom, že tiež to nemusím.
Táto scéna v dvojke bola iný hlod.
Táto scéna v dvojke bola iný hlod.
The Perfection komentár na csfd to vystihuje. Ovšem osobne by som tomu nedal 9/10 … sám vlastne neviem čo si o tom filme myslieť. Každopádne ak chcete nejak zaplniť 2 hodiny svojho života.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
wau toto bola ina pecka ! ja som si necital vobec nic ani na CSFD len tu som som to videl a vedel som ze je to netflix tak som to stiahol a naozaj som netusil ci to bude road movie alebo aka haluzdasti555 napísal:The Perfection komentár na csfd to vystihuje. Ovšem osobne by som tomu nedal 9/10 … sám vlastne neviem čo si o tom filme myslieť. Každopádne ak chcete nejak zaplniť 2 hodiny svojho života.
Fúú, tak The Perfection slušný úlet.
Vo svojej podstate neskutočná blbina, ale bavilo ma to a určite prekvapilo. Netreba si o filme nič čítať, ani pozerať trailer.
Ten koniec bol riadne ...