Game of Thrones - Seriál

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Game of Thrones - Seriál

Príspevok od používateľa Grim »

Asi máme iné štandardy.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ponožky... :o
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ponozky GoT musia byt, ale ze Narcos ponozky su finance narocne som netusil :D

ono treba si priznat ze posledne serie su slabsie, ale uprimne neviem ktory serial si dokaze udrzat rovnaku kvalitu 6+ serii.

na druhu stranu ja tiez v poslednom case sledujem trend ze ludia proste lubia hejtovat. je proste rozdiel ci si sadnes pred film/serial s tym ze uzijem si ho alebo s tym ze pri prvej nelogickosti ci diere v pribehu sa zacnem rozculovat a potom cely film/serial si robit mentalne poznamky o tom co vsetko je tam narit. miesto toho by mozno stacilo si robit mentalne poznamky o vsetkych dobrych scenach :D
lebo priznajme si, zober ktorykolvek diel GoT a na kazdu nelogicku scenu ci plothole tam najdes dobru scenu, so zaujimavym zvratom, bojom ci konverzaciou. ale kolko ludi pride sem na forum na napise "no tak v tomto dieli bola super tato scena, tento boj a ked sa stalo tamto, tiekli mi slzy, sice tam bolo par problemov, ale celkovo super". nie, vacsina to spravi uplne naopak, vyzdvihuje to negativne a pozitivne ide do pozadia. potom si este idealne pozriem par youtubovych videii o tom ako ten serial ide dolu vodou a zostrih nelogickych scen, pojdem na reddit kde bude trilion memeciek o tom aky je GoT hollywoodsky brak a mozem ist spokojny spat ako som si dnes dobre zahejtoval.

ale vo finale, keby som mal zobrat 10 serialov so sebou na opusteny ostrov ktore uz budem pozerat do konca zivota, tak GoT bude na 100% medzi nimi.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tak lebo od dobrého seriálu čakáš, že bude dobrý a nebudeš teda vypisovať, že čo sa ti extra na ňom páčilo. To keby niekto v rámci sebatrýznenia pozeral fakt zlý seriál a potom vypisuje, čo tam dobré zahliadol, tak je to logickejšie.
Ale keď sa dívaš na show ktorá bola kvalitná a vidíš ako polovička stopáže aktuálnej časti sú samé bullshity, nebudeš ospevovať tie scény, čo sa vydarili, ale rozčuľovať sa nad zlými, lebo ti pokazili dojem z kedysi dobrej show :D
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

to je to co hovorim, kazdy sa sam rozhoduje ako chce pozerat serial/film. mozno si len niekedy treba uvedomit ze ty sam rozhodujes nad cim sa budes rozculovat a nad cim nie.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak zatial jedine dlhsie serialy, ktore si udrzali vysoky standard pocas vsetkych serii boli u mna Sopranovci a Priatelia
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Hm, teraz asi nevylovím všetko z hlavy, ale napr. legendárny The Wire si podľa mňa držal úroveň až do poslednej série (nie vrátane, tá už bola slabšia).
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

aj house md koncil dobre
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ale house mal slabsie serie
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

Konečne game of thrones na štýl game of thrones :D
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Spoiler
to si robia pi*u? Tak najskor zabiju NK ako keby to bol obycajny pesiak a teraz takto zabiju Cersei ? To radsej ani nejdem pisat milion veci ktore zas nedavali ziadny zmysel. Koko ti D&D to absolutne doje***. No nic uz len dufat ze GRR Martin stihne dokoncit knihy. :cry:
CheZteR
Redeemer
Redeemer

no mne sa to teda nepacilo :( teda... cakal som ze to urobia inak :(
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Scenáristom by niekto mohol vysvetliť význam hradov a hradieb, že sa obvykle bránili zvnútra, nie že je zas napochodovaná pechota pred bránou a čakajú na porážku :D Nieže by im to pomohlo v tomto prípade, ale aspoň by to nevyzeralo idiotsky.

A keďže stále len kritizujem, tak musím pochváliť, bola to dobrá epizóda, efektná, super spracovaná a nakrútená, bez primitívnych dialógov... bohužiaľ stále s totálne idiotským scenárom a plot armorom. Keby zvládli prebudiť "dark side" v Deanerys nejak uveriteľnejšie, taj by som ani nemohol nadávať, ale toto proste nie - celý čas zachraňuje otrokov a oplakáva ukrižované deti a v tom z ničoho nič 180 stupňov obrat a páli všetkých do radu... Proti čomu nič nemám, ale nejak to proste k tej postave nepasuje.

No ale dať si k tomu popcorn a pozerať na veľkej obrazovke, tak ako nenáročnú zábavu to beriem.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

hm hm hm ... k 8x5 :smt006 hm..
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ked oni tu psychozu daenerys naznacovali celu seriu. prechod do westerosu jej vobec nespravil dobre, mala radsej ostat za morom.

ale hlavne, ona je targaryen, polovica rodiny je sibnuta. ale hej, bol to sok ked zrazu s tym drakom vyletela nad mesto. verim ze v poslednom dieli bude aj nejake jej vysvetlenie.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Game of Thrones - Seriál

nebude, ved to bola cista odplata za to ze ju cersei podrazila, uz toho na nu bolo vela a siblo jej
neviem si predstavit fungovanie johna a dany bok po boku, podla mna bud jeden z nich zomrie alebo dany sa rozhodne odletiet na drakovi do neznama a vzda sa tronu a sever bude mat sansa a 7K bude mať Ján Sneh
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

7K je vrátane Severu nie? :)

Hlavne sme dostali Cleganebowl !!!
CheZteR
Redeemer
Redeemer

je vratane severu ale niekto tam musi vladnut a ten niekto tam musi aj byvat[emoji3]
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

ja som myslel ze teraz je to uz jasne ze s Daenerys asi uz nikto spolupracovat nebude po tom co zmasakrovala cele king's landing. arya ma poslednu ulohu zbavit sa jej. otazka je potom kto bude na trone. ci to prijme Jon alebo nie.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

aspon ze aj herci to vidia rovnako ako my
Napísať odpoveď