Strana ĽSNS
Re: Strana ĽSNS
Tiež si myslím, že tieto plané morálne apely (a kampaň, čo robí PS), nie sú nejak účinné, naopak, druhú stranu len utvrdzujú.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Keby si pozries to video, je to tam vyvstlene.hughito napísal:Ešte k tomu trápnemu divadla okolo zrušenia... naozaj ma to dojalo, celé toto "rušenie." Akurát PR pre fašistov. Vôbec sa do toho nemali púšťať, lebo ako ísť rušiť stranu na základe stanov, ktorými už raz prešli... respektíve na základe neukončení trestných konaní, to je diletantizmus. Tu je vidieť mantinely nejakých súdov a oficiálnych spôsobov. Fašistov treba najlepšie zastaviť na uliciach a potom politicky, tým, že sa oslovia ich voliči.
A k ich PR, je jedno co sa bude a nebude robit, vzdy sa bude zdat ze im to len robi priestor. Ale treba ukazat co su zac, ski su to zbabelci co si nevdia stat ani za svojim nazorom a jedine co ich zaujima je populzmus a svoje koryto.
M4jk1:-) napísal:Keby títo povaľači herci a zabávači radšej riešili príčinu čo spôsobilo averziu voči EU.
https://www.facebook.com/watch/?v=2274465122805016
Fašizmus (po taliansky fascismo) je forma radikálneho autoritatívneho nacionalizmu vyznačujúca sa obsesívnymi predstavami o rozklade spoločnosti, dekadencii a o národnom potupení, snažiaca sa o dosiahnutie národného znovuzrodenia.
-
tehla
Oni ti herci a zabavaci vlastne povedali pravdu ... - nevolte extremistov napr. typu PS, clenov ultraliberalnej frakcie ALDE, ktoru vedie Verhofstadt presadzujuci jadro, presun kompetencii atd. Prave dany typ politiky EU ma za nasledok snahy o Brexit, obciansku vojnu vo Francuzsku a rastuci odpor voci tejto politike vo vsetkych statoch. Takze nevolte extremistov, ak chcete zachovat Europu ako ju pozname a nechcete bud jej rozpad alebo nastolenie diktatury . Volte demokratickych a narodnych kandidatov, ktory su za spolupracu medzi europskymi krajinami, z ktorych kazda je svojpravna ... (napr. aj LSNS)
Dobre video - ako vlastne EU funguje? :
Dobre video - ako vlastne EU funguje? :
-
harrison314
Hardcore addict
Pockat tak LSNS su demokraticki alebo protisystemovi?tehla napísal:Oni ti herci a zabavaci vlastne povedali pravdu ... - nevolte extremistov napr. typu PS, clenov ultraliberalnej frakcie ALDE, ktoru vedie Verhofstadt presadzujuci jadro, presun kompetencii atd. Prave dany typ politiky EU ma za nasledok snahy o Brexit, obciansku vojnu vo Francuzsku a rastuci odpor voci tejto politike vo vsetkych statoch. Takze nevolte extremistov, ak chcete zachovat Europu ako ju pozname a nechcete bud jej rozpad alebo nastolenie diktatury . Volte demokratickych a narodnych kandidatov, ktory su za spolupracu medzi europskymi krajinami, z ktorych kazda je svojpravna ... (napr. aj LSNS)
Mali by ste si to ujasnit
ano, demokrati vesajuci ludi, ktori s nimi nesuhlasia na dialnicne mosty 
tomu ani ty sam neveris, mily tehla.
spolupraca od fasistov? maximalne tak v ingoracii historie. ako to bolo vidno pred par rokmi 11. novembra vo Varsave, kedy ludia s modifikovanou vlajkou Hlinkovej gardy vrestali na polskom Dni nezavislosti. Tisova farska republika prepadla Polsko 15 minut po rakuskom maliarovi - natieracovi. Poliaci mali slovenskym nackom rozkopat miesky.
tomu ani ty sam neveris, mily tehla.
spolupraca od fasistov? maximalne tak v ingoracii historie. ako to bolo vidno pred par rokmi 11. novembra vo Varsave, kedy ludia s modifikovanou vlajkou Hlinkovej gardy vrestali na polskom Dni nezavislosti. Tisova farska republika prepadla Polsko 15 minut po rakuskom maliarovi - natieracovi. Poliaci mali slovenskym nackom rozkopat miesky.
Tí su demokratickí len keď sú na súde a hrozí im basa. Vtedy im už zázračné vyhovujú práva, ktoré chcú ostatným spoluobčanom zrušiť. A práve Brexit je ukážka toho, aká strašna hlúposť je odísť za súčasného stavu z EU. Obzvlášť pre malú na export zameranú krajinu, akou je Slovensko, by to bola totálna katastrofa. Čo by potom robil Kotleba? A kde by zamestnal ľudí? Či by oprášil ten svoj plán "lopata a krompáč" s ktorým kandidoval na župana BBSK, s tým že akože takto zamestná tisícky nezamestnaných, ktorí budú stavať a opravovať cesty? A vieme ako to dopadlo.tehla napísal:Volte demokratickych a narodnych kandidatov, ktory su za spolupracu medzi europskymi krajinami, z ktorych kazda je svojpravna ... (napr. aj LSNS)
Keď čítam tvoje príspevky, tak neviem, či sa mám smiať alebo ťa naopak poľutovať a dať ti kontakt na schopného psychiatra.
harrison314:
No fajn, ale teraz sa im urobil obrovský priestor, všade sa to riešilo, téma dňa niekoľko dní. Súhlasím s tým, že nestačí ich nejak označiť a vybavené. Ako si napísal, treba demaskovať aj ich činnosť, resp. nečinnosť, neschopnosť a amaterizmus.
V prvom rade však poskytnúť politickú alternatívu tým, ktorí ich volia. Tu je však problém.
Video som nevidel, vieš to nejak zhrnúť? Mňa ten chlap vôbec nebaví.Keby si pozries to video, je to tam vyvstlene.
A k ich PR, je jedno co sa bude a nebude robit, vzdy sa bude zdat ze im to len robi priestor. Ale treba ukazat co su zac, ski su to zbabelci co si nevdia stat ani za svojim nazorom a jedine co ich zaujima je populzmus a svoje koryto.
No fajn, ale teraz sa im urobil obrovský priestor, všade sa to riešilo, téma dňa niekoľko dní. Súhlasím s tým, že nestačí ich nejak označiť a vybavené. Ako si napísal, treba demaskovať aj ich činnosť, resp. nečinnosť, neschopnosť a amaterizmus.
V prvom rade však poskytnúť politickú alternatívu tým, ktorí ich volia. Tu je však problém.
ozaj, ku rozpustaniu a eurovolbam dostal daky kotlebnik strasnu verbalnu nakladacku. a nie len od opozicnika, ale aj cervneho Ondrusa a moderatorky. zatial posledne Sobotne dialogy.
Bolo tam povedané okrem iného, že proti náckom sa nebojuje rušením ich strán, ale zmenou postoja ľudí a teda že ĽSNS bude "zrušená" až keď ju ľudia nebudú voliť / pochopia, že prečo prečo ju nevoliť)hughito napísal:harrison314: Video som nevidel, vieš to nejak zhrnúť? Mňa ten chlap vôbec nebaví.
-
harrison314
Hardcore addict
V skratke:hughito napísal:harrison314: Video som nevidel, vieš to nejak zhrnúť? Mňa ten chlap vôbec nebaví.
- o com vlastne rozhodol sud (sud v podstate rozhodol, ze prokurator mal zle pripravenu zalobu a chybali mu materialy)
- ze rozpustenie LSNS by nepomohlo, lebo Kotleba ma v zaloohe vytvorenu dalsiu stranu
- defincia fasizmu
- zostrih reakcii vrchnych predsvaitelov na otazky okolo vytazstva nad fasizmom, holokaustu a druhej svetovej vojny
- bod po bode rozobrate, kde v propagacnych materialoch (priamo ich vlastne propagacne videa, aby sa nemohli vyhovarat, ze su negramotni a nevedia pouzivat pocitac) maju zakorenenu fasiticku ideologiu
- zabery ako ich predvitelia pouzivaju gardisticky pozdrav
- poukazanie na to, ze Kotleba stale o sebe tvrdi, ze sa nezmenil a pevne stoji na svojom mieste (len uz nenosi gardisticku uniformu)
- poukazanie na ich "antisystemovost"
- vymenovanie toho co vsteko dokazal zo svojich predvolebnych slubov
A k tej alternative - volit LSNS zo znechutenia zo sucasneho systemu je ako jest z kontainera, lebo mi dvakrat v restauracii nechutilo.
No asi si ma prehovoril, vyzerá to zaujímavo, pozriem si to. Hlavne tento bod ma zaujal: bod po bode rozobrate, kde v propagacnych materialoch (priamo ich vlastne propagacne videa, aby sa nemohli vyhovarat, ze su negramotni a nevedia pouzivat pocitac) maju zakorenenu fasiticku ideologiu
Muffi:
Muffi:
Tak s tým sa dá súhlasiť, otázne je, ako meniť ten postoj. Ono také to vysvetľovanie, že "sú to nacisti" nestačí. Preto hovorím skôr o politickej alternatíve.Bolo tam povedané okrem iného, že proti náckom sa nebojuje rušením ich strán, ale zmenou postoja ľudí a teda že ĽSNS bude "zrušená" až keď ju ľudia nebudú voliť / pochopia, že prečo prečo ju nevoliť)
hugo, naozaj by ludia, ktori sa denne bucha o hlavu, ze za ich zivoty moze "neomarixzmus" a liberalizmus volili skutocnych marxistov, ktori sa povazuju za "naozajstnych liberalov, lebo nechcu udrziavat status quo"?
netreba zabudat ze existuju ludia co su schopni oslavovat 14 marec, potom ist na mohylu oslavovat stefanika a o par dni vitat na slavine nocnych vlkov
nic nieje nemozne
To áno, u časti ľudí sú už úplne zotreté akési ideologické mantinely, akési orientačné "chlieviky." Vládne skôr chaos, hodnotový aj ideový, nekonzistentnosť. Ale samozrejme, že časť ĽSNS a ich tvrdšie jadro, je proste "nepoužiteľná."
z niekade na mna vyskocil thumbnail videa s tou kotlebou co sa nemoze vyjadrovat, lebo nic nieje. vyzera to, ze si v Bruseli tocil ludi africkeho povodu ako by boli exponaty v Zoo. dufam, ze sa toto video dostane do ruk belgickej policii a vyriesia to ako by sa od krajiny, ktora sa snazi vysporiadat so svojou rasistickou minulostou patri. dufam, ze neobstoji, ze on je pologramot, ktory si nedokaze precitat co sa v Belgicku (a jeho koloniach) dialo pred menej ako storocim.
\\tak Slovenka zijuca v Bruseli natocila kontravideo, kde ho cele debunkuje. v komentaroch ju nastrazmajstri znasilnuju, podrezavaju ci vytieraju do zaclony. to je priklad tej slusnosti a mravnosti, ktoru chcu vstepovat detom.
\\tak Slovenka zijuca v Bruseli natocila kontravideo, kde ho cele debunkuje. v komentaroch ju nastrazmajstri znasilnuju, podrezavaju ci vytieraju do zaclony. to je priklad tej slusnosti a mravnosti, ktoru chcu vstepovat detom.
-
seth82
Darca
Vidím, že niektoré exponáty to tu ešte stále baví. Magián a jeho spolupracovníci so SMERom sú idylkou pre niektorých jedincov, podľa môjho názoru členov, pretože takáto dlhodobá obhajoba tu na fóre by nejakého fanúšika asi dlho nebavila.
-
harrison314
Hardcore addict
Vies poslat link?jackb napísal:\\tak Slovenka zijuca v Bruseli natocila kontravideo, kde ho cele debunkuje. v komentaroch ju nastrazmajstri znasilnuju, podrezavaju ci vytieraju do zaclony. to je priklad tej slusnosti a mravnosti, ktoru chcu vstepovat detom.
https://www.facebook.com/gabriela.viros ... permPage=1harrison314 napísal: Vies poslat link?
medzi viac ako 1100 reakciami je urcite okrem vyhrazok a oplzlosti aj link na kotlebie veldielo
Video som videl, pekne demaskuje tie bludy a "naliehavosť" tém ĽSNS, ale hneď som aj tuším, že pravoverných to nepresvedčí. Zbadali tam pár potmavších ľudí, takže koniec. To je samo o sebe "hriech," aby sa po uliciach Bruselu prešiel černoch...neprípustné.
V Bruseli su casti, ktore su uplne v poriadku, ako napr. historicka stvrt v ktorej sa prechadza. Chcel by som ju ale vidiet okolo polnoci napr. v Kuregeme (to je hned vedla Molenbeeku). Ja som tam siel v nocnych hodinach cakat priatelku na stanicu a vykrikovali tam na mna agresivni ozrati arabski mladici len preto, ze som beloch. Celkovo to tam vyzeralo az absurdne kriminalne - rozbite okna na autach, vyhorene budovy. Uplne iny Brusel ako cokoladovne v centre, tam som mal naozaj pocit, ze to je mestom opustena stvrt. A teda som zvyknuty ze na stanici v BA je zopar bezdomovcov, tu ich ale boli cele tlupy.