Alebo Jon dodrží svoje slovo napriek vsetkemu a podporí ju?aacid napísal:ja som myslel ze teraz je to uz jasne ze s Daenerys asi uz nikto spolupracovat nebude po tom co zmasakrovala cele king's landing. arya ma poslednu ulohu zbavit sa jej. otazka je potom kto bude na trone. ci to prijme Jon alebo nie.
Game of Thrones - Seriál
Re: Game of Thrones - Seriál
prisiel niekto s vysvetlenim preco bolo vidno zablesky Wild Fire? to co Tyrion pouzil v bitke o Black Water, alebo Cersei na znicenie Septa?
Pod mestom sú zásoby wild fire, ešte z čias Mad Kinga keď chcel dať vyhodiť KL do luftu
inak... mna tak teraz vlastne napadlo... ze KL vlastne uz nie je, su to ruiny bez zivota, proste dalsia Valyria, kto by tam chcel vladnut? a komu? za dalsie, prezil to zelezny tron? cely cas si predstavujeme poslednu scenu serialu ako si niekto nanho sadne, ale existuje este? vieme ze draci plamen ho dokaze roztavit, a ak aj nie, kto by ho tam v ruinach Red Keep preboha hladal?
to iste som dnes hovoril v praci, ked kolega spomenul the Iron Thron: kde v tej Red Keep by bol, aby sa zachoval. nie je treba zabudnut, ze ta sala bola dostupna na koni
Tolko nepremyslenych veci, nedotiahnutych, nelogickych co je v tejto poslednej serii ... skoda no.
BTW zaujimave video, ak tu este nebolo
BTW zaujimave video, ak tu este nebolo
je to mozne samozrejme, ale moc tomu neverim. jon sa nezdal byt uplne ok s tym ako tam vojaci sekaju vsetko rad radom.begbeee napísal:Alebo Jon dodrží svoje slovo napriek vsetkemu a podporí ju?
k tomu ze neni uz tron na ktory by sa dalo sadnut. kolega mal zaujimavu teoriu ze vlastne na konci nebude nikto kral/kralovna. ze si poveda ze aj tak to nefunguje a kralovstvo sa rozpadne na 7 samostatnych casti.
Teraz si treba pozriet proroctvo z prvej či druhej serie, keď Denerys vstupila do tych dverí a mala víziu.
Vidí prázdny zelezny tron s prazdnou salou a rozbitou strechou. Padá sneh. Alebo popol? Prejde okolo tronu, takmer sa ho dotkne, ale nie... a potom vyjde von cez Múr na sever do divočiny..
Ťažký shit.
Vidí prázdny zelezny tron s prazdnou salou a rozbitou strechou. Padá sneh. Alebo popol? Prejde okolo tronu, takmer sa ho dotkne, ale nie... a potom vyjde von cez Múr na sever do divočiny..
Ťažký shit.
Game of Thrones - Seriál
to sa mozme stale stat, stale plati ze prve casti isli ruka v ruke s Martinovymi a realne sa ma serial skoncit totozne s knihami, osudy inych postav zrejme budu zakoncene znacne odlisne, ale koniec je vraj dohodnuty ze sa musi skoncit rovnako, teda ak je to pravda a v prvych seriach bolo toto proroctvo, zrejme by malo zostat zachovane
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
a v ktorej casti to bolo? uz si na to nespominam
Diel zase taký čudný... ale v jednom momente sa mi to veľmi páčilo. Riadne grády to nabralo, keď aj napriek zvonom sa začala rezba, to mi prišlo, akoby sa tvorcovia vybúrili za tie hejterské reči, bola to riadna masarina.
guess.whoo napísal:a v ktorej casti to bolo? uz si na to nespominam
-
guess.whoo
Redeemer
hmm vobec som si nespomenul na toto..tak je to uz kolko? pomaly 7 rokov, nie?
-
R1k1nko
Darca
vidis su to roky a roky napr ja ked som to zacal pozerat som frajerku mal a teraz ju uz nemam asi od 4 -5 serieguess.whoo napísal:hmm vobec som si nespomenul na toto..tak je to uz kolko? pomaly 7 rokov, nie?
Podľa mňa najväčšou kravinou bolo, ako Cersei plakala, že Jamie je zranený. Ešte že ho nezabil Bronn. Bolo to smiešne, trápne. Ináč celkovo dobrá časť.
Jedinou otvorenou vecou je, že či Arya na konci zabije Daenerys, je to tak na 50-50, bol by to trochu čudný koniec ale uvidíme.
Jedinou otvorenou vecou je, že či Arya na konci zabije Daenerys, je to tak na 50-50, bol by to trochu čudný koniec ale uvidíme.
Dajú tam čosi nasilu šokujúce a nelogické, aby to nebolo príliš predvídateľné, lebo veď spraviť lacný wtf efekt je lepšie, než ukončiť niekoľko rokov budovanú linku postáv uspokojivo, no neprekvapivo (viď ako Jon nezohral prakticky žiadnu úlohu pri porážke NK, hoci ten a Others boli vlastne celý čas hlavne jeho dejová linka).
Arya pôjde zabiť Dany, ale Dany ju prekukne a zabije Aryu. Jona to vytočí do nepríčetnosti a rezseká Dany.
Re: Game of Thrones - ýSeriál
Zaujímavá teória, možno to tak bude ale dúfam, že nie. 
-
AllGoneDead
Medium Star
pevne verim ze posledna cast sa rovnako ako aj zvysok vymykala martinovim planom a snad sa jedneho dna dockam zakoncenia ake si kniha zasluzi
no za mňa finále najslabšia čast zo všetkých sérii