MS v hokeji 2019 - na Slovensku
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji 2019 - na Slovensku
Ja si nemylim, ze nas o postup pripravia 3 posledne sekundy proti Kanade. Ten zapas sa hra 60 minut, mali hrat 60 minut, ci uz proti Kanade, Finsku alebo aj Nemecku. Vyhrat mohli vsetky tri zapasy.. Napokon si aj tak myslim, ze nevyhrame ani s Danskom.
Ako to je s tými USA? Čo musia prehrať, aby SK postúpilo?
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2019, 23:31)
//autoeditácia príspevku (17 Máj 2019, 23:31)
USA by museli získať max. 4 body vo svojich zvyšných 3 zápasoch proti Dánsku, Nemecku a Kanade. No a Slovensko samozrejme 6 bodov z posledných 2 zápasov.
Takže šanca na postup je dosť nereálna...
Takže šanca na postup je dosť nereálna...
-
guess.whoo
Redeemer
vsetko sa bude odvijat od zapasu USA - Nemecko. s Danmi dnes vyhraju a ak vyhraju aj po predlzeni s nemcami je hotovo
A prečo by Amíci nemohli vyhrať aj proti Kanaďanom? Aj keby Nemci nad USA nejakým zázrakom vyhrali, tak Amíci budú mať postup stále vo svojich rukách...
Tiež ma zaráža, ako každý berie prehru USA s Kanadou za samozrejmosť
V prvom rade neverím, že Nemci s nimi vyhrajú, ale aj keby hej, tak je dosť veľká šanca, že nič z toho nebude. Darmo, mali sa tie bodíky lepšie strážiť, keď boli na dosah. Ale tak treba uznať, že sympatický šampionát aj napriek nezdarom, čakal som, že to bude o dosť horšie popravde.
-
hojko
Site Admin
Dobre, aspon jedna z tych mnohych hokejovych co sa rok co rok pokusaju umelci zlozit.
Netreba zabudat ale ani na Brana Mojseja
Netreba zabudat ale ani na Brana Mojseja
Muffi napísal:Tiež ma zaráža, ako každý berie prehru USA s Kanadou za samozrejmosťV prvom rade neverím, že Nemci s nimi vyhrajú, ale aj keby hej, tak je dosť veľká šanca, že nič z toho nebude. Darmo, mali sa tie bodíky lepšie strážiť, keď boli na dosah. Ale tak treba uznať, že sympatický šampionát aj napriek nezdarom, čakal som, že to bude o dosť horšie popravde.
ano, sympaticky sampionat co sa tyka vysledkov, ale aj organizacie a vsetkeho okolo, nezachytil som ziadne prusery, ci sa mylim?
-
mirak2
Hardcore addict
asi len Hudackovo vyjadrenie po zapase s Britaniou, za ktore ho zvozil Valabik. organizacne to na oko vyzera dobre, ale minimalne v Kosiciach je/bol s dobrovolnikmi obrovsky bordel. o tom by som este mohol pisat, ale nechce sa mi teraz pred spanim rozpisovat a nasierat sa
tak ty mas istotne hlbsi insight do toho co sa realne deje, ale kazdopadne daj vediet, zaujima ma to
Rakúsko vypadlo do "B" kategórie, lebo prehralo rozhodujúci zápas s Talianskom.
https://sport.aktuality.sk/c/398251/ms- ... achranene/
Veľmi som im to prial, aby vypadli kôli tomu rakúskemu rozhodcovi čo nám pískal s Kanadou.
Karma je sviňa
Toto je tá pravá pomsta, nie pískať pri štátnej hymne ako nejaký burani ...
https://sport.aktuality.sk/c/398251/ms- ... achranene/
Veľmi som im to prial, aby vypadli kôli tomu rakúskemu rozhodcovi čo nám pískal s Kanadou.
Karma je sviňa
-
guess.whoo
Redeemer
nedal by som ani deravy gros na GB a IT, pre mna velke prekvapenia
-
mirak2
Hardcore addict
k tym dobrovolnikom:
v decembri som sa prihlasil na dobrovolnictvo v Kosiciach, vybral si 3 pozicie, kde chcem robit. v januari som dostal 2 emaily z osobneho emailu (gmail) typka so znamym menom, ze som bol vybraty v dvoch roznych oblastiach. odvtedy som nedostal ziaden email ani ma nikto nekontaktoval. tak som na prelome marca a aprila pisal mail spat typkovi, ze co a jak a odpovede som sa nedockal. tak som v aprili pisal ostatnym ludom, ktori dostali tie maily (lebo recipients neboli schovani), ci maju dalsie informacie alebo dostali dalsie maily a nikto nic nedostal. v polke aprila prisla info, ze znova otvaraju prihlasovanie na dobrovolnikov, lebo maju malo ludi. trochu nechapacka, ale v 2011 to bolo podobne, tam ale robili osobny nabor medzi maturantami na bilingvalnom gympli. tak som sa chcel znova prihlasit, ale system mi otrepal o hlavu, ze s tymto mailom uz je niekto registrovany (ved ja), tak som si povedal, ze to necham tak, v systeme ma maju, keby daco, pisu abo volaju. na zaciatku maja som prisiel do KE, ze co ak sa mi ozvu (uz som cakal aj to, ze mi nejaky idiot napise, ze hned na druhy den mam byt v Steelke). stretol som dalsieho kamosa, co bol dobrovolnik v 2011, co sa prihlasoval v decembri a tiez dostal v januari mail, ze je vybrany (na ine dobrovolnicke pozicie) a odvtedy nic. nikto sa mi neozval. tak som nebol dobrovolnik. ten kamos, ktoreho som stretol, bombardoval maily kade tade az dokym mu nenapisali, ze ma prist. koordinatorka dobrovolnikov ho posielala hore dole, kde bolo treba (kontrola vstupeniek, uschovna a ine), hoci mal v prihlaske, ze chce robit nieco sedavejsie, bo ma zdravotne problemy a 120kg. ked hladal koordinatorku, bo od nej daco surne potreboval, tak zistil, ze sa caja odsrala na 2 hodiny do areny na hlasenie golov.
mohol som nabehnut trebars na akreditaciu a pytat sa ludi, ale nemam v povahe sa niekam pchat (obzvlast nie ked ide o dobrovolnu a neplatenu robotu) a neviem, co by som tym ziskal. este by mi rupli nervy a by som niekoho vypicoval, co za to nemoze.
v principe mi nevadi, ze som isiel do Kosic zbytocne, lebo som aj tak potreboval dovolenku, ale nasralo a sklamalo ma to, lebo som sa na to tesil odkedy ohlasili, ze budu MS v Kosiciach. a MS v Kosiciach uz na 99,9% znova nebudu, lebo Steel Arena ma na MS malu kapacitu a IIHF bude pozadovat od kazdej areny min. 10000 kapacitu
nemam vela informacii a o vela veciach sa len domnievam. vyzera to tak, ze clovek od ktoreho som dostal maily v januari (podla isteho kamosa povolanim syn) to nakoniec nekoordinoval (vyhodili ho? vykaslal sa na to sam? netusim) a dali to do ruky tej caji, ma okolo 23 rokov a tiez by som ju tipol na priviligovane decko. nebudem tu davat mena, lebo vravim, ze nieco su moje domnienky, okrem toho obaja maju nie bezne mena a nechcem, aby sa sem pregooglili.
v decembri som sa prihlasil na dobrovolnictvo v Kosiciach, vybral si 3 pozicie, kde chcem robit. v januari som dostal 2 emaily z osobneho emailu (gmail) typka so znamym menom, ze som bol vybraty v dvoch roznych oblastiach. odvtedy som nedostal ziaden email ani ma nikto nekontaktoval. tak som na prelome marca a aprila pisal mail spat typkovi, ze co a jak a odpovede som sa nedockal. tak som v aprili pisal ostatnym ludom, ktori dostali tie maily (lebo recipients neboli schovani), ci maju dalsie informacie alebo dostali dalsie maily a nikto nic nedostal. v polke aprila prisla info, ze znova otvaraju prihlasovanie na dobrovolnikov, lebo maju malo ludi. trochu nechapacka, ale v 2011 to bolo podobne, tam ale robili osobny nabor medzi maturantami na bilingvalnom gympli. tak som sa chcel znova prihlasit, ale system mi otrepal o hlavu, ze s tymto mailom uz je niekto registrovany (ved ja), tak som si povedal, ze to necham tak, v systeme ma maju, keby daco, pisu abo volaju. na zaciatku maja som prisiel do KE, ze co ak sa mi ozvu (uz som cakal aj to, ze mi nejaky idiot napise, ze hned na druhy den mam byt v Steelke). stretol som dalsieho kamosa, co bol dobrovolnik v 2011, co sa prihlasoval v decembri a tiez dostal v januari mail, ze je vybrany (na ine dobrovolnicke pozicie) a odvtedy nic. nikto sa mi neozval. tak som nebol dobrovolnik. ten kamos, ktoreho som stretol, bombardoval maily kade tade az dokym mu nenapisali, ze ma prist. koordinatorka dobrovolnikov ho posielala hore dole, kde bolo treba (kontrola vstupeniek, uschovna a ine), hoci mal v prihlaske, ze chce robit nieco sedavejsie, bo ma zdravotne problemy a 120kg. ked hladal koordinatorku, bo od nej daco surne potreboval, tak zistil, ze sa caja odsrala na 2 hodiny do areny na hlasenie golov.
mohol som nabehnut trebars na akreditaciu a pytat sa ludi, ale nemam v povahe sa niekam pchat (obzvlast nie ked ide o dobrovolnu a neplatenu robotu) a neviem, co by som tym ziskal. este by mi rupli nervy a by som niekoho vypicoval, co za to nemoze.
v principe mi nevadi, ze som isiel do Kosic zbytocne, lebo som aj tak potreboval dovolenku, ale nasralo a sklamalo ma to, lebo som sa na to tesil odkedy ohlasili, ze budu MS v Kosiciach. a MS v Kosiciach uz na 99,9% znova nebudu, lebo Steel Arena ma na MS malu kapacitu a IIHF bude pozadovat od kazdej areny min. 10000 kapacitu
nemam vela informacii a o vela veciach sa len domnievam. vyzera to tak, ze clovek od ktoreho som dostal maily v januari (podla isteho kamosa povolanim syn) to nakoniec nekoordinoval (vyhodili ho? vykaslal sa na to sam? netusim) a dali to do ruky tej caji, ma okolo 23 rokov a tiez by som ju tipol na priviligovane decko. nebudem tu davat mena, lebo vravim, ze nieco su moje domnienky, okrem toho obaja maju nie bezne mena a nechcem, aby sa sem pregooglili.
-
hojko
Site Admin
Bez tych zaciernenych mien je to ako pozerat si cisla z lotta a byt slepy
Davaj tie mena, nech to da zmysel.
Tak som to v ankete zatipoval spravne
hrali pekne