Pôžička pre snúbenca

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Martinka112
Zablokovaný
Zablokovaný

Pôžička pre snúbenca

Príspevok od používateľa Martinka112 »

Ahojte, nevie mi niekto poradiť, či sa dá cestou súdu uznať dlh? Môjmu bývalému som zobrala na svoje meno pôžičku od nebankovky a teraz si našiel milenku a tak by som chcela aby sa tá pôžička prepísala na jeho meno, no on o tom nechce ani počuť. A tak neviem, čo mám robiť aby som ju nemusela platiť. On si jazdí na novom aute, ktoré si kúpil z tej pôžičky aj s milenkou a mne ostali len oči pre plač.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Pôžička pre snúbenca

Príspevok od používateľa guess.whoo »

no ale aku velku cennu zivotnu skusenost si ziskala :) zial, pokial o prepisani nechce ani pocut nemozes ho nijakym sposobom prinutit aby to spravil, aj ked peniaze cerpal on
Thovt
Star
Star

Príspevok od používateľa Thovt »

To záleží hlavne od toho, aké dôkazy sú na to, že peniaze boli pre neho a prečo si mu ich dávala (pôžička, dar...).
Je možné, že by sa to uznať podarilo, no to by si bola ešte len na polceste k tomu, aby ti ich aj vyplatil.

Podľa toho o akú sumu peňazí ide by som zvážil, či do toho ísť.
Myslím, že by si sa mala poradiť s právnikom, ktorý ti po poskytnutí presných informácii povie presnejšie akú máš šancu na úspech.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

pozicka sa na inu osobu prepisat neda, ale mozete sa vy dvaja dohodnut ze on ju bude splacat. Ine by bolo, keby to bol z jeho strany podvod a ty si o nej nevedela. Ak si to brala prenho dobrovolne tak sa s tym vela urobit neda.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vzhladom na to, ze ucet zakladatelky je zalozeny na urcity mail, ktory Google vypnuje ako firmu poskytujucu pozicky, tak nic ine ako reklamu za tymto nevidim. Na taketo trapne a ubohe praktiky sme si tu za tie roky zvykli :smt006
Zamknuté