Keby pri dnešnom Volume boli také ceny ako v januári 2018, tak Market cap by bol dnes minimálne 20-30 biliónov a nie tých 770 miliárd ako vtedy Hlavne ceny Altcoinov a Tokenov išli strašne dole ...
Kraken uz nedovoli obchodovat s fiat menami (iba krypto/krypto), pokial mu neposlete naskenovany obciansky. Za mna nehrozi, taketo osobne udaje nikomu posielat nebudem, tak nech si trhnu nohou.
Uplne zbytočné sledovať volume na krypto trhu, už len nedavna študia odlhalila že 90% reportov je fake a to nehovorim o washtradingu
Mek napísal:Kraken uz nedovoli obchodovat s fiat menami (iba krypto/krypto), pokial mu neposlete naskenovany obciansky. Za mna nehrozi, taketo osobne udaje nikomu posielat nebudem, tak nech si trhnu nohou.
KYC uplne bežne všade vo svete kde sa narába s fiat menou, inak by licenciu nato nedostali
No dajme tomu ze to je bezne, ale to neznamena, ze to je normalne. Bohvie kde a ako tie udaje ukladaju. Ked ich niekto hackne a ziska ich, zrazu sa niektori nebudu stacit cudovat, co vsetko "kupili" na splatky (kde staci OP), ani nevedia...
je to normalne a vyzaduje si to dokonca zakon /KYC/. Ja som to vyriesil tak, ze som poslal scan pasu ktory je tazsie zneuzitelny a hlavne vies jednoduchsie indentifikovat zdroj pripadneho zneuzitia. A aj keby ti doklady zneuzili tak sa nic strasne nedeje, proste podas trestne oznamenie a nechas na poskodenej strane nech dokaze tvoju vinu co nebude vediet.
Ahojte,
vie mi niekto poradit ako najlepsie platit bitcoinom? Povedzme, ze na alze si idem nieco kupit, chcem to zaplatit bitcoinom. Nemam paru ako to funguje, viem co je bitcoin a to je asi tak vsetko Viem, ze potrebujem penazenku (neviem aku) a tym to u mna skoncilo.
Ano, penazenku potrebujes. Najistejsia je priamo Bitcoin Core, s inymi skusenosti nemam, tak neviem odporucit. A preco by si chcel nakupovat v Alze za bitcoiny? Na transakcnych poplatkoch zaplatis majland, alebo to bude trvat X dni.
Yoggy, a teraz uzkost nemas, s vedomim, ze dana zmenaren moze zo dna na den krachnut a ty uz svoje peniaze nikdy neuvidis? (krachnut == spreneverit)
IMHO je lepsie mat veci pod vlastnou kontrolou a zalohovat si wallet.dat na viac miest (samozrejme nezabudnut k nemu heslo).
Vacsinu mam na coinbase a potom asi cca 15% portoflia na binance ako trading/spekulativny stack. Jedna sa ale o vacsie sumy, nie par stovak.... Pokial "krachne" coinbase, tak cele krypto pojde do kytek. Kedze je to momentalne jediny velky "issuer", ktoremu sa da doverovat.