Čo hráte Práve teraz?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
packie34
Medium Expert
Medium Expert

Re: Čo hráte Práve teraz?

Príspevok od používateľa packie34 »

lukostrel77 : Aj San Andreas MP bol 100 krat zabavnejsi ako tento novy Pay2win GTA On-line ;)
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dreamer »

A Plague Tale: Innocence - akcna adventura - PC / PS4 / Xbox One - 8.5/10

Prave som to dohral, velmi prijemne prekvapenie, dobre vystupnovana hratelnost aj obtiaznost, stale pribudaju nove prvky hratelnosti ktora je navyse dost originalna (aj ked nehravam uz tak vela hier), rovnako pre mna idealny mix akcie a logickych hadanok, no a hlavne uzasny pribeh.

Co mi trocha chybalo boli vedlajsie misie a viac skumania, su tam len collectibles, tie su ale dobre prepojene s pribehom, prakticky som od tej hry ani viac necaka, kedze v recenziach je "linearny pribeh", takze mi to nevadilo, ale kvoli tomu nemozem dat vyssie hodnotenie.

Pokial sa vam pacila nova seria Tomb Raider, tak toto sa vam zrejme tiez bude pacit, urcite odporucam.
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Deus Ex - Game of the Year Edition. Aj ked sa to predava na steame, ma to neskutocne bugy, nechapem, preco to nedali do poriadku nez to zacali ponukat. Je to holt starinka. Musel som nahodit asi 10 modov a vylepseni (aj hi-res textury), aby to bolo hratelne. Ale bavi ma to viac ako Deus Ex 2, ktory vysiel par rokov potom. Ostatne Deus Exy mam uz prejdene, tak toto len tak do poctu na relax :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja som asi 2x presiel Last of US na Grounded obtiaznosti a riadne ma to bavilo. Riadne dobry challenge a vsetko sa da prejst bud rychlo alebo potichu. Teraz hravam Factions (Multiplayer). Je to taky iny multiplayer. Z jednej strany je pomalsi ale stale to ma gule ale fajn napady.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

ja som uz s hrami skoro uplne sekol, to co vychadza teraz ma moc nenaplna..ale comu som prepadol je stardew valley, uz tam mam skoro 50 hodin a stale si to idem :D
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Tiež momentálne prechádzam A Plague Tale: Innocence, zatiaľ sa mi to páči, hlavne atmosférou :)

Inak ak tu sú nejakí fanúšikovia izometrických starých RPG, - bolo ohlásené Baldurs Gate III :) Normálne by som bol veľmi skeptický, ale bude to z dielne Larian Studios, ktorí mali peckové Divinity: Original Sin, takže moje nádeje žijú :D

https://www.pcgamer.com/baldurs-gate-3- ... happening/
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

ja mam stare rpg velmi rad akurat ze na to uz nemam cas. pri predstave ze by som nejakej hre mal investovat 50-100 hodin, to by mi zabralo rok :D

ale tiez ohlasili ze hromadu starych rpg vydaju znova na switch, tak to si urcite zahram, BG3 mozno niekedy potom :D
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Dnes som na steame objavil "Super animal royal super free edition". Pecka. Moja prvá battle royal hra. :lol: :lol:
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Muffi
Addict
Addict

Oživím tému :)

A Plague Tale: Innocence - včera som to dohral (dlho som hru odkladal a čakal na upgrade PC), zaujímavá singleplayer adventúra so skvelou ponurou atmosférou moru vo Francúzsku, s krásnou grafikou a vcelku dojímavým (aj keď žiaľ predvídateľným) príbehom. Trochu ma tam mrzela lineárnosť a fakt, že stealth prvky hry sa s progresom postupne vytrácajú a hlavná hrdinka už neskôr nemá problém prakom likvidovať obrnených rytierov :D Každopádne aj tak pekný herný zážitok, 9/10.

Slay the spire - singleplayer deckbuilder kartovka kde každá nová hra je jedinečná a zároveň rovnaká (alebo väčšia) výzva. Zo začiatku to bolo vcelku návykové, celkovo hra vie byť na dlhé hodiny zábavy, ale aj na rýchly run keď človek má len hodinku času. Treba tam pomerne dosť uvažovať, kalkulovať a taktizovať nad tým, ako si rozvrhnúť zdroje a hráč je často v dileme, či si pred bojom s bossom vylepší balík alebo si radšej vylieči zdravie. Za mňa ako milovníka kartoviek 10/10.

Divinity: Original Sin 2 - pre mňa doposiaľ najlepší nástupca Baldurs Gate, ťahová RPG pecka. Hre neviem vytknúť skoro nič a vedel by som vychvaľovať nadlho :D Jediné čo ľutujem je, že nemám s kým hrať co-op. Parádny príbeh, perfektná hrateľnosť a postavy, taktické dynamické boje ktoré nechávajú full priestor pre hráča na kreatívne riešenia. Nie je problém jednoznačne vyhrať boj, ktorý ste pred chvíľou zdrvujúco prehrali a to len pre ľahkú zmenu taktiky. Je to však časožrút, mám rozohratú hru už od novembra a som len v act 3 z 5. Jednoznačne 10/10.

Overcooked 2 - super zábavka pre páriky alebo hru s kamošmi. Mám to na switch, zažili sme si pri tom s priateľkou kopec srandy (a kopec minihádok keď ktosi pripálil jedlo alebo spadne s hotovým do vody). 9/10 (jeden bod uberám za niektoré nevybalansovane ťažké levely).
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

[quote="Muffi"]Oživím tému :)
Divinity: Original Sin 2 - pre mňa doposiaľ najlepší nástupca Baldurs Gate, ťahová RPG pecka. Hre neviem vytknúť skoro nič a vedel by som vychvaľovať nadlho :D Jediné čo ľutujem je, že nemám s kým hrať co-op. Parádny príbeh, perfektná hrateľnosť a postavy, taktické dynamické boje ktoré nechávajú full priestor pre hráča na kreatívne riešenia. Nie je problém jednoznačne vyhrať boj, ktorý ste pred chvíľou zdrvujúco prehrali a to len pre ľahkú zmenu taktiky. Je to však časožrút, mám rozohratú hru už od novembra a som len v act 3 z 5. Jednoznačne 10/10.

Na akej platforme si? Tiež to prilezitostne hravam. Aj jednotku mam preluskanu. Hre sa dá vytknúť, že napr. oproti Pillars of Eternity sa snaží byť väčšinou vždy humorná. Pillars sú určite vážnejší, tvaria sa dospelejšie. To neznamená, že Dos2 nie je miestami važna alebo že v PoE absentuje humor. Snáď chápete :)

Ja teraz zapínam každý deň Asphalt 9 Legends, taký grindfest ale celkom ma to chytlo :)
Muffi
Addict
Addict

Kúpil som si to na Switch, ale tam som bol časom frustrovaný z toho, ako často manažujem inventár a výstroj postáv, keďže sa mi to tam zdá zdĺhavé a predsa len na PC to ide lepšie, tak som prešiel na Steam a teraz hrám ako príde. Je tam parádna featurka a to že tam funguje crossplatform save medzi Steamom a Nintendom :plus:

Inak Pillars of Eternity som paradoxne ešte nedohral ani prvý diel, hoci stále plánujem. Už som sa asi príliš rozmaznal DoS II a tým, že tam je všetko plne nadabované, tak mi prídu nenahovorené hry akoby sa trochu pozabudli s dobou. Tá hra vo mne budila dojem, akoby sa autori báli skúsiť trochu inovovať a všetko stavili len na starý dobrý baldurácky systém, ktorý bol parádny na svoju dobu, ale ako vravím, už som zrejme príliš rozmaznaný niektorými novšími hrami (napr. konkrétne na čítanie kopy textov, keď ich môžem pohodlne počúvať).

//Inak práve absencia dabingu mi dosť vadila aj pri Zelda Breath of the Wild. Tak veľká AAA hra, vlajková loď celej konzoly a skoro všetky postavy sú nemé? WTF? :D
blunderbuss
Novice
Novice

Príspevok od používateľa blunderbuss »

Hodně se snažím najít čas na to, abych se vrátil k Bloodborne, ale na PC si občas pustím Blasphemous.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Blasphemous vypada krasne, ale je to zrovna ten typ hry ktory by som po hodine vypol lebo by som mal chut rozbit klavesnicu :D

ja som kupil division 2 za 3 eura (kedze akurat vysiel plateny datadisk tak v ramci proma davali povodnu hru skoro zadarmo).
dlho som nevydrzal pri nejakej hre tak dlho. je to presne co akurat potrebujem, nic narocne na myslenie, len si prijemne zastrielat. je to cisty theme park, ak si obcas hovorim ze je to trapne (koridor, miestnost kde doplnis zasoby, velka miestnost kde sa strielas, koridor, doplnis zasoby, strielas...) ale hra sa to velmi dobre, stale nove zbrane, npc-cka su celkom inteligentne takze to neni cisto serious sam.
007miroslav007
Expert
Expert

Príspevok od používateľa 007miroslav007 »

Momentálne hrám Death Stranding na Pc......úžasná hra, nech si vraví kto chce čo chce :D. A potom sa chcem pustiť do Horizon Zero Dawn ( keď to bude na pc a keď budem mať čas )
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Ja som po dlhej dobe oprášil PC a zapol si nostalgiu Arma: Cold War Assault v peknom českom dabingu :) Za mňa úžasný príbeh.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Roky som ignoroval Assasins Creed, netusim preco, teraz dohanam zameskane. uplne fantasticke. momentalne teda AC Brotherhood
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No ja prave druhykrat prechadzam Doom Eternal. Po prvom dohrati som bol prijemne prekvapeny a kupil som predchadzajuci diel, ktory bol vsak trochu sklamanim. Tak som trochu pockal a musel som si dat Eternal aby som si znovu napravil chut :D
No a popritom sa snazim dokoncit DLC na Fallout 4 ktore som kupil len nedavno. Rad by som to vsetko dokoncil do vydania MFS 2020 a Cyberpunk 2077.
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja som si s par ludmi nasiel fajn zabavku, Deep Rock Galactic, velmi jednoducha strielacka ale v partii velmi zabavne (ale obcas si to aj sam zahram).

no a k hram co som ignoroval dlho, nainstaloval som Kingdom Come: Deliverance. sice som stale skoro na zaciaku lebo u toho vydrzim tak hodinku maximalne, ale velmi sa mi to paci, taky skyrim v stredovekom cesku.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Ja som začal teraz občasne hrávať Left4Dead 2 online. Je to skôr taká oddychovka, keď chce človek na chvíľu vypnúť.
Napísať odpoveď