Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
To ani nepotrebujem. A díky, je to ono: https://www.csfd.cz/film/497379-the-terror/prehled/
Je to len jedna séria či bude viac? Na čsfd ešte čosi ukazuje... ale má to podtitul.
?
Je to len jedna séria či bude viac? Na čsfd ešte čosi ukazuje... ale má to podtitul.
?
myslim ze oznamili ze bude dalsia seria ale dejovo nezavysla. prva seria je pribehovo ukoncena.
mimochodom niekto videl Legion, je to dobre?
mimochodom niekto videl Legion, je to dobre?
-
mirak2
Hardcore addict
Legion je hodne trippy serial, mne to nesadlo.
ano, druha seria ma byt lokaciou v case a priestore niekde inde.
tesim sa, ze Netflix kupil prava na natacanie Desiganted Survivor. tesim sa na tretiu seriu a som zvedavy ako bude pribeh prezidenta Toma Kirkmana pokracovat
tesim sa, ze Netflix kupil prava na natacanie Desiganted Survivor. tesim sa na tretiu seriu a som zvedavy ako bude pribeh prezidenta Toma Kirkmana pokracovat
Bude fascinujúce sledovať, ako dlho ti to vydržíhughito napísal: Zatiaľ diel a pol, ale som úplne spokojný.
Pomaly končí 4. séria Billions, kto ešte neskúsil, je to vynikajúce. 87%
https://www.csfd.cz/film/404475-miliardy/prehled/
Dnes na HBO Go pustili prvé 3 diely, 3. série Handmade´s Tale a pre mňa to bude sezóna, kde sa to zlomí. Buď to ukončia, spravia napínavejším a bude pokračovať alebo to zabalím ako pri Vikingoch a Walking dead.
//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
A ešte by som zabudol, so ženou sme pozreli Big Little Lies - Sedmilharky, s celkom hviezdnym obsadením na seriál, kde v 2: serii ešte pribudne dokonca Meryl Streep a musím povedať, že ak hľadáte niečo na sledovanie v páre, tak toto je dosť také, že nebude nudiť ani jedného
https://www.csfd.cz/film/67290-sedmilharky/prehled/
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Nezabudnite, že včera vyšla 5. séria Black Mirror.
begbeee: Zatiaľ 5 dielov. Akože už by som šiel trošku nižšie s hodnotením, ale stále spokojný, uvidíme. Trošku mám obavu, čo sa tam ešte bude diať 5 dielov.
Dva diely Chernobylu, a pecka.
Dva diely Chernobylu, a pecka.
-
mirak2
Hardcore addict
zatial som videl 2 epizody z 3 a ... strasna nuda a bieda. neviem, ci vsetok rozpocet odsrali na Bandersnatch, ale tieto epizody suckuju a to poriadne.Grim napísal:Nezabudnite, že včera vyšla 5. séria Black Mirror.
Chernobyl som už dopozeral - geniálne.
Na Black Mirror som zvedavý.
Na Black Mirror som zvedavý.
Súhlas. Dosť sklamanie. Na druhej strane BM bol podľa mňa (ako v podstate každý ne-epizodický seriál) vždy veľmi hit-or-miss . Niektoré diely sánka dolu, niektoré ... zíííííív.mirak2 napísal: zatial som videl 2 epizody z 3 a ... strasna nuda a bieda. neviem, ci vsetok rozpocet odsrali na Bandersnatch, ale tieto epizody suckuju a to poriadne.
-
R1k1nko
Darca
a to len tri casti ? ja som to kukol v jeden den... a za mna prva a druha cast ok ! ta tretia hm no brr .....ale zas uznajte aky herci tam hrali .. ziadny lowkary !Grim napísal:Nezabudnite, že včera vyšla 5. séria Black Mirror.
-
Grim
Darca
No ja som rád, že sa neodtrhli z reťaze so šiestimi dielmi. Na BM tri bohato stačia. Je pravda, že sa technológie začínajú opakovať, ale morálne dilemy sú nové. Mne sa páčili všetky 3 diely, aj keď ten posledný bol pritiahnutý za vlasy viac, ako by sa na BM patrilo.
City on a Hill s Kevinom Slaninkom v hlavnej úlohe.
Toto bude hit páni.
Toto bude hit páni.
-
mirak2
Hardcore addict
nemecka Netflixova pecka Dark ma od piatka vonku 2. seriu
dopozeral som druhu seriu Belfera. mne sa pacila, ale dokazem pochopit, ze ten zaver nemusel byt pre niekoho terno.
Komplet? 
ked ma mas v ignore liste tak neviem, ci je to otazka pre mna.
ale podpoviem: ano pozrel som vsetkych 8 dielov.
ale podpoviem: ano pozrel som vsetkych 8 dielov.
Spoiler
mohli to skoncit zastrelenim priekopnika zbrani. dokonca nemuseli zabijat Ewelinu. ale pripravili si ihrisko pre dalsiu seriu, no ta spionazna linka bola cez a velmi natiahnuta
-
R1k1nko
Darca
ten serial Stranger Things ked chcem kukat 3 seriu musim aj 2 hu ? ci jak to je ? prva sa celkom dala a na druhu som nemal a nemam dlho chut. ....
Nemáš chuť na 2. ale na 3. už máš?
Nevymýšľaj a pozeraj všetko.