http://archiv.extraplus.sk/886/topgaler ... ov-kabatov
Ešte pár hrejivých slov od ľuboša blahu na tohto židaka
Spoiler
VITAJ V PREZIDENTSKOM PALÁCI, SÚDRUH LEŠKO
Ja som samozrejme rád, že Čaputovej poradca bude kovaný komunista, ktorý v rokoch 1982-1987 písal pre orgán ústredného výboru komunistickej strany Nové Slovo.
Po roku 1989 som pre tento ľavicový týždenník písal aj ja, takže som rád, že sme s Leškom vlastne súdruhovia.
Rozdiel je len jeden - Leško sa najnovšie za svoju komunistickú minulosť hanbí a predstiera, že už nie je kovaný komunista, ale kovaný kapitalista a ešte kovanejší liberál. A ja som žiadnu starorežimovú minulosť nemal, ak nerátam, že som bol iskrička. Ale som celý život hrdý ľavičiar a neprezliekam kabáty.
Nebuď ako Marián. Neprezliekaj kabáty.
NA VEČNÉ ČASY SO ZSSR VYSTRIEDALO NA VEČNÉ ČASY S AMERIKOU
V roku 1994 síce Leško kandidoval za Spoločnú voľbu, čo bola postkomunistická koalícia, ktorú vytvorila Weissova SDĽ - ale aj za to sa náš drahý súdruh Marián už hanbí. Dnes už je ľavica pfuj-pfuj, dnes je Marián veľký liberál.
Súdruh už stihol slávnostne vymeniť kabát - už nie Karl Marx, už Adam Smith, už nie ZSSR, už USA. A Mariánko píše zúrivé antikomunistické články, vysmieva sa na Markíze ľavičiarom, opovrhuje Ruskom. Z Che Guevaru je Ronald Reagan. Salto mortale.
Leško je smutným svedectvom doby. Niečo ako Kiska - tá istá krvná skupina. Oportunista bez názoru. Raz komunista, raz liberál a keby na Slovensku došiel k moci Kotleba, tak bude písať ódy na Jozefa Tisa. Proste súdruh, ktorý sa nevydaril.
VRAJ NEZÁVISLÝ ANALYTIK
Ale najvtipnejšie je, ako sa stal Čaputovej poradcom. V predvolebnej kampani ako "nestranný analytik" hejtoval protikandidáta Šefčoviča a dnes ide čírou náhodičkou slúžiť Čaputovej. Toto sú tí naši "nestranní" analytici.
Ale takto to funguje celé. Novinári a analytici slúžia pravicovým politikom a tí im potom podarujú teplé miestečka. Na tomto operačnom kóde fungujú všetky médiá Penty a Esetu.
Nazvime to pracovne analytická korupcia, tzv. analo-korupcia. Nech žije slušné Slovensko, liberalizmus, progresivizmus, ach!