Nemam problem brat aj z ineho obchodu, len ked uz by som mal brat tak velke sluchatka (relativne k CX 175), tak som ich chcel aj vyskusat (kedze Audigo tu moznost ma, keby ze nemal, tak ma to az tak netrapi, holt by som ich pripadne musel vratit). Takze kludne mozes napisat aj ostatne modely, nech sa na ne aspon pozriem
Aké nové slúchadlá?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aké nové slúchadlá?
Super vdaka, skusim vsetky. Inak, preco by si normalne nedpoporucoval tie ATH?
Nemam problem brat aj z ineho obchodu, len ked uz by som mal brat tak velke sluchatka (relativne k CX 175), tak som ich chcel aj vyskusat (kedze Audigo tu moznost ma, keby ze nemal, tak ma to az tak netrapi, holt by som ich pripadne musel vratit). Takze kludne mozes napisat aj ostatne modely, nech sa na ne aspon pozriem
-
Ryan Giggs
VIP
Maju trochu svojsky, neucesany zvuk.
Z inych modelov kupitelnych u nas (rozumej aj CR) v tejto kategorii Shanling ME100, a Fiio F9 Pro.
A v Cine je v tejto kategorii okolo stovky, obrovsky pretlak dobrych modelov. A to aj ked to zuzime podla pomyselnej vhodnosti na "tvoje" zanre. Na cokolvek clovek siahne, tak chybu neurobi. Napr. Kinera Idun, BGVP DMG, Whizzer Kylin A-HE03, Simgot EN700 Pro, Magosi K3 a velmi dobra je vraj aj novinka od KZ AS16. Tie uz su ale kvoli 8 menicom fakt dost velke.
Z inych modelov kupitelnych u nas (rozumej aj CR) v tejto kategorii Shanling ME100, a Fiio F9 Pro.
A v Cine je v tejto kategorii okolo stovky, obrovsky pretlak dobrych modelov. A to aj ked to zuzime podla pomyselnej vhodnosti na "tvoje" zanre. Na cokolvek clovek siahne, tak chybu neurobi. Napr. Kinera Idun, BGVP DMG, Whizzer Kylin A-HE03, Simgot EN700 Pro, Magosi K3 a velmi dobra je vraj aj novinka od KZ AS16. Tie uz su ale kvoli 8 menicom fakt dost velke.
-
Michaelo
Hardcore addict
Vdaka.
Na tie iBasso a 1More Tripple driver sa pozriem v pondelok. Co pozeram, tak Whizzer A-HE03 niekto v prahe predava za 100€, cca 6 mesiacov stare s komplet prislusenstvom s moznostou vyskusania, tak by som tiez mohol skusit. Shanling ME100 som nasiel na jednom shope, tak do nich by som mozno siel keby mi nesadlo nic z tych 3 a keby ani tie, tak by som skusil asi cinu, kde zase bude riziko DPH, uvidime...
Inak Fiio F9 Pro nachadzam az za 160€ +
Na tie iBasso a 1More Tripple driver sa pozriem v pondelok. Co pozeram, tak Whizzer A-HE03 niekto v prahe predava za 100€, cca 6 mesiacov stare s komplet prislusenstvom s moznostou vyskusania, tak by som tiez mohol skusit. Shanling ME100 som nasiel na jednom shope, tak do nich by som mozno siel keby mi nesadlo nic z tych 3 a keby ani tie, tak by som skusil asi cinu, kde zase bude riziko DPH, uvidime...
Inak Fiio F9 Pro nachadzam az za 160€ +
-
Ryan Giggs
VIP
Nj, tie Fiio podrazili.
Tak som vzal nakoniec CM MH752,s tym USB to bolo o 5e drahsie,za USB zvukovku to nieje vela a mozem to mat pripojene cez jack,alebo to USB/7.1 co je sice skor,take MEH..,ale aspon som to mal moznost vyskusat a nie len citat si o tom.
Vdaka za poradenie a fajn sluchadla Ryan

Vdaka za poradenie a fajn sluchadla Ryan
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som zobral tie Whizzery, co som porovnaval s iBasso, Fiio, 1More a AudioTechnica, tak mi vysli tak nejak najlepsie. iBasso mi prisli take divne utlmene ako keby som ich pocuval cez vankus v porovnani s Whizzermi, no mali lepsi sound stage IMO.
1More pre mna rozhodne nie, minimalne nie v porovnani s ostatnymi, prisli mi take divne utlmene.
Pacili sa mi Fiio, ale ta cena mi prisla celkom vysoka a ked som mohol mat Whizzery za cca 85€, tak som fakt nemal nad cim premyslat, i ked by som fakt chcel pocut BGVP DMG...
No a ATH hrali super... ak slo o metal, na cokolvek ine uz tak dobre neboli...
Vdaka za pomoc
1More pre mna rozhodne nie, minimalne nie v porovnani s ostatnymi, prisli mi take divne utlmene.
Pacili sa mi Fiio, ale ta cena mi prisla celkom vysoka a ked som mohol mat Whizzery za cca 85€, tak som fakt nemal nad cim premyslat, i ked by som fakt chcel pocut BGVP DMG...
No a ATH hrali super... ak slo o metal, na cokolvek ine uz tak dobre neboli...
Vdaka za pomoc
Potreboval by som este poradit pre brata samostatny mikrofon,kedze on nechce sluchadla s mikrofonom na komunikaciu v hrach,nieco na tej urovni mikraku z tych MH752.
Akurat teda aby bol samotatny stolovy k PC pripojitelny cez USB,pripadne trochu vyssie na nejakom stojaniku a aby nerezonoval,alebo teda nebral vibracie zo stola,ale nic velke prosim,take nieco mensie sikovne cenovo dostupne a s normalnou kvalitou zvuku,nech to nieje cele zahuhnane,ale ten zvuk bol taky cistejsi a trochu odhlucene aby to nebralo zase vsetok okolity hluk,alebo teda spon nie tak velmi..
Ak teda niekoho nieco napada,dajte prosim vediet.vdaka..
Zatial som rozmyslal nad niecim ako je toto:
https://www.alza.sk/connect-it-cmi-8001 ... 538310.htm
alebo
https://www.alza.sk/trust-gxt-232-manti ... .htm#popis
Akurat teda aby bol samotatny stolovy k PC pripojitelny cez USB,pripadne trochu vyssie na nejakom stojaniku a aby nerezonoval,alebo teda nebral vibracie zo stola,ale nic velke prosim,take nieco mensie sikovne cenovo dostupne a s normalnou kvalitou zvuku,nech to nieje cele zahuhnane,ale ten zvuk bol taky cistejsi a trochu odhlucene aby to nebralo zase vsetok okolity hluk,alebo teda spon nie tak velmi..
Ak teda niekoho nieco napada,dajte prosim vediet.vdaka..
Zatial som rozmyslal nad niecim ako je toto:
https://www.alza.sk/connect-it-cmi-8001 ... 538310.htm
alebo
https://www.alza.sk/trust-gxt-232-manti ... .htm#popis
To som uz prave pozeral a ta fifinka je super,ale urcite nebudem kupovat zo zahranicia a na Slovensku som ju predavat nenasiel,co ma samozrejme mrzi.
Ak trváš na nákupe tu, tak skús
https://www.muziker.sk/superlux-e205umkii-black
je tam celkom kúl zľava (normálne cena okolo 50€).
https://www.muziker.sk/superlux-e205umkii-black
je tam celkom kúl zľava (normálne cena okolo 50€).
Ak by bolo mozne to na tom aliexprese zaplatit cez PayPal,tak by som nad tym pouvazoval,ale to som pozeral,ze asi nepojde..
Tak to riskni so Superluxom, vyzerá, že by to mohla byť celkom kvalitka a nemusíš na to čakať veľmi dlho a riskovať čapnutie na colnici.
Tak som vzal ten lacnejsi Connect it 8000 a je to take nic moc no..
Neviem ci ta Fifinka bude lepsia,ale podarilo sa mi ju nakoniec zaobstarat,takze sa nanu velmo tesim a vdaka za poradenie DropDead.
Neviem ci ta Fifinka bude lepsia,ale podarilo sa mi ju nakoniec zaobstarat,takze sa nanu velmo tesim a vdaka za poradenie DropDead.
Ahojte,
poradťe, prosím, nejaké slúchadlá do cca 200€ k PC - pohodlné, asi uzavreté - používané budú v obývačke -v rušnejšom prostredí. Fajn by boli bezdrôtové, ale keď to má mať drastický dopad na kvalitu zvuku, tak radšej káblové (neviem, či to má vlastne zmysel riešit na integrovanej zvukovke na tejto doske https://www.msi.com/Motherboard/Z170A-G43-PLUS.html ). Prípadne kúpiť nejaký externú zvukovku a za zvyšné peniaze slúchadlá ? Dosiahne sa vyššej kvality ?
Mikrofón je plus, ale určite nie podmienka (online hrám minimálne).
Využitie cca 40% hry, 40% hudba (cez metal, minimal až po Hansa Zimmera
) a 20% filmy/seriály.
Pri cca 200 eurách preferujem nákup z EU.
Ďakujem
poradťe, prosím, nejaké slúchadlá do cca 200€ k PC - pohodlné, asi uzavreté - používané budú v obývačke -v rušnejšom prostredí. Fajn by boli bezdrôtové, ale keď to má mať drastický dopad na kvalitu zvuku, tak radšej káblové (neviem, či to má vlastne zmysel riešit na integrovanej zvukovke na tejto doske https://www.msi.com/Motherboard/Z170A-G43-PLUS.html ). Prípadne kúpiť nejaký externú zvukovku a za zvyšné peniaze slúchadlá ? Dosiahne sa vyššej kvality ?
Využitie cca 40% hry, 40% hudba (cez metal, minimal až po Hansa Zimmera
Ďakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Sluchadla tejto kategorie rozhodne ocenia niečo lepšie ako je integrovana zvukovka, zvuku to samozrejme pomôže. Existovať sa samozrejme da aj na integrovanej ( v niektorych pripadoch) ale potencial sluchadiel sa nevyužije. Minimalne s vyhľadom do buducnosti je dobre o kupe nejakej uvažovať.
A rozdiel vo zvuku medzi bezdrôtovymi a drôtovymi sluchadlami za rovnaku cenu, je samozrejme veľky.
Na muziku čo počuvaš sa dobre hodia napr. Shure SRH940, su ale na hranici rozpočtu. A neostane tym padom na nejaky DAC. Fajn su aj Audio-Technica ATH-A550Z.
A rozdiel vo zvuku medzi bezdrôtovymi a drôtovymi sluchadlami za rovnaku cenu, je samozrejme veľky.
Na muziku čo počuvaš sa dobre hodia napr. Shure SRH940, su ale na hranici rozpočtu. A neostane tym padom na nejaky DAC. Fajn su aj Audio-Technica ATH-A550Z.
Slúchadlá - https://www.tiphardware.sk/cooler-maste ... h-752.html -- buď káblom priamo cez priloženú USB zvukovku (takto máš prístup aj k veľmi dobrému mikrofónu, ak by si potreboval - mikrofón je samozrejme odnímateľný, aby si to na nich nemal permanentne), alebo do zvukovky zapojiť nižšie uvedený adaptér pre BT konektivituAnimorph napísal:Ahojte,
Využitie cca 40% hry, 40% hudba (cez metal, minimal až po Hansa Zimmera) a 20% filmy/seriály.
Ďakujem
BT prijímač/vysielač - 2x https://www.aliexpress.com/item/32757489557.html (objednať osobitne, teda keď príde email, že jedno bolo odoslané, tak objednať druhé) - zapojenie tak, že jeden v slúchadlách, druhý vo zvukovke.
Nedávno som tu riešil Marshal Mayor 2 verzia bez BT a hoci som maximalne spokojny, bo to dobre izoluje, dobre vyzera
a na gitarovu hudbu mňamka, chcel by som niečo, čo izoluje uplne a je na elektronicku hudbu. Potrebujem do officu, kde si púšťam trošku inú hudbu na focus.
-
Ryan Giggs
VIP
Rozpocet je neobmedzeny?
Uplne izoluju spunty.
Uplne izoluju spunty.
A čo tak nakombinovať túto zvukovku https://www.alza.sk/creative-sound-blas ... 502719.htm a povedzme tie Audio-Technica ATH-A550Z.Ryan Giggs napísal:Sluchadla tejto kategorie rozhodne ocenia niečo lepšie ako je integrovana zvukovka, zvuku to samozrejme pomôže. Existovať sa samozrejme da aj na integrovanej ( v niektorych pripadoch) ale potencial sluchadiel sa nevyužije. Minimalne s vyhľadom do buducnosti je dobre o kupe nejakej uvažovať.
Či zvukovka za 53 eur nie je tiež výhra ?
-
Ryan Giggs
VIP
V cene okolo 50€ FX audio X6, alebo Sabaj D2.