Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
-
Solo_Kamen
King
Re: Bitcoin, Litecoin, Ethereum a iné kryptomeny
Vyzerá to, že príde korekcia, zase budem kupovať čoskoro
Rast BTC 40% behom týždňa, to nie je normálne ani na crypto trhu.
Zmrdi z bitstampu mi nechcú odstrániť karty, ktoré som použil a platby neprešli, predpokladám, že kvôli banke
Ak chcem nechať kartu odstrániť, chcú, aby som im poslal selfie s občianskym a papierom, kde bude napisany dátum a 'for bitstamp only'
Wtf?!
Ak chcem nechať kartu odstrániť, chcú, aby som im poslal selfie s občianskym a papierom, kde bude napisany dátum a 'for bitstamp only'
Wtf?!
-
yoggy
Hej takych tu uz bolo, heavy bags si mal mat uz pri 3kSolo_Kamen napísal:Vyzerá to, že príde korekcia, zase budem kupovať čoskoroRast BTC 40% behom týždňa, to nie je normálne ani na crypto trhu.
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2019, 20:50)
inak na binance je BTC/USDT volume $1.5bln
-
Solo_Kamen
King
Investujem iba menšie sumy, mám to len ako takú príjemnú zábavkuyoggy napísal: Hej takych tu uz bolo, heavy bags si mal mat uz pri 3k![]()
Do ktorej meny by sa oplatilo teraz zainvestovať? A keď tak cez akú stránku? Rozmýšľam, že na binance kúpim a nechám tam nejaký čas.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
IMHO je teraz perspektivne monero (XMR). Ma za sebou slusnu historiu, stale sa vyvija, a je to mena narozdiel od Bitcoinu rychla a anonymna.
Počujete.. je blby nápad ak by som zrušil moje sporenie kde dávam asi 50€ mesačne a namiesto toho kupoval ETH?
dasti555 napísal:Počujete.. je blby nápad ak by som zrušil moje sporenie kde dávam asi 50€ mesačne a namiesto toho kupoval ETH?
Nikto ti negarantuje nič. Na konci roka s momentálnym sporením budeš mať istých (?) 600€.
Pokiaľ pôjdeš do ETH môže byť tá čiastka 5 000€, 10 000€ alebo 0€.
Či sa ti to oplatí musíš vedieť ty.
-
yoggy
Zober rovno americku hypoteku na dom/byt rodicov. Bud to budes cely zivot splacat alebo sa prestahujes na hradny kopec do BA. Go big or go homedasti555 napísal:Počujete.. je blby nápad ak by som zrušil moje sporenie kde dávam asi 50€ mesačne a namiesto toho kupoval ETH?
Takže ak som to pochopil tak ETH je istotne lepšie než nejaké "fondy" neznáme (pre mňa).
Len hej .. chcem po menej ale istotne rásť hore alebo môže prísť skok kedy stratím ale môžem aj zarobiť ..
Ak by som riešil to ETH tak nakupovať cez Binance a udržiavať to tam alebo to presúvať vždy do nejakej peňaženky? V ktorom momente by ste si povedali že fajn teraz sa to oplatí vybrať? Ak by bola celková investovaná suma >= 100%? To ale zas kým sa prevedú na binance naspäť respektív bitbay aby mi to vedeli vyplatiť tak to trvá nejaký čas, nie? Za ten čas sa vie ten kurz zmeniť nie príliš v prospech mňa (alebo aj v prospech) áno?
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2019, 21:20)
Je Coinbase lepší než Binance? (aspoň majú appku priamo v appstore Coinbase)
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2019, 22:11)
A ďalšia otázka..
Kedy je vhodné meniť XRP za ETH prípadne opačne? Respektíve teraz keď je všetko dole sa oplatí nakúpiť ETH za FIAT chápem.. oplatí sa kúpiť rovno aj to Ripple alebo ten by sa oplatil až keď bude ETH "v pluse"?
Je dobrý nápad vôbec posielať priamo len do ETH alebo ideálne nakúpiť ETH a to rozdeliť na nejaké iné altcoiny? Či v prípade že to chcem držať nejaký čas tak to je uplne jedno? Respektíve to už musím vedieť ja na základe trhu kedy čo sa oplatí pre mňa kúpiť, hej? Nechcem totižto ale spraviť nejaký kiks s tým že dačo kúpim a budem v riti
Len hej .. chcem po menej ale istotne rásť hore alebo môže prísť skok kedy stratím ale môžem aj zarobiť ..
Ak by som riešil to ETH tak nakupovať cez Binance a udržiavať to tam alebo to presúvať vždy do nejakej peňaženky? V ktorom momente by ste si povedali že fajn teraz sa to oplatí vybrať? Ak by bola celková investovaná suma >= 100%? To ale zas kým sa prevedú na binance naspäť respektív bitbay aby mi to vedeli vyplatiť tak to trvá nejaký čas, nie? Za ten čas sa vie ten kurz zmeniť nie príliš v prospech mňa (alebo aj v prospech) áno?
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2019, 21:20)
Je Coinbase lepší než Binance? (aspoň majú appku priamo v appstore Coinbase)
//autoeditácia príspevku (06 Aug 2019, 22:11)
A ďalšia otázka..
Kedy je vhodné meniť XRP za ETH prípadne opačne? Respektíve teraz keď je všetko dole sa oplatí nakúpiť ETH za FIAT chápem.. oplatí sa kúpiť rovno aj to Ripple alebo ten by sa oplatil až keď bude ETH "v pluse"?
Je dobrý nápad vôbec posielať priamo len do ETH alebo ideálne nakúpiť ETH a to rozdeliť na nejaké iné altcoiny? Či v prípade že to chcem držať nejaký čas tak to je uplne jedno? Respektíve to už musím vedieť ja na základe trhu kedy čo sa oplatí pre mňa kúpiť, hej? Nechcem totižto ale spraviť nejaký kiks s tým že dačo kúpim a budem v riti
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
No a tu si si aj sam odpovedal. Co kedy nakupit, je presne spekulacia, a my tu na fore mame momentalne vestecku gulu v oprave, aby sme ti vedeli dobre poradit.Respektíve to už musím vedieť ja na základe trhu kedy čo sa oplatí pre mňa kúpiť, hej? Nechcem totižto ale spraviť nejaký kiks s tým že dačo kúpim a budem v riti
Ide mi skôr ale o to či je z dlhodobého hladiska lepšie do nejakých altcoinov investovať alebo to nechať v eth .. či to tiež ťažko takto povedať?
-
yoggy
Altociny = 99% shitcoiny. Eth je vseobecne najperspektivnejsi coin.
Hlavne nekupovať Ripple (XRP), tú výhodu čo malo už ponúkajú aj banky. Volá sa to Okamžité platby. Tipujem, že do dvoch rokov to bude úplne bežné. Pre bežných ľudí je použitie bankového účtu a IBAN stále oveľa jednoduchšie ako vytvárať si peňaženky a prepočítavať virtuálne peniaze na eurá, aby som vedel koľko zaplatím alebo pošlem ...
Mám to odskúšané smerom zo Slovenska do České spořitelni, peniaze som posielal o 11:00 a o 11:30 mi už dotyčný písal mail, že mu platba nabehla, nechápali sme čo sa deje. Ťažko povedať koľko to trvalo, ale podľa týchto článkov by to malo byť za niekoľko sekúnd.
https://www.penize.cz/bezne-ucty/408360 ... zuji-banky
https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/19 ... i-prevodmi
https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/19 ... ed-kartami
Mám to odskúšané smerom zo Slovenska do České spořitelni, peniaze som posielal o 11:00 a o 11:30 mi už dotyčný písal mail, že mu platba nabehla, nechápali sme čo sa deje. Ťažko povedať koľko to trvalo, ale podľa týchto článkov by to malo byť za niekoľko sekúnd.
https://www.penize.cz/bezne-ucty/408360 ... zuji-banky
https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/19 ... i-prevodmi
https://finweb.hnonline.sk/ekonomika/19 ... ed-kartami
A aký je váš pohlad na Bitcoin Cash?
Ako riesite toto predvianocne obdobie. Nakupy?
Síce je pekný výpredaj, ale ja už mám nakúpené 3 roky a čakám na moon.
Moon - keď raketa vyletí na mesiac.