Zakazane znaky
-
Nymphested
Zablokovaný
Znovu tu chce robit poriadky
.. niekto ti napisal na inom fore ze patris do "POSRATEJ GENERACII" a "My len verime ze ta vasa generacia rychlo vymrie a ze s vami vymrie aj ta vasa ideologia, ten pocit ze vas vsetci utlacaju a ublizuju vam" Zaujimalo by ma ci proti tomu bojujes aj v tvojom USA kde nie je taky problem tieto symboly nosit. A aj ked si americky superman s vybavenim Jamesa Bonda (ako sme sa mohli docitat) neodporucam ti do takychto ludi skakat. Byvaju dost agresivny
A este jedna vec.. Skaces aj do blbeckov v takychto handrach? (a tych je teda omnoho viac!)

Asi nie, ze?! Tie su totiz LEGALNE 
88=HipHop

Asi nie, ze?! Tie su totiz LEGALNE 88=HipHop
-
Nymphested
Zablokovaný
Re: Zakazane znaky
vsetci su ovplivneni tym co sa deje vokol, a tak isto aj media ( skresluju ako sa da ) poznam niektorych ludi z TT a oni zase inych ludi, takze si myslim ze hovoria pravdu.atrey napísal:no newiem či to bol len jeden kopanec, tuším že tam boli aj nejaké vyhrážky smrťou, dokopaním a tak.
Nikto nikoho nedobije koli materskemu znamienku, lebo to nieje proti zakonu... Tie znaky, ktore som sem dal porusuju zakony SR a to povedal sud a nie nejaky skinhead alebo fasista.Nymphested napísal:LES ty si ale riadny .... toto som ani nemal vidiet. G. Busha zrovnavaju s Hitlerom ( a jeho postupi su tak isto na chlp rovnake ). a toto co si teraz urobil si dost posral. ani tie utoky co boli neboli "nackovia" ani to co sa dialo v tom vlaku ten "utok" na tych mladych,, bol to iba jeden kopanec do dveri a uz stoho isli chalani do vazby. sa uvedom !! keby neboli narodniari, bolo by tu este viac spiny ako je tu teraz !! to by som veru nerad videl. a inak tie utoky boli naplanovane, mam to od dobreho zdroja, a od par hools..proti ludom, ktory trocha vycnievaju.
a fizly su na tom asi tak isto zle ako ty a urcite su na tom este horsie ako "nackovia"
ps : inak mozes povedat ulicu, tvojho domu ( tu na slovensku ), hned zajtra ti pridem ukazat par znakov ... je to kazdeho osobna vec, co na sebe nosi, aj ked je to zakazene, je to jeho riziko nie tvoje a jeho viznanie. mne sa nemusi pacit tvoje materske znamieko a mam ta zato dobit ??
je velky rozdiel byt ortodoxny "nacek" a byt uznavac hudby a znakov .. (cest vinimkam, ktory su naozaj v pohode ludia )
Na stráž bratia !!
A ohladne tych "spin" len tolko, ze neviem co mas pod pojmom "spina" na mysli, dufam ze nie nejakeho Roma aj ked je trebars vysokoskolskym profesorom, lebo jedneho poznam... Ja som skor presvedceny tak ako vacsina ludi v tejto republike, ze "spiny" su skini, nacisti, xenofobi a podobni ludia. A to nehovorim ja, ale to hovori zakon. Teraz uz viem, ze sa niektorym na tomto fore nepaci EU a uz vonkoncom nie USA. V USA platia zakony pre kazdeho a s takymi skinmi sa tam nemazlia. V zakladajucich statoch EU su tiez podobne zakony ako v USA, takze sa bojite aby to neprislo aj sem na netolerantne Slovensko. Mam pre vas zlu spravu - pride !
Aj ked s tvojimi nazormi nesuhlasim skoro nikdy, tak ich mozes pokojne mat, ale keby si ich nahodou rozsiroval, tak to je uz ina vec.
LOOOL, velka cast tych znakov vobec nie je zakazana a Les zase oblbuje, ze uz urcite sam nevie, kedy pise pravdu (vid. napr. jeho pribeh o udani nejakeho zufalca, ktory vyviazol s pokutou- bullshit). Aj ked policia zhromazdi rozne propagacne materialy, tieto su nasledne podrobovane expertizam znalcov, a to v ramci vysetrovania trestneho cinu podpory a propagacie hnuti smerujucich k potlaceniu prav a slobod obcanov (aj to az po formalnom obvineni pachatela)! Uz vidim, ako sa organy cinne v trestnom konani tyzdne alebo mesiace popri mnohych inych pripadoch venuju setreniu takehoto trestneho cinu, aby bola potom udelena pokuta 3000 Sk?! Pokuta, ktora sa mimochodom udeluje za priestupky a nie trestne ciny?! BTW. Mnohe znaky su ucelovo prisposobovane, resp. vyberane z roznych kultur tak, aby im po formalnej stranke nemohlo byt nic vytknute. Pokym napr. hakovy kriz, ako znak nacistickeho rezimu je jednoznacne definovatelny, rad by som sa pozrel na to, ako nejaky sudca prijme zalobu z vyssie uvedeneho trestneho cinu napr. za tzv. keltsky kriz (obrazok c. 1), alebo akukolvek runu (obrazok c. 4).
Les, uz tu konecne prestan oblbovat! Desi ma predstava, ze nejake decka tymto tvojim bludom uveria a v buducnosti sa budu kompromitovat podobne, ako sa uspesne a uz tradicne kompromitujes ty. Pomaly kazda druha tvoja veta je sprosta loz...
Les, uz tu konecne prestan oblbovat! Desi ma predstava, ze nejake decka tymto tvojim bludom uveria a v buducnosti sa budu kompromitovat podobne, ako sa uspesne a uz tradicne kompromitujes ty. Pomaly kazda druha tvoja veta je sprosta loz...
Co si myslis, ze odkial som to zoskenoval? Bolo to z karty, ktora je rozdana kazdemu policajtovi v SR, mozno okrem mensich obci. Tak sa nabuduce opytaj nejakeho policajta v MESTE ci ma takuto kartu pri sebe, alebo ci o nej vie. Bola vydana ministerstvom vnutra, cize uz dopredu sa experti zhodli, ze kazdy znak na tejto karte je proti zakonom. Hadam si nemyslis, ze ja som ich zbieral niekde po internete. Nech ti povie policajt, ze ci pisem bludy.
http://www.nsm88.com/Les napísal:V USA platia zakony pre kazdeho a s takymi skinmi sa tam nemazlia.
http://www.americannaziparty.com/
http://american-thule-society.org/Welcome.htm
www.bloodandhonour-usa.com/
www.aryan-nations.org/
Priklad niektorych organizacii ktore funguju v USA. Fakt sa s nimi nemazlia
Odkazmi nemam za ciel propagovat ich ideologiu a ciele. Su pouzite na poukazanie na nacisticke!! organizacie v USA.
Presne tak... po tom, co vsetko si tu uz v tejto suvislosti stihol natarat som presvedceny, ze si ten obrazok stiahol z nejakej pofidernej stranky bez toho, aby si aspon tusil, aka je realita (vid. bullshit s pokutou). Pri vsetkej ucte, neverim ti ani slovo...Les napísal:Co si myslis, ze odkial som to zoskenoval? Bolo to z karty, ktora je rozdana kazdemu policajtovi v SR, mozno okrem mensich obci. Tak sa nabuduce opytaj nejakeho policajta v MESTE ci ma takuto kartu pri sebe, alebo ci o nej vie. Bola vydana ministerstvom vnutra, cize uz dopredu sa experti zhodli, ze kazdy znak na tejto karte je proti zakonom. Hadam si nemyslis, ze ja som ich zbieral niekde po internete. Nech ti povie policajt, ze ci pisem bludy.
-
Nymphested
Zablokovaný
takAryan Angel napísal:http://www.nsm88.com/
http://www.americannaziparty.com/
http://american-thule-society.org/Welcome.htm
www.bloodandhonour-usa.com/
www.aryan-nations.org/
Priklad niektorych organizacii ktore funguju v USA. Fakt sa s nimi nemazlia![]()
Odkazmi nemam za ciel propagovat ich ideologiu a ciele. Su pouzite na poukazanie na nacisticke!! organizacie v USA.
tak taketo slova sa aj mne v hlave premietaju stale o lesovyTomasito napísal:.. neverim ti ani slovo...
-
r3sp3ct
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nymphested napísal:tak.. a este aj kkk sa tam dobre dari stale
Kód: Vybrať všetko
http://kkk.com/-
aquafresh1
Star
-
panter2005
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Polovicna pravda. Bol to sice stary znak ale mal ramena otocene opacne - Nacisti to otocili aby tym vyjadrili opak vyznamu:...Avalong napísal:Hakovy kriz nikdy nebol symbolom zla alebo nacizmu. Pred nastupom nacizmu sa to ani nevolalo hakovy kriz. Bol to znak jedneho z budhistickych nabozenstiev ktore tym vyjadrovali vsetko co bolo vo svete dobre ... lasku, porozumenie ... Az jeden priblbly clovek ktory si myslel ze ovladne svet tak z tohto znaku vyrobil symbol zla a nacizmu.
No tento symbol -swastika- sa pouzivala na vela miestach, nie len na dalekom vychode - http://www.swastika-info.com/en/startpage.php
jin153 myslis?
jin153 myslis?