Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Les je nejaky nadupany nebezpecny mafian ved pockaj si myslis ze ked budes do nackov skakat furtom tak ze ta raz nechytia a neposlu ta do ****??? :wink:
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Nymphested »

[quote="Spoty"][/quote]ty si f4s.. viem co je 88 boha.. a iba som hovoril ze 88 je aj znacka madare
a chcel som povedat ze aj keby dakto mal tu znacku 88 ( moze kludne povedat ze je to znacka skaterov , ktora nema nic spolocne z naci... TA ZNACKA... TOHO OBLECENIA !!! KUA
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

88-ickou chodievam kazde rano do skoly. tu by som zakazal :P
kurt
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kurt »

mi mame na skole anarchiu a znak mieru. :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Znovu tu chce robit poriadky :roll: .. niekto ti napisal na inom fore ze patris do "POSRATEJ GENERACII" a "My len verime ze ta vasa generacia rychlo vymrie a ze s vami vymrie aj ta vasa ideologia, ten pocit ze vas vsetci utlacaju a ublizuju vam" Zaujimalo by ma ci proti tomu bojujes aj v tvojom USA kde nie je taky problem tieto symboly nosit. A aj ked si americky superman s vybavenim Jamesa Bonda (ako sme sa mohli docitat) neodporucam ti do takychto ludi skakat. Byvaju dost agresivny :) A este jedna vec.. Skaces aj do blbeckov v takychto handrach? (a tych je teda omnoho viac!) :arrow:
ObrázokObrázok
ObrázokAsi nie, ze?! Tie su totiz LEGALNE :!:

88=HipHop :P
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Re: Zakazane znaky

atrey napísal:no newiem či to bol len jeden kopanec, tuším že tam boli aj nejaké vyhrážky smrťou, dokopaním a tak.
vsetci su ovplivneni tym co sa deje vokol, a tak isto aj media ( skresluju ako sa da ) poznam niektorych ludi z TT a oni zase inych ludi, takze si myslim ze hovoria pravdu.
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Nymphested napísal:LES ty si ale riadny .... toto som ani nemal vidiet. G. Busha zrovnavaju s Hitlerom ( a jeho postupi su tak isto na chlp rovnake ). a toto co si teraz urobil si dost posral. ani tie utoky co boli neboli "nackovia" ani to co sa dialo v tom vlaku ten "utok" na tych mladych,, bol to iba jeden kopanec do dveri a uz stoho isli chalani do vazby. sa uvedom !! keby neboli narodniari, bolo by tu este viac spiny ako je tu teraz !! to by som veru nerad videl. a inak tie utoky boli naplanovane, mam to od dobreho zdroja, a od par hools..proti ludom, ktory trocha vycnievaju.
a fizly su na tom asi tak isto zle ako ty a urcite su na tom este horsie ako "nackovia"
ps : inak mozes povedat ulicu, tvojho domu ( tu na slovensku ), hned zajtra ti pridem ukazat par znakov ... je to kazdeho osobna vec, co na sebe nosi, aj ked je to zakazene, je to jeho riziko nie tvoje a jeho viznanie. mne sa nemusi pacit tvoje materske znamieko a mam ta zato dobit ??
je velky rozdiel byt ortodoxny "nacek" a byt uznavac hudby a znakov .. (cest vinimkam, ktory su naozaj v pohode ludia )
Na stráž bratia !!
Nikto nikoho nedobije koli materskemu znamienku, lebo to nieje proti zakonu... Tie znaky, ktore som sem dal porusuju zakony SR a to povedal sud a nie nejaky skinhead alebo fasista.
A ohladne tych "spin" len tolko, ze neviem co mas pod pojmom "spina" na mysli, dufam ze nie nejakeho Roma aj ked je trebars vysokoskolskym profesorom, lebo jedneho poznam... Ja som skor presvedceny tak ako vacsina ludi v tejto republike, ze "spiny" su skini, nacisti, xenofobi a podobni ludia. A to nehovorim ja, ale to hovori zakon. Teraz uz viem, ze sa niektorym na tomto fore nepaci EU a uz vonkoncom nie USA. V USA platia zakony pre kazdeho a s takymi skinmi sa tam nemazlia. V zakladajucich statoch EU su tiez podobne zakony ako v USA, takze sa bojite aby to neprislo aj sem na netolerantne Slovensko. Mam pre vas zlu spravu - pride ! :!:

Aj ked s tvojimi nazormi nesuhlasim skoro nikdy, tak ich mozes pokojne mat, ale keby si ich nahodou rozsiroval, tak to je uz ina vec.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

LOOOL, velka cast tych znakov vobec nie je zakazana a Les zase oblbuje, ze uz urcite sam nevie, kedy pise pravdu (vid. napr. jeho pribeh o udani nejakeho zufalca, ktory vyviazol s pokutou- bullshit). Aj ked policia zhromazdi rozne propagacne materialy, tieto su nasledne podrobovane expertizam znalcov, a to v ramci vysetrovania trestneho cinu podpory a propagacie hnuti smerujucich k potlaceniu prav a slobod obcanov (aj to az po formalnom obvineni pachatela)! Uz vidim, ako sa organy cinne v trestnom konani tyzdne alebo mesiace popri mnohych inych pripadoch venuju setreniu takehoto trestneho cinu, aby bola potom udelena pokuta 3000 Sk?! Pokuta, ktora sa mimochodom udeluje za priestupky a nie trestne ciny?! BTW. Mnohe znaky su ucelovo prisposobovane, resp. vyberane z roznych kultur tak, aby im po formalnej stranke nemohlo byt nic vytknute. Pokym napr. hakovy kriz, ako znak nacistickeho rezimu je jednoznacne definovatelny, rad by som sa pozrel na to, ako nejaky sudca prijme zalobu z vyssie uvedeneho trestneho cinu napr. za tzv. keltsky kriz (obrazok c. 1), alebo akukolvek runu (obrazok c. 4).

Les, uz tu konecne prestan oblbovat! Desi ma predstava, ze nejake decka tymto tvojim bludom uveria a v buducnosti sa budu kompromitovat podobne, ako sa uspesne a uz tradicne kompromitujes ty. Pomaly kazda druha tvoja veta je sprosta loz... :roll:
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Co si myslis, ze odkial som to zoskenoval? Bolo to z karty, ktora je rozdana kazdemu policajtovi v SR, mozno okrem mensich obci. Tak sa nabuduce opytaj nejakeho policajta v MESTE ci ma takuto kartu pri sebe, alebo ci o nej vie. Bola vydana ministerstvom vnutra, cize uz dopredu sa experti zhodli, ze kazdy znak na tejto karte je proti zakonom. Hadam si nemyslis, ze ja som ich zbieral niekde po internete. Nech ti povie policajt, ze ci pisem bludy.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Les napísal:V USA platia zakony pre kazdeho a s takymi skinmi sa tam nemazlia.
http://www.nsm88.com/
http://www.americannaziparty.com/
http://american-thule-society.org/Welcome.htm
www.bloodandhonour-usa.com/
www.aryan-nations.org/

Priklad niektorych organizacii ktore funguju v USA. Fakt sa s nimi nemazlia :lol: :lol:

Odkazmi nemam za ciel propagovat ich ideologiu a ciele. Su pouzite na poukazanie na nacisticke!! organizacie v USA.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Les napísal:Co si myslis, ze odkial som to zoskenoval? Bolo to z karty, ktora je rozdana kazdemu policajtovi v SR, mozno okrem mensich obci. Tak sa nabuduce opytaj nejakeho policajta v MESTE ci ma takuto kartu pri sebe, alebo ci o nej vie. Bola vydana ministerstvom vnutra, cize uz dopredu sa experti zhodli, ze kazdy znak na tejto karte je proti zakonom. Hadam si nemyslis, ze ja som ich zbieral niekde po internete. Nech ti povie policajt, ze ci pisem bludy.
Presne tak... po tom, co vsetko si tu uz v tejto suvislosti stihol natarat som presvedceny, ze si ten obrazok stiahol z nejakej pofidernej stranky bez toho, aby si aspon tusil, aka je realita (vid. bullshit s pokutou). Pri vsetkej ucte, neverim ti ani slovo...
Nymphested
Zablokovaný
Zablokovaný

Aryan Angel napísal:http://www.nsm88.com/
http://www.americannaziparty.com/
http://american-thule-society.org/Welcome.htm
www.bloodandhonour-usa.com/
www.aryan-nations.org/

Priklad niektorych organizacii ktore funguju v USA. Fakt sa s nimi nemazlia :lol: :lol:

Odkazmi nemam za ciel propagovat ich ideologiu a ciele. Su pouzite na poukazanie na nacisticke!! organizacie v USA.
tak :) .. a este aj kkk sa tam dobre dari stale :twisted:
Tomasito napísal:.. neverim ti ani slovo...
tak taketo slova sa aj mne v hlave premietaju stale o lesovy
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Nymphested napísal:tak :) .. a este aj kkk sa tam dobre dari stale :twisted:

Kód: Vybrať všetko

http://kkk.com/
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

som zhrozeny z vecsiny nazorov.. :?
ja osobne vidiet nejakeho typka v bombere s takymito znakmi,najradsej ho osobne dokopem.
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

je zabavne a zaroven smutne sledovat ako sa tu zastancovia isteho zivotneho stylu (tu zrejme skini) snazia kazdu narazku na ich ideologiu spochybnit .... co na tom ze su to zakony krajiny v ktorej ziju, oni maju vzdy nejaku vyhovorku a hraju sa o slovicka ....

sa zobudte, je to ubohe ...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ty urcite porusujes autorske prava co je tiez trestny cin. Inak sa mi to zda cele smiesne, ze fizli musia dostat "karticku" aby vobec vedeli co je trestne :lol: Je to prostriedok ako mozu sikanovat ludi s urcitym nazorom. Mat este nejaky nazor, ale nie je zatial trestny cin.
Prílohy
blacknazi.jpg
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

fiiiiha s aniekto natrapil s tou fotomontazou :shock:
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

Takto chodia ludia v thajsku bezne obleceny :D
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

Avalong napísal:Hakovy kriz nikdy nebol symbolom zla alebo nacizmu. Pred nastupom nacizmu sa to ani nevolalo hakovy kriz. Bol to znak jedneho z budhistickych nabozenstiev ktore tym vyjadrovali vsetko co bolo vo svete dobre ... lasku, porozumenie ... Az jeden priblbly clovek ktory si myslel ze ovladne svet tak z tohto znaku vyrobil symbol zla a nacizmu.
Polovicna pravda. Bol to sice stary znak ale mal ramena otocene opacne - Nacisti to otocili aby tym vyjadrili opak vyznamu:...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

No tento symbol -swastika- sa pouzivala na vela miestach, nie len na dalekom vychode - http://www.swastika-info.com/en/startpage.php

jin153 myslis? :)
Prílohy
1.jpg
Napísať odpoveď