nereagoval som uz konkretne k tym veciam co si popisal..kamarat, vies co pises ??? ved si prave reagoval... neviem, kto je mental ??? a ziadny poriadny argument, opat...
nikto nechce vyhubit vsetko co nie je biele a ani som to nikde nepisalale Tebe sa predsa neda rozumiet nic, lebo stale pises take iste kraviny... co mam chapat na tom, ze chcete vyhubit vsetko, co neni biele... tak cicho buc !!!
nehovorim o tom ci vies pocitat matiku alebo sa vyznas v chemii, hovorim o tom ze ak ide o tuto temu si to neschopny pochopit a stale si budes mliet svoje davno vyvratene keci..taketo utoky mam najradsej, jednoznacny argument proti mne, lebo Ty ma poznas najlepsie... Ty tu poznas asi kazdeho ako svoju dlan... ooo nas najmudrejsi
... mozno si starsi alebo mladsi ako ja, ale Tvoje nazory sa stotoznuju s nazormi 15 rocneho dietata, vyrastajuceho v nepriaznivom socialnom prostredi...
v com je dobre nosenie listu travy na tricku, komunistickej hviezdy, Che Guevara.. na to iste je dobre nosenie tych symbolov .. niekomu sa pacia tak ich nosi.. (aj tak ich drviva vacsina nenosi.. ani skinheadi)v com je dobry nacizmus a prezentovanie ho roznymi symbolmi... ty lolko... posrany Hakenkreuz...
no to je pravda a co ? ja neviem ale ty si asi predstavujes ze keby isli nejaki 'nackovia' napr. na dovolenku do afriky, ze tam zacnu hned zabijat alebo coNikto si nevybera, ako v zivote vyzera... a pochopte to konecne
nechapes o co tu ide.. ty sa pozeras na celu vec zo zleho uhla:) z toho kde vidis len par nejakych ozratych skinheadov mlatiacich koho stretnu