Aký seriál začať pozerať
Re: Aký seriál začať pozerať
No to je veru čudné.
Ale moc ti tú chuť nenapravím, lebo II. už išla kvalitou dole oproti I. Ale bolo to stále pozerateľné.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Mimochodom, tí čo pozerávate, vyšla nová séria The Handmaid's Tale.
Po 4. častiach Stranger Things 3 sa mi to zdá také pomalšie, či čo. Akože baví ma to, ale... 
Ja som Handmade Tail vzdal. Momentálne je to natahovane ako sopel a hoci nelogické to už bolo v prvej sérii, teraz to dotiahli ad absurdum.
Druha seria naozaj skoncila absurdne nelogicky, ale ked pridaju tretiu na NowGo, tak jej dam sancu
Aby sme sa rozumeli, vzdal som to počas 3. série, možno 3. diel. Ale mojej manželke sa to stále ľúbi.
No Stranger Things take nemastne neslane .. ale asi si to sami uvedomuju, Will (oprava) ako postava jasne symbolizuje tuzbu vratit sa k "starym dobrym casom" a klasickemu ST ... ale decka su uz starsie tak riesia aj ovela viac nudnych dospelackych bullshitov, lovestories etc ...
Mňa tretia séria bavila. Bolo to síce rozbehovo pomalšie. A až od 5.-6. dielu sa dačo udialo. Takých 8/10 za túto sériu.
Posledný dieľ super! Koniec dosť emočný.
No a vyzerá to aj na 4. sériu.
Posledný dieľ super! Koniec dosť emočný.
Spoiler
Never ending stoooryyyy aaa-aaa-aaa 
Will, nie?DEVZYO1G napísal:...Mike ako postava jasne symbolizuje tuzbu vratit sa k "starym dobrym casom" a klasickemu ST ...
Inak, súhlasím. Asi mi na tom najviac vadilo toto. Tie deti sú ozaj také malé, že im tieto bullshity proste veriť nemôžem a tých scén tam nebolo málo.
Spoiler
A tí starší dvaja, tým to spolu išlo, no Steve mal smolu, že v seriály muselo byť aj trošku korektnosti. 
Neviem, mne 3 seria ST prišla dosť o ničom. Možno som mal prehnané očakávania, no prišlo mi, že to bol len remake druhej serie, len o dosť slabší a v podstate sa tam neudialo nič čo by stálo za zmienku, možno režisér nevedel čo od radosti a skočil na klasiku, celé to bolo strašne rozťahané, človek presne vedel, že si má počkať na koniec epizódy, lebo sa tam na 30 sekúnd stane niečo zaujímavé a zvyšok len naťahovanie deja cez 4 či 5 dejových línii, z ktorých sa dali pozerať možno 2.
Možno to tak bolo aj v dvojke, no toto už šlo cez kopirák, tak to nudilo.
Nakoniec som dúfal, že to ukončia, no vyzerá že pôjde ešte min. jedna séria, dúfam, že aspoň tam bude nejaká zmena, napr. že zmenia úplne prostredie aj väčšinu postáv, tak uvidíme, možno to bude lepšie ako trojka.
Čo zmákli bola atmosféra 80-tych a osvieženie boli Robin + Steve.
Spoiler
rusko vs usa/alebo s tým mala niečo trumpova administratíva
Možno to tak bolo aj v dvojke, no toto už šlo cez kopirák, tak to nudilo.
Nakoniec som dúfal, že to ukončia, no vyzerá že pôjde ešte min. jedna séria, dúfam, že aspoň tam bude nejaká zmena, napr. že zmenia úplne prostredie aj väčšinu postáv, tak uvidíme, možno to bude lepšie ako trojka.
Čo zmákli bola atmosféra 80-tych a osvieženie boli Robin + Steve.
Ani mne sa Stranger things 3 nepáčilo. Bolo to horšie ako 2. séria... 1. séria bolo legendárna, ale už nič nové vymyslieť nevedia, nič napínavé tam nebolo. Bolo to až príliš detské.
To tak je. Mnoho seriálov má nápad na jednu sériu. Stane sa to úspešne a potom varia z vody. Night of je krásna výnimka.
Tiez sa mi to nepacilo tak ako 1. alebo 2. seria, ktore boli genialne. Ale aspon posledna cast stala za to.
-
mirak2
Hardcore addict
dopozeral som vcera vecer Stranger Things 3 a mam pocit, ze som pozeral nieco ine ako vy pani. ano, zacalo to pomalsie, ale v podstate od konca 4. epizody sa vkuse nieco zaujimave deje a ma to dobry spad. urcite to bolo lepsie ako druha seria, ale asi nie lepsia ako prva. bolo tam zopar veci, co nedavali zmysel (rozhodnutia postav a take bezne hororove klise), ale podla mna super. fantasticky soundtrack. celkovo asi 8/10
vobec by mi nevadilo, keby takto ukoncili serial
vobec by mi nevadilo, keby takto ukoncili serial
No aspoň ty si ma trocha navnadil.
Dám tomu šancu.
-
guess.whoo
Redeemer
suhlasim s mirakom...velmi dobra seria, mohlo to skoncit ovela vacsim fiaskom. ja davam 7,5/10
-
awtt
Medium Professional
Uff tak mne sa 3 seria pacila uplne najviac.
Timeline s Dustinom, Steve a Robin u mna uplna top!
Timeline s Dustinom, Steve a Robin u mna uplna top!
Ako asi nenapíšem nič nové, ale skúšal som pár seriálov z tvz. "Zlatej doby TV seriálov" a napr. Sopranovci ma vôbec neoslovili počas 2 sezón, tak The Wire (Špína Baltimoru) je neuveriteľne luxusná vec. Také sa už dnes fakt netočí. Na dnešnú dobu je to strašne pomalé, naposledy niečo podobné bolo snáď len Night of alebo Mindhunters.
Ak ste nikdy nevideli, treba prekusnúť pár častí, kým sa vykreslia vzťahy, ale potom sa už od toho nedá odtrhnúť. 10/10
Ak ste nikdy nevideli, treba prekusnúť pár častí, kým sa vykreslia vzťahy, ale potom sa už od toho nedá odtrhnúť. 10/10
The Wire je absolútna klasika, už dlhšie sa chystám dať to znova, aspoň prvé dve-tri série.
Zo Stranger Things mám za sebou 4-5 dielov a spokojnosť, nechápem tomu hejtu.
Zo Stranger Things mám za sebou 4-5 dielov a spokojnosť, nechápem tomu hejtu.
ja som dopozeral predvcerom a bolo to super. isto ovela lepsie ako druha seria a nebal by som sa to zaradit na uroven prvej. perfektne vystihnutie 80tych rokov, nie len kulisami ale postavami, hlavnou priserou ci uletenostou.