Druhy pripad. Kamos ale dalsi mi tiez prebral babu (ale zase tak ze on v tom bol nevinne, nebalil ju, vedel ze ja ju mam rozpracovanu, ale ona sa zalubila do neho). Tak sa dali dokopy. Boli dlho spolu. Po rozchode si nasla priatela roky s nim bola a po rokoch sa mu zacala ozyvat, zacala k nemu chodit prespavat. Oficialne niesu par ale po dlhej dobe sa stal z jej byvaleho jej milenec. Je v tom chaos lebo si uvedomuje ze ma vazny vzth s priatelom ale nieco ju k tomu kamosovi taha a v tom to je! Brania iba okolnosti ale niekde hlboko srdce ju taha za kamosom a keby boli priaznive okolnosti, tak sa daju asi dokopy. Aj ja sam ocakavam prekvapenie ked sa zrazu dozviem ze su spolu.
A sranda je ze mne sa uz viackrat (zhruba 5x) stalo ze ja som nejakej dvoril a ked sa spoznala s ostatnymi tak sa jej pacil vzdy nejaky kamos. Raz som toto chcel vyuzit na zbavenie sa jednej (jeden z mojich troch uspechov bol vlastne omyl) tak som ju zoznamoval s kamosmi a cakal ze ta zazracna zbran zafunguje, no a na potvoru nezafungovala vtedy ked som to potreboval!