Velke zivotne rozhodnutie
Re: Velke zivotne rozhodnutie
No ver tomu, ze keby sa tvoja priatelka trapila kvoli tomu, ze nemoze mat deti a velmi chce a ty by si ju mal uprimne rad.. urcite by si sa netesil, ze je neplodna. Ergo, SPOLOCNE stastie vzdy zavisi od obidvoch.
Velke zivotne rozhodnutie
Presne tak. Je to diskutabilne kedze som v takej situacii nikdy nebol, tak vidim len tie sudne procesy, alimenty, tamten nabuchal tamtu... Ale urcite je to ine ked ste obaja do seba a myslite to vazne.
Druha vec je ze nieje kazdy rodinny typ. Niekomu to proste bez potomkov vyhovuje. V hrobe mu moze byt srdecne jedno komu pripadne jeho majetok. Su pary ktore ziju bez deti z vlastneho rozhodnutia.
Tretia vec poznam pripad kde zena uz dieta mala, dala sa dokopy s novym priatelom a on velmi chcel mat vlastne ale ona nechcela a rozisli sa kvoli tomu. Keby som ja bol v kozi toho jej priatela tak sa len tesim tej situacii a tym padom spokojnost na oboch stranach.
Druha vec je ze nieje kazdy rodinny typ. Niekomu to proste bez potomkov vyhovuje. V hrobe mu moze byt srdecne jedno komu pripadne jeho majetok. Su pary ktore ziju bez deti z vlastneho rozhodnutia.
Tretia vec poznam pripad kde zena uz dieta mala, dala sa dokopy s novym priatelom a on velmi chcel mat vlastne ale ona nechcela a rozisli sa kvoli tomu. Keby som ja bol v kozi toho jej priatela tak sa len tesim tej situacii a tym padom spokojnost na oboch stranach.