Motorka
Re: Motorka
eeh ide o skuter nejaký starší 50cm (fighter alebo čo tam je napisane.. niečo od činy) má len či sa to dá "na kolene" opraviť
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2015, 20:13)
skuter-jinlun-50cm3-t193501.html
//autoeditácia príspevku (27 Júl 2015, 20:13)
skuter-jinlun-50cm3-t193501.html
Chudak clovek co to kupi...tie cinske smejdy su problemove uz od prvych kilometrov.
ale ja sa potrebujem toho zbaviť a v KE je na to autorizovaný servis...
Tak aspon do inzeratu napis pravdu, lebo na fore si pisal:
A v inzerate pises:japaja napísal:ma par problemov
neukazuje mu stav paliva
a zamok pod sedadlom kde by mala isť prilba nefunguje veľmi dobre - teda nezamkne sedadlo a da sa otvoriť bez kľuča
A k tomu cena ako keby bol bez chybicky.Perfektný skúter do mesta STK ma do 2018 sú k nemu všetky potrebné papiere + kufor a originál harley helma na dnešné kolóny super stroj.
Klasická vizitka slovenského predajcu: "Top stav, vyservisované, treba vidieť!!!" 
s dotýčným budem jednať priamo na mieste keď mu možem ukazať fotky 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
pilifo: ...a presne tym "top" stavom su nakazeni aj ti zaujemcovia, kedze akonahle tam ten top stav neuvedies, tak Ti vyvolavaju s otazkami, ze co je s autom, a ak s nim vraj nic nie je, tak isto je, lebo ho predavas podozrivo lacno 
ahojte, kupil som si pitbike, je to moja prva motorka, povedal by som ze taky vstup do sveta motoriek
... a rad by som sa nieco o motorkach naucil. Viete o nejakej dobrej stranke, kde je popisane pre laikov co jak funguje na motorke a podobne ?
(nikdy v zivote som nejazdil na motorke ako sofer)
(nikdy v zivote som nejazdil na motorke ako sofer)
Nájdeš toho plnú prdel na internetoch a youtube.
-
rufus59
Light Professional
Pitbike ma od motorky daleko 
-
Soviet
Darca
Ludze planujem predavat moto, kde som prvy majitel a este nikdy som nieco take nerobil. Aky je postup, ked ho niekto bude chciet odomna kupit? Je potrebne pri odhlaseni, mat danu moto so sebou?
1. Spiseme kupnopredajnu zmluvu
2. Posle mi prachy
3. Odhlasim moto v rodnom meste
4. Chlap prihlasi moto
? Alebo to inak funguje?
Dikes.
1. Spiseme kupnopredajnu zmluvu
2. Posle mi prachy
3. Odhlasim moto v rodnom meste
4. Chlap prihlasi moto
? Alebo to inak funguje?
Uplne idealne je vyriesit predaj cez pracovny den, kedy sa robi aj na policii. Mozete spisat zmluvu, v banke ju po vklade penazi na ucet podpisete, zajdete spolu na policiu a odhlasite moto. Ak sa to neda, tak mu das moto, a prefoteny velky technicak. Na odhlaske moto nepotrebujes, vyskrtnu tvoje meno a napisu meno buduceho majitela na prihlasenie. Nie som si isty ci su potrebne ine veci (ako TK, PZP, ...). To mu potom posles postou. On si to prihlasi u seba a odovzda tam SPZky.
Pri odhlasovaní musíš mať bielu kartu alebo zmluvu o PZP + veľký TP, moto fyzicky potrebuje až pri prihlásení (obhliadka) + PZP a odhlásený veľký TP (malý TP vyslovene potrebný nie je - ak ho nemá, podpíše len čestné prehlásenie o strate).
Chlapi, chcem konečne kúpiť nejakú poriadnu prilbu na stvorkolku. Jaku by ste odporučili? Aký je rozdiel medzi inegralou (? tak sa volá tá klasická prilba, nie?) a tou s okuliarmi? Ktorú na stvorkolku?
-
hojko
Site Admin
Integrala lepsie chrani, nespadne z hlavy, ak je dobre upevnena, chrani ti aj celust a vlastne celu tvar. Blemback ta chrani len ciastocne a je vacsia pravdepodobnost, ze pri naraze odleti skor ako trafis hlavou predmet. Z hladiska bezpecnosti urcite integralu.
Brali ste už niekto zo sebou moto na dovolenku konkrétne do Chorvátska ? Aké sú poplatky na diaľnici za vozík v Maďarsku, Chorvátsku ? Taktiež vraj majú obmedzenú rýchlosť s vozíkom aj keď je typizovaný na 130 km/h ?
Vďaka za info.
Vďaka za info.
Ľudia, máte niekto skúsenosti s Husqvarnou 701 a s jej palivovymi mapami? Podla recenzií sa na nej dajú prepínať medzi troma mapami. A jedna by mala byť vhodná pre držiteľov vodicakov do 35kw. Momentálne žijem mimo SK a nemám čas si spraviť vodičak na veľkú moto a toto by bola pre mňa super dočasná alternatíva.
este doplnim, ze ak je to do ineho okresu, tak bud musi byt nastavajuci majitel pritomny pri odhlaske alebo ti musi dat notarsky overene splnomocnenie alebo ti ta splnomocni elektronicky, ak ma OP elektronicky podpis.smejo napísal:Pri odhlasovaní musíš mať bielu kartu alebo zmluvu o PZP + veľký TP, moto fyzicky potrebuje až pri prihlásení (obhliadka) + PZP a odhlásený veľký TP (malý TP vyslovene potrebný nie je - ak ho nemá, podpíše len čestné prehlásenie o strate).
Ako parkujete motorku počas sezóny a ako mimo sezónu? Ak máte garáž, tak je to asi vyriešené, ale čo ak nemám a bývam v byte.