mLuks troška poľavil, aspoň niekto tu má sebareflexiu.
Podľa frekvencie prispievanie beardieho však vidím, že nie všetci to dokážu a je ťažké zraziť sa s realitou.
Môžeš mi napr. aj ty vysvetliť, ak niekde pracuješ a nepodnikáš, do akej miery ťa oslovili tieto opatrenia predstavené SaS? Toto ma zaujíma naozaj najviac.
Skôr ide o to, že v tých médiach nerobia idioti a vedia rozlišovať hrušky od jabĺk. Kauza Kočner a Sulík je stará 10 rokov. Kočner si sám nahral stretnutie so Sulíkom a potom túto nahrávku aj sám zverejnil. Vedel, že to môže spraviť, lebo pri tých stretnutiach v podstate o nič nešlo a Sulíkovi uškodí už len to, že sa s takou toxickou osobou stretol. Naopak pri kontaktoch Kočnera so SMERákmi, Bugárom, sudcami a ešte neviem s akými štátnymi činiteľmi už išlo o veľa. Podľa komunikácie, ktorú sa podarilo polícii zaistiť, je zrejmé, že Kočner spolu s množstvom verejných činiteľov páchal závažnú trestnú činnosť. Po vražde Kuciaka sa zároveň snažil ovplyvňovať verejnú mienku v prospech Ficovej vlády cez dezinformačné weby. Preto dotknuté osoby popierajú akýkoľvek vzťah s Kočnerom: Fico tvrdí, že nepozná toho pána, čo býva hneď za stenami jeho bytu, Bugár tvrdí, že svet je malý a stretnutie s Kočnerom na MaleDivách v čase pádu vlády bola úplna náhoda a podobne... V záujme týchto osôb je, aby sa to celé ututlalo a aby sa o tom nehovorilo a nepísalo. Čiže presný opak tej 10 rokov starej situácie, kedy Kočner sám a odobrovoľne zverejnil, o čom sa so Sulíkom bavil.
Lenže teraz to už nie je iba mediálna kauza, aj keď sa to tak SMER a dezinformačná scéna snažia neustále prezentovať. Teraz sa to už pohybuje v trestnoprávnej rovine a dané skutočnosti zverejňuje polícia a špeciálna prokuratúra.
Problem je ze kocner vie prilis toho vela o zakulisnej politike a politici sa boja keby začal spievať. Takze žiaden priestor na vyjadrenie nebude dostavat iba špinu budu na neho hadzat a snažit sa ho izolovať. Inak ešte mu nedokazali kuciakovu vrazdu a ani falšovanie zmeniek.
Verejnosť vidí jeho autentickú komunikáciu za posledné roky. Aké ešte jeho vyjadrenia potrebuješ počuť? To sa ti fakt chce pozerať na ďalšieho psychopata, ktorý bez mihnutia oka dokáže klamať totálne o všetkom?
Nech začne spolupracovať s vyšetrovateľmi a priestoru na vyjadrovanie bude mať koľko len chce.
V ktorej vete som obhajoval kocnera? Liberalne media dokažu z pany marie spraviť satana a naopak keď sa im chce. Moja mama pozera 20 rokov televizne koniny na markize a keď počuje kočner tak už si mysli že to je druhy hitler a tak to funguje aj na ostatnych divakov. Proste obvineny nedostane priestor sa svoje vyjadrenie a zamere su mu podsuvane zavadzajuce otazky. Pokiaľ nie je pravoplatne odsudeny mala by sa rešpektovat prezumpcia neviny.
M4jk1:-) napísal:Pokiaľ nie je pravoplatne odsudeny mala by sa rešpektovat prezumpcia neviny.
To bola úplne presná citácia SMERáckych trollov v diskusiach pod každým článkom o Kočnerovi alebo aktuálne o Jankovskej. Predtým detto o právoplatne odsúdenom zločincovi Bašternákovi. Tie isté NPCčka potom jedným dychom píšu o PS ako o feťákoch a o Kiskovi ako o úžernikovi.
Autenticitu Kočnerovej komunikácie potvrdila špeciálna prokuratúra a aj NAKA. Ešte raz, to nie sú informácie, ktoré by si vymýšlali "liberálne média". Ale tie informácie sú výsledok policajného vyšetrovania. Ľudia hádam majú právo si na základe zverejnenej komunikácie vytvoriť svoj názor na Kočnera aj bez právoplatného rozsudku nejakého sudcu? Či ty máš len také názory, aké ti niekto z hlavných správ napíše?
Tu mas kratku odpoved od 1:10 na jankovsku, lipsica a zitnansku. Inak teraz už je NAKA doveryhodna? ja som bol v tom že to je Kalinakova inšpekcia. Ta threema pokial nema hmatatelne dokazy tak to bude taky bullshit ako nahravka medzi sadikim a harabinom.
keby si nesledoval len vysavace, stranicke noviny Pospolitosti a ine, tak by si videl video na Sme s Adamom Vlacekom, ktory vysvetloval ako sa daju spravy stotoznit, alebo zvysit pravedopodnost, ze ide su prave: ked Kocner vypisoval o vysledku sudneho sporu, jeho telefon bol v sudnej sieni. to zase vie urobit operator.
a nahravka so Sadikim sa stala. ze to Ha-ra-bin neprizna nemeni nic na fakte, ze skutok sa stal
Bodaj by... nech sa rozpadnú, tí príčetnejší (moc ich nie je) nech sa rozkotúľajú kade tade po pravom spektre a fanatici, na čele s vodcom, kade ľahšie, na smetisko politických dejín.
-nic nove, uz myslim pred mesiacom viaceri avizovali ze tam neplanuju prist, je mozne ze ako predseda rychlo skonci, strana ma aktualne velmi nizke preferencie..