Zabudli ste na pokemonov? Ludia chodia aj na nebezpecne miesta aby nasli neexistujuce veci, tak preco nehladat nieco realne, este s (malou) nadejou na najdenie niecoho hodnotneho.
Kazdopadne, bolo to davnejsie v spravach, ze to moze byt na niektorych miestach nelegalne.
Je to tiez nieco podobne ako ten beh kde ludia sucasne zbieraju odpadky, ma to aj nejaky nazov, nespominam si, tiez to robia len pre dobry pocit a v tomto pripade tiez zbieraju odpadky a este maju sancu ze najdu poklad.
No a pre niektorych ludi je poklad vsetko, to su zberaci ktori maju cely dom/dvoj naplneny tymto "pokladom", ale to uz idem OT...
Magnet fishing - skúšal to niekto?
Re: Magnet fishing - skúšal to niekto?
aky skill a odhodlanie potrebujes na sedenie pred telkou, respektive na tribune?yoggy napísal:Tak ale na to potrebujes urcity skill a odhodlanie makat par rokov (vlastne cely zivot), zatial co na tahanie nejakeho srotu nic nepotrebujes.
ako som cital gogov prispevok tak ma presne hned napadlo sledovanie futbalu. nemam vobec nic proti futbalu, prilezitostne si ho aj zahram, ale sledovat ho v telke? nebodaj tomu este davat vysoku prioritu (dnes nemozem ist von chalani, ide futbal)...
ale to je mimo temy, to len na margo toho ze gogo pisal ze nechape co je tom zabavne. proste si treba uvedomit ze ludia su rozni a roznych ludi bavia rozne veci. nebavi ta nieco co bavi niekoho ineho? super, tvoja vec, ale preco ist do tej temy a riesit preco to niekoho bavi?
Mam plne pochopenie pre individualne zaluby kazdeho jedinca, len sa mi zda pochopitelnejsie hranie futbalu ako tahanie hrdzaveho srotu z vody. Pytal som sa preto, aby som poznal vsetky aspekty tohto "hobby" nie preto aby som to znevazoval, nechcel som urazit ziadneho fandu magnetfishingu. Apropo, neviete ci existuju v tomto aj nejake sutaze, ci liga? U nas asi nie, ale v zahranici..
-
yoggy
Myslel som profesionalne hranie futbalu, nie sledovanie.aacid napísal: aky skill a odhodlanie potrebujes na sedenie pred telkou, respektive na tribune?
ako som cital gogov prispevok tak ma presne hned napadlo sledovanie futbalu. nemam vobec nic proti futbalu, prilezitostne si ho aj zahram, ale sledovat ho v telke? nebodaj tomu este davat vysoku prioritu (dnes nemozem ist von chalani, ide futbal)...
Omnoho viac ľudí ale "zabíja" čas sledovaním futbalu, rovnako ako niekto ťahaním starého železa z vody. Kde je zásadný rozdiel v princípe, ak ich to oboch baví?