Magnet fishing - skúšal to niekto?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Dreamer
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Magnet fishing - skúšal to niekto?

Príspevok od používateľa Dreamer »

Zabudli ste na pokemonov? Ludia chodia aj na nebezpecne miesta aby nasli neexistujuce veci, tak preco nehladat nieco realne, este s (malou) nadejou na najdenie niecoho hodnotneho.

Kazdopadne, bolo to davnejsie v spravach, ze to moze byt na niektorych miestach nelegalne.

Je to tiez nieco podobne ako ten beh kde ludia sucasne zbieraju odpadky, ma to aj nejaky nazov, nespominam si, tiez to robia len pre dobry pocit a v tomto pripade tiez zbieraju odpadky a este maju sancu ze najdu poklad.

No a pre niektorych ludi je poklad vsetko, to su zberaci ktori maju cely dom/dvoj naplneny tymto "pokladom", ale to uz idem OT...
aacid
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa aacid »

yoggy napísal:Tak ale na to potrebujes urcity skill a odhodlanie makat par rokov (vlastne cely zivot), zatial co na tahanie nejakeho srotu nic nepotrebujes.
aky skill a odhodlanie potrebujes na sedenie pred telkou, respektive na tribune?
ako som cital gogov prispevok tak ma presne hned napadlo sledovanie futbalu. nemam vobec nic proti futbalu, prilezitostne si ho aj zahram, ale sledovat ho v telke? nebodaj tomu este davat vysoku prioritu (dnes nemozem ist von chalani, ide futbal)...

ale to je mimo temy, to len na margo toho ze gogo pisal ze nechape co je tom zabavne. proste si treba uvedomit ze ludia su rozni a roznych ludi bavia rozne veci. nebavi ta nieco co bavi niekoho ineho? super, tvoja vec, ale preco ist do tej temy a riesit preco to niekoho bavi?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Mam plne pochopenie pre individualne zaluby kazdeho jedinca, len sa mi zda pochopitelnejsie hranie futbalu ako tahanie hrdzaveho srotu z vody. Pytal som sa preto, aby som poznal vsetky aspekty tohto "hobby" nie preto aby som to znevazoval, nechcel som urazit ziadneho fandu magnetfishingu. Apropo, neviete ci existuju v tomto aj nejake sutaze, ci liga? U nas asi nie, ale v zahranici..
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

aacid napísal: aky skill a odhodlanie potrebujes na sedenie pred telkou, respektive na tribune?
ako som cital gogov prispevok tak ma presne hned napadlo sledovanie futbalu. nemam vobec nic proti futbalu, prilezitostne si ho aj zahram, ale sledovat ho v telke? nebodaj tomu este davat vysoku prioritu (dnes nemozem ist von chalani, ide futbal)...
Myslel som profesionalne hranie futbalu, nie sledovanie. :) Tam urcity skill urcite potrebujes.
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Omnoho viac ľudí ale "zabíja" čas sledovaním futbalu, rovnako ako niekto ťahaním starého železa z vody. Kde je zásadný rozdiel v princípe, ak ich to oboch baví?
Napísať odpoveď